Gå til indhold
AudioQuest
Strømkabel

AudioQuest Blizzard

8.999,-stk
Leveringstid 3-4 uger
  -
Kvalitetsstrømkabel til high-end komponenter. 72V DBS-system og massive ledere i PSC+ (Perfect-Surface Copper+). Længder fra 1 meter.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

AudioQuest Blizzard – kvalitetsstrømkabel til high-end komponenter

  • Overbevisende lederegenskaber for hurtige og ukomprimerede strømtræk
  • Solid kabeltykkelse
  • Ledere i massivt PSC+ (Perfect-Surface Copper+)
  • 72V DBS (Dielectric-Bias System) med Radio Frequency Noise Trap
  • Ground Noise Dissipation Technology
Blizzard er et kvalitetsstrømkabel, der kan være med til at give det sidste touch af definition og detaljer i dine high-end komponenter. Det kan bruges til både ekstremt strømkrævende komponenter som et high-end forstærkertrin og moderat strømkrævende kompontenter som en pladespiller.

Afskærmningen er naturligvis totalt gennemført med den konsistente Ground Noise-Dissipation-teknologi. Lederne er i PSC+ (Perfect-Surface Copper+) og har en massiv tykkelse. 72V DBS-systemet minimerer indflydelsen fra isoleringsmaterialet og med den ultraglatte overflade har PSC+ overbevisende lederegenskaber. Er du ude efter endnu mindre modstand, kan du også overveje den mere eksklusive Thunder-serie med ekstrem kabeltykkelse på 3 x 11 AWG.

Blizzard fås i længder fra 1 til 3 meter. Andre konfigurationer og længder kan leveres på bestilling.

OBS: HiFi Klubben kan levere store dele af sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din butik, hvis du er interesseret i et specialprodukt, som ikke er vist på vores hjemmeside.

AudioQuest strømkabler – ren lyd starter med ren strøm
Strømkablet er en vigtig komponent i dit anlæg, som tit bliver overset. Godt nok skal det kun håndtere et begrænset frekvensområde, men det kraftige signal giver til gengæld en stor udfordring omkring ud- og indstråling af elektromagnetisk støj. Strømkablet ligger typisk klos op af dine signalkabler, og der er derfor masser af muligheder for, at de kan påvirke hinanden.

Både analoge og digitale apparater (ikke mindst D/A-konvertere og CD-afspillere) er følsomme over for denne støj, som specielt på gode anlæg kan sløre de fineste nuancer og ødelægge den definition i lydbilledet, som du har betalt dyrt for. Her kommer strømkablet ind i billedet som en økonomisk overkommelig opgradering, som kan give det afgørende touch til din musikalske oplevelse.

Hvis du vil gå endnu længere, kan du få aktive netstøjfiltre og ”conditioners”, som yderligere renser strømsignalet for den støj, som apparaterne udstråler indbyrdes. Plus vaskemaskiner, køleskabe og andet godt, som er koblet på lysnettet både i og uden for dit hjem. Men det ændrer ikke ved betydningen af også at bruge et ordentligt strømkabel. Prøv det – du risikerer højst at blive positivt overrasket.

OBS: HiFi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din butik, hvis du er interesseret i et specialprodukt, som ikke er vist på vores hjemmeside. Så skaffer vi det hjem til dig.

Tekniske specifikationer

Noise-Dissipation SystemJa

Anmeldelser


4.7
3 anmeldelser
5
2
4
1
3
0
2
0
1
0