Gå til indhold
Argon Audio
Minijack-kabel

Argon Audio White Edition MJ1

119,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Økonomisk minijack-til-minijack kabel, du kan bruge til at forbinde dine mobile enheder, TV m.m. Meget fleksibelt og nemt at have med at gøre.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Argon White Edition MJ1 – økonomisk og velfungerende stereo minijack-til-minijack kabel
White Edition MJ1 er et økonomisk og velfungerende stereo minijack-til-minijack kabel. Du kan f.eks. bruge det til at overføre lyden fra iPod, mobil, pc m.m. over til en minijack-indgang på anlægget eller et sæt aktive højttalere. Du kan også overføre analog lyd fra hovedtelefon-udgangen på dit flad-tv eller spille musik via en eventuel minijack-indgang på din bilradio.

White Edition MJ1 er meget fleksibelt og let at have med at gøre, og stikkene har forgyldte kontaktflader for optimal signaloverførsel, også i det lange løb.

White Edition MJ1 fås i 1 og 2 meters længde.

Vælg et kvalitetskabel til dit anlæg
De lakridssnøre-kabler, som typisk følger med i kassen til et hi-fi-produkt, er i bund og grund kun egnede til at tjekke, om anlægget virker eller ej. Stik og ledere er af elendig kvalitet, du mister både detaljer og dynamik, og det er hørbart selv på et anlæg i økonomiklassen.

Hvis du ofrer lidt ekstra på et sæt ordentlige kabler, får du den fulde lydkvalitet og ejerglæde fra dit anlæg. Og i forhold til investeringen er det den bedste opgradering, som du overhovedet kan foretage.

Argon – fire kabelserier til fire behov
Argons kabler kommer i fire serier, som afspejler fire forskellige pris- og ambitionsniveauer. Alle serierne er designet til at give dig mest muligt for pengene, så du behøver bare at vælge det Argon-kabel, der matcher kvaliteten på dit anlæg.

WHITE: økonomiserien, som giver dig en fornuftig kabelløsning til lavest mulige pris. Her får du en kvalitet, som ligger væsentligt over producenternes medfølgende ”lakridssnøre”-kabler. For højttalerkablernes vedkommende får du et rigtigt hi-fi-alternativ til almindelig lysnetledning, som ikke er beregnet til dette formål.

RED: Her er der gjort mere ud af detaljerne, men stadig til en særdeles fornuftig pris. For eksempel er de fleste modeller udstyret med solide metalstik, som både ser bedre ud og er mere robuste end støbte plastikstik. Andre fordele kan være bedre afskærmning og mere avanceret isolering.

BLUE: Højkvalitets kabler, som vil få det bedste ud af et godt anlæg. Her får du f.eks. endnu bedre afskærmning, avanceret geometri, tykkere ledere og endnu bedre stik. Serien for dig, der vil forkæle dig selv og dit anlæg lidt ekstra.

BLACK: Topserien med masser af lækre og audiofile løsninger. Her møder du blandt andet forsølvede ledere, rhodium-belagte stik og tredobbelt afskærmning. Et kabel fra Black-serien kan leve op til niveauet i særdeles gode anlæg, og du behøver normalt kun at spekulere i andre løsninger, hvis du har et decideret high-end-system eller et specielt behov for at fintune klangen fra dit anlæg.

Tekniske specifikationer

FarveHvid
Farvebeskrivelse2 meter
Vægt (kg)0,11
Højde emballage (cm)24
Længde emballage (cm)15,5
Vægt emballage (kg)0,11
Bredde emballage (cm)3