Gå til indhold
Argon Audio
HDMI-kabel

Argon Audio White Edition HDMI1

149,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Tilslut dine HDMI-enheder nemt og diskret med dette slanke kabel, som takket være sine ultrakorte stik er smart til steder, hvor pladsen er trang.

Læs mere:

Beskrivelse

Argon White Edition HDMI1 – et økonomisk HDMI-kabel til steder, hvor pladsen er trang

White Edition HDMI1 er et økonomisk og slankt HDMI-kabel i hvid. Lederne er i 99,99 rent iltfrit kobber, og kablet er tredobbelt afskærmet, så indstrålet støj ikke forurener lyd- og billedsignalet. De ultrakorte stik med forgyldte kontakter gør kablet ideelt til steder, hvor pladsen er trang.

White Edition HDMI1 understøtter netværksopkobling (Ethernet) via HDMI, så du i fremtiden kan nøjes med ét netværkskabel til hele dit anlæg.*

Standard eller high speed HDMI – hvad har du brug for?

Dagens HDMI-kabler fås i enten standard eller high speed. Om du skal vælge det ene eller andet, afhænger af dit behov. Til og med 720p videoopløsning er standard speed fuldt tilstrækkeligt, men hvis du vil have garanteret problemfri overførsel af 1080p Full-HD-videosignaler (f.eks. fra Blu-ray eller PS3) bør du kraftigt overveje at vælge et high speed-kabel, især ved længere kabeltræk.

White Edition HDMI1 fås i længder fra 1 til 5 meter. Skal du bruge 5 meter eller mere, kan det være en god idé at vælge et kabel i en bedre kvalitet. Spørg os, hvis du er i tvivl.

Argon – fire kabelserier til fire behov
Argons kabler kommer i fire serier, som afspejler fire forskellige pris- og ambitionsniveauer. Alle serierne er designet til at give dig mest muligt for pengene, så du behøver bare at vælge det Argon-kabel, der matcher kvaliteten på dit anlæg.

WHITE: økonomiserien, som giver dig en fornuftig kabelløsning til lavest mulige pris. Her får du en kvalitet, som ligger væsentligt over producenternes medfølgende ”lakridssnøre”-kabler. For højttalerkablernes vedkommende får du et rigtigt hi-fi-alternativ til almindelig lysnetledning, som ikke er beregnet til dette formål.

RED: Her er der gjort mere ud af detaljerne, men stadig til en særdeles fornuftig pris. For eksempel er de fleste modeller udstyret med solide metalstik, som både ser bedre ud og er mere robuste end støbte plastikstik. Andre fordele kan være bedre afskærmning og mere avanceret isolering.

BLUE: Højkvalitets kabler, som vil få det bedste ud af et godt anlæg. Her får du f.eks. endnu bedre afskærmning, avanceret geometri, tykkere ledere og endnu bedre stik. Serien for dig, der vil forkæle dig selv og dit anlæg lidt ekstra.

BLACK: Topserien med masser af lækre og audiofile løsninger. Her møder du blandt andet forsølvede ledere, rhodium-belagte stik og tredobbelt afskærmning. Et kabel fra Black-serien kan leve op til niveauet i særdeles gode anlæg, og du behøver normalt kun at spekulere i andre løsninger, hvis du har et decideret high-end-system eller et specielt behov for at fintune klangen fra dit anlæg.

Argon – Hi-Fi Klubbens eget mærke
Argon Audio er Hi-Fi Klubbens eget mærke, som bygger på mere end 30 års erfaring i branchen. Målet med Argon er at give dig hi-fi-produkter af meget høj kvalitet til meget små penge. Argon produceres til Hi-Fi Klubbens specifikationer hos håndplukkede kvalitetsproducenter i Fjernøsten, og fordi vi har fuld kontrol over hele processen, kan vi give produkterne præcis de funktioner og egenskaber, som passer til dit behov. Argon er forrygende valuta for pengene – hver eneste gang!

* Netværksopkobling via HDMI er en del af HDMI 1.4-standarden, men det er op til producenterne selv, om de vil implementere denne funktion i et givent produkt.

Tekniske specifikationer

FarveSort
Farvebeskrivelse1 meter
Vægt (kg)0,1
Højde emballage (cm)24
Længde emballage (cm)15,5
Vægt emballage (kg)0,1
Bredde emballage (cm)3