Gå til indhold

Argon AudioTT-2 OpticalPladespiller

Elegant pladespiller med flot hi-fi-lyd til prisen. Indbygget RIAA og analog og optisk digital-ud, så du direkte kan tilslutte ethvert anlæg.

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Læs mere:

Beskrivelse

Argon TT-2 Optical – elegant og prisvenlig hi-fi-pladespiller med indbygget RIAA-forstærker, analog og optisk digital lydudgang og høj lydkvalitet

TT-2 Optical er en elegant hi-fi-pladespiller med indbygget RIAA-forstærker, som nemt kan tilsluttes ethvert anlæg. Her kan du nyde et enkelt og stilrent design og en lydkvalitet, der langt overstiger, hvad du ville forvente til denne rimelige pris.

Ud over de sædvanlige analoge RCA-stik har TT-2 Optical også optisk digital lydudgang. Det betyder, at du kan sætte den direkte til enhver surround-receiver eller en nyere stereoforstærker med digitale indgange. Du er ikke afhængig af en dedikeret pladespiller-indgang på dit anlæg. Hvis du alligevel har sådan en – og en god en af slagsen – kan du frit vælge at slå pladespillerens indbyggede RIAA fra og bruge forstærkerens i stedet for.

Den optiske udgang betyder også, at du problemfrit kan trække længere kabler end med en normal analog pladespiller. Så kan du frit placere pladespilleren, hvor du har lyst til i din stue, og du behøver heller ikke bekymre dig om støj og impedanser, fordi forbindelsen er digital.

I stedet for et anlæg kan du vælge at sætte TT-2 til et sæt aktive højtalere, enten analogt eller digitalt. Så har du faktisk et komplet anlæg, uden at du behøver at have ekstra apparater stående i reolen. Hvis dine aktive højtalere tilmed har indbygget Bluetooth – og det har mange af Argon Audios egne modeller – kan du også spille trådløs musik direkte fra din smartphone. Hvad behøver du egentlig mere?

TT-2 Optical har en vellydende Ortofon-pickup monteret fra fabrikken, så du hurtigt er i gang med at nyde den gode vinyllyd. Pickuppen kan udskiftes, så du senere kan opgradere med en bedre model, hvis du har lyst.

GRATIS MONTERING: Hvis du køber en ny pickup i HiFi Klubben, monterer vi den gratis på din pladespiller. Spørg i din HiFi Klubben butik for info.

TT-2 Optical fås i sort og hvid finish. Støvlåg er inkluderet.

Tekniske specifikationer

AutomatikNej
Drev typeRemdrift
Effektiv armmasse8 g
Effektiv tonearmslængde8,6"
Hastighed33, 45
PickupOrtofon OM5e
Pickup typeMoving Magnet
RIAA-forstærkerJa

Tilbehør til Argon Audio TT-2 Optical

Argon Audio BR2 Pladespiller vedligeholdelse
Pladespiller vedligeholdelse
199,- / stk
11