Gå til indhold
Argon Audio
USB-kabel

Argon Audio Red Edition

99,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Solidt, alsidigt og velfungerende USB-kabel, som er langt mere lækkert end en billig plastikløsning. Fås fra 1 til 5 meter.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Argon Red Edition USB – økonomisk og solidt USB-kabel til din digitale musik fra computeren

Argon Red Edition USB – økonomisk og solidt USB-kabel til din digitale musik fra computeren
Red Edition et solidt og alsidigt USB-kabel, som til en fornuftig pris kan tilbyde dig en langt bedre kabelløsning end de spaghettikabler, der ofte følger med computer- og hi-fi-udstyr. Brug det til at overføre den digitale lyd fra din computer over til for eksempel en D/A-konverter.

Lederne er udført i ultrarent OFC-kobber, og de solide metalstik har forgyldte kontaktflader. Her får du kvalitet, der holder i årevis – men uden at skulle ofre din førstefødte for det.

Argon Red Edition USB-kabel fås i længder fra 1 til 5 meter.

Vælg et kvalitetskabel til dit anlæg
De lakridssnøre-kabler, som typisk følger med i kassen til et hi-fi-produkt, er i bund og grund kun egnede til at tjekke, om anlægget virker eller ej. Stik og ledere er af elendig kvalitet, du mister både detaljer og dynamik, og det er hørbart selv på et anlæg i økonomiklassen.

Hvis du ofrer lidt ekstra på et sæt ordentlige kabler, får du den fulde lydkvalitet og ejerglæde fra dit anlæg. Og i forhold til investeringen er det den bedste opgradering, som du overhovedet kan foretage.

Argon – fire kabelserier til fire behov
Argons kabler kommer i fire serier, som afspejler fire forskellige pris- og ambitionsniveauer. Alle serierne er designet til at give dig mest muligt for pengene, så du behøver bare at vælge det Argon-kabel, der matcher kvaliteten på dit anlæg.

WHITE: økonomiserien, som giver dig en fornuftig kabelløsning til lavest mulige pris. Her får du en kvalitet, som ligger væsentligt over producenternes medfølgende "lakridssnøre"-kabler. For højttalerkablernes vedkommende får du et rigtigt hi-fi-alternativ til almindelig lysnetledning, som ikke er beregnet til dette formål.

RED: Her er der gjort mere ud af detaljerne, men stadig til en særdeles fornuftig pris. For eksempel er de fleste modeller udstyret med solide metalstik, som både ser bedre ud og er mere robuste end støbte plastikstik. Andre fordele kan være bedre afskærmning og mere avanceret isolering.

BLUE: Højkvalitets kabler, som vil få det bedste ud af et godt anlæg. Her får du f.eks. endnu bedre afskærmning, avanceret geometri, tykkere ledere og endnu bedre stik. Serien for dig, der vil forkæle dig selv og dit anlæg lidt ekstra.

BLACK: Topserien med masser af lækre og audiofile løsninger. Her møder du blandt andet forsølvede ledere, rhodium-belagte stik og tredobbelt afskærmning. Et kabel fra Black-serien kan leve op til niveauet i særdeles gode anlæg, og du behøver normalt kun at spekulere i andre løsninger, hvis du har et decideret high-end-system eller et specielt behov for at fintune klangen fra dit anlæg.

Tekniske specifikationer

FarveHvid
Farvebeskrivelse5,0 meter
Vægt (kg)0,3
Højde emballage (cm)3
Længde emballage (cm)24
Vægt emballage (kg)0,3
Bredde emballage (cm)15,5

Anmeldelser


5.0
3 anmeldelser
5
3
4
0
3
0
2
0
1
0