Gå til indhold
Argon Audio
Minijack-kabel

Argon Audio Prime MJIN1

349,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Solidt og velkonstrueret minijack-kabel, som kan leve op til kravene i tungere anlæg. Meget fleksibelt med lækre stik i aluminium.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Argon Prime MJIN1 – lækkert stereo minijack-til-phono kabel til gode anlæg

  • Kan leve op til kravene i gode anlæg
  • Ledere i 99,99% rent iltfrit OFC-kobber
  • Kompakte og solide metalstik med forgyldte kontaktflader
  • Afskærmning i OFC-kobbervæv
  • Fås i ekstra kort version på 0,5 meter
Prime MJIN1 er et stereo minijack-til-phono kabel i virkelig høj kvalitet. Her kan du være sikker på at få al den gode stereolyd fra din telefon, computer m.m. over til anlægget. Kablet er meget fleksibelt og let at have med at gøre, og de solide metalstik har forgyldte kontaktflader for årelang problemfri funktion. Stikkene er samtidig ekstra korte, så du nemt finder plads bag anlægget.

Lederne i Prime MJIN1 er udført i 99,99% rent iltfrit kobber, og kablet er afskærmet, så indstrålet støj ikke forurener din musikoplevelse. Den flotte finish understreger, at du står med et seriøst kvalitetsprodukt i hånden.

Argon Prime MJIN1 fås i 1,5 og 3 meters længde samt en ekstra kort version på 0,5 meter.

Vælg et kvalitetskabel til dit anlæg
De kabler, som typisk følger med i kassen til et hi-fi-produkt, er i bund og grund kun egnede til at tjekke, om anlægget virker eller ej. Stik og ledere er af elendig kvalitet, du mister både detaljer og dynamik, og det er hørbart selv på et anlæg i økonomiklassen.

Hvis du ofrer lidt ekstra på et sæt ordentlige kabler, får du den fulde lydkvalitet og ejerglæde fra dit anlæg. Og i forhold til investeringen er det den bedste opgradering, som du overhovedet kan foretage.

Tekniske specifikationer

FarveSort
Farvebeskrivelse3 meter
Vægt (kg)0,15
Højde emballage (cm)3
Længde emballage (cm)24
Vægt emballage (kg)0,16
Bredde emballage (cm)16