Gå til indhold
Argon Audio
Kompakt højtaler – Aktive (Sæt)

Argon Audio FORTE A5 WIFI

6.499,-Sæt
Sort
Forventes på lager 9. juli 2024
  -
Aktivt højtalersæt med indbygget wi-fi musikstreaming, nem TV-lyd via HDMI og indgang til pladespiller. En komplet løsning uden separat anlæg.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Argon Audio FORTE A5 WIFI – elegante aktive kompakthøjtalere med trådløs musikstreaming, pladespiller-indgang, smart TV-lyd med HDMI og ægte hi-fi-lyd

 • Indbygget wi-fi, Chromecast, AirPlay 2, Spotify Connect, Bluetooth m.m.
 • Flot bas og råstyrke for størrelsen
 • Nem TV-lyd i optimal digital kvalitet via HDMI
 • Mange tilslutningsmuligheder, inkl. pladespiller
 • Eksklusiv finish i lak eller ægte træfiner

FORTE A5 WIFI er elegante og særdeles velspillende aktive kompakthøjtalere med indbygget anlæg og trådløs musikstreaming via wi-fi. Med både Chromecast, AirPlay 2 og Spotify Connect har du alt, hvad du skal bruge til at spille din musik trådløst i ægte hi-fi-kvalitet med fuld kontrol fra din telefon. HDMI-tilslutning til TV-lyd, indgang til pladespiller og indbygget Bluetooth sætter prikkerne over i’et.

OBS: Chromecast vil blive tilføjet som gratis opdatering efter introduktionen.

Enhederne er omgivet af en eksklusiv trimring i ægte aluminium, og den elegante finish i mat lak eller ægte træfiner er med til at understrege, at dette er et kvalitetsprodukt. Den medfølgende stoffront er smart fastgjort med magneter, så du ikke skal se på grimme huller, hvis du foretrækker at bruge højtaleren uden front.

Store kræfter uden stort anlæg

Med FORTE A5 WIFI får du en overraskende stor og realistisk hi-fi-lyd i ægte stereo, som kan hamle op med traditionelle separate anlæg og højtalere til en langt højere pris. Hvis du skulle have lyst til mere og bedre bas, kan du altid supplere med en separat subwoofer, for eksempel en af Argon Audios egne stærke modeller.

Seriøs streaming med wi-fi

Når du streamer via wi-fi, får du hørbart bedre lyd end med Bluetooth, musikken bliver ikke afbrudt af opkald, og du undgår at dræne batteriet på din telefon. Du får samtidig multirum med både Chromecast og AirPlay2, så du kan streame musikken til matchende trådløse højtalere i andre rum, også samtidig med at du spiller på anlægget. En lækker finesse, ikke mindst når du har gæster og gerne vil have musikken ud i hele dit hjem.

Klar til digital TV-lyd og pladespiller

Via HDMI kan du tilslutte dit TV i optimal digital lydkvalitet og styre lydstyrken fra din eksisterende TV-fjernbetjening. Så har du både den fede lyd og den lækre betjening, og med auto-tænd/sluk kører det helt af sig selv. Du skal ikke spekulere på andet end at nyde din gode TV-lyd.

FORTE A5 WIFI har indbygget RIAA-forstærker, så du direkte kan tilslutte en ganske almindelig pladespiller, og via Bluetooth kan du streame alverdens musik trådløst fra din smartphone, tablet, mobil eller computer. FORTE A5 WIFI kan også gøre det fremragende som højtaler til dine PC-spil. Her har du virkelig højtaleren, som kan erstatte et helt anlæg, uden at du går glip af noget! 

Argon Audio FORTE A5 WIFI fås med finish i mat lak eller ægte træfinér. Fjernbetjening og kabel til indbyrdes forbindelse medfølger.

Avanceret indbygget forstærker med digital kontrol

De indbyggede digitale forstærkere i FORTE A5 WIFI er rigeligt stærke til at sikre en imponerende klar og dynamisk lyd, selv ved højt volumen. I denne konstruktion har hver enhed sin egen dedikerede forstærker, så behovet for passive komponenter i signalvejen helt forsvinder. Dermed er en af de traditionelle flaskehalse for lydkvaliteten fjernet én gang for alle.

Forstærkermodulet, som sidder i den ene højtaler, rummer fire forstærkerkanaler på hver 80 watt, som elektronisk fordeles mellem de forskellige enheder. Selvom det ikke direkte kan sammenlignes med 4 x 80 kontinuerlige watt fra en traditionel tung high-end forstærker, vil du ikke være i tvivl om, at det er watt af meget høj kvalitet, som er bygget ind i FORTE A5 WIFI.

Kombinationen af aktivt elektronisk delefilter og avanceret digital signalbehandling (DSP) optimerer samtidig præstationerne på en måde, som ikke er mulig med normale passive højtalere. Med den fuldstændige kontrol over både enheder og forstærkere kan det samlede system køres helt til grænsen uden risiko for overbelastning, så det ikke er nødvendigt at indbygge en lydforringende ’buffer’ (f.eks. et stivere kantophæng) for at beskytte enhederne.

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Flot bas og råstyrke for størrelsen
 • Supernem både i opsætning og daglig brug (plug’n’play)
 • Indbygget wi-fi, Chromecast, AirPlay 2, Spotify Connect, DTS Play-Fi og Bluetooth
 • Mange smarte muligheder for trådløs musik i flere rum (multirum)
 • Nem TV-lyd i optimal digital kvalitet via HDMI/ARC
 • Dedikeret RIAA-indgang til pladespiller (MM)
 • Både digital og analog audio-ind (optisk/RCA)
 • Subwoofer-tilslutning
 • Auto tænd/sluk på alle indgange (undtagen pladespiller)
 • Fjernbetjening i aluminium medfølger
 • Eksklusiv finish i lak eller ægte træfiner

Begrænsninger

 • Ikke udgang for høretelefoner
 • Ikke audio-ind via USB
 • Ikke knap til volumenkontrol på front
 • Ikke stemmestyring
 • Ikke aptX Bluetooth
 • Højre og venstre højtaler skal forbindes indbyrdes via kabel (medfølger)

Tilbehør til Argon Audio FORTE A5 WIFI

Tekniske specifikationer

Frekvensområde (-3dB)40-20.000 Hz
Forstærker80 watt
Diskant størrelse1"
Tweeter typeSoftdome med neodym-magnet
Bas størrelse5"

Anbefalede produkter