Gå til indhold
Argon Audio
Radio

Argon Audio DAB adapter3

799,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Smart, kompakt og økonomisk løsning til dig, der vil have DAB+ radio på anlægget uden at få endnu et stort apparat i reolen.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Argon DAB Adapter3 – nem og smart DAB-radio til dit anlæg

Argon DAB Adapter3 er en smart radioløsning til dit anlæg, hvis du ikke vil investere i en tuner i fuld størrelse. Du får en komplet DAB-radio med lækkert farvedisplay, presets, ur, og mange andre funktioner – lige til at koble til din forstærker eller receiver. DAB Adapter3 er en oplagt erstatning, hvis du ikke længere kan bruge din stationære FM-tuner på grund af FM-nedlukning.

Det nye DAB+ format understøttes selvfølgelig, og du får fjernbetjening, så du kan nyde den klare og støjfrie gengivelse uden at rejse dig fra din yndlingsstol. Og du slipper helt for den netværksopsætning, som følger med musikstreamere og internetradio. Hvis du bare vil have DAB-radio på anlægget så nemt som muligt – og det stadig skal lyde så godt som muligt – er DAB Adapter3 et oplagt valg.

DAB Adapter3 fås i sort finish.

Argon DAB Adapter3 – den lette måde at lytte til radio på anlægget
Argon DAB Adapter3 er uhyre let at betjene. Tryk på auto-tune, og alle tilgængelige DAB-stationer bliver hurtigt indlæst. På DAB-båndet finder du stationerne ved hjælp af navnet i stedet for en frekvens, som du alligevel aldrig kan huske – en enorm lettelse i dagligdagen. Du kan indkode op til 6 af dine favoritkanaler (presets), så de altid er lige ved hånden.

Clock-radio og alarm
Har du lyst til at falde i søvn og vågne igen til din yndlingsmusik eller de seneste nyheder? Hvis du har en receiver eller forstærker med 12V trigger-ind, kan du ganske let indstille DAB Adapter3 til at tænde anlægget og vække dig med enten radio eller alarmsignal. Du aflæser tiden på det tydelige farvedisplay, som også kan indstilles til at vise andre informationer: program, titel/kunstner på det aktuelle musiknummer m.m.

Et gennemtænkt og seriøst hi-fi-produkt
DAB Adapter3 er et seriøst hi-fi produkt, og i Hi-Fi Klubben har vi lagt vægt på, at funktionaliteten skal matche et kvalitetsanlæg. Derfor får du som noget helt usædvanligt også optisk digitaludgang, så du med en AV-receiver kan undgå unødvendig og kvalitetsforringende konvertering af signalet til analog. Du får også en regulær F-connector antenneindgang, så du kan tilkoble en ekstern antenne, hvis du bor i et område, hvor DAB-signalet er svagt.

DAB – klar og støjfri digital radio
DAB – Digital Audio Broadcasting – er den tekniske betegnelse for digital radio. DAB giver dig en helt klar og støjfri radiomodtagelse, og du får adgang til en lang række stationer med speciale i bestemte genrer: nyheder, sport, rock, klassisk, jazz, hiphop m.m. DAB-radio kan også indeholde oplysninger om kunstnere, titler, sendekvalitet osv.

Brugermanual.

Tilbehør til Argon Audio DAB adapter3

Tekniske specifikationer

FjernbetjeningJa
Radio typeDAB, DAB +