Gå til indhold
Argon Audio
Optisk kabel

Argon Audio Classic Optical1

249,-stk
  -
Solidt og velkonstrueret optisk kabel, som kan leve op til kravene i gode anlæg. Bruges til tilslutning af musikstreamer, CD-afspiller m.m.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Argon Classic Optical1 – højkvalitets optisk digitalkabel til gode anlæg

  • Kan leve op til kravene i gode anlæg
  • Ekstra solid konstruktion
  • Støjfri digital signaloverførsel
  • Fås i længder op til 10 meter
  • Elegant hvid finish
Classic Optical1 er et særdeles velkonstrueret optisk digitalkabel, som vil få alle kvaliteterne frem i dit anlæg. Du kan for eksempel bruge det til at overføre signalet fra en CD-afspiller eller en trådløs musikstreamer over til din surround-receiver eller en stereoforstærker med optisk audio-ind.

Den flotte og ekstra solide finish understreger, at dette er et seriøst kvalitetsprodukt, som kan leve op til kravene også i gode anlæg.

Argon Classic Optical1 fås i 1, 2, 3, 5 og 10 meters længde.

Vælg et kvalitetskabel til dit anlæg
De kabler, som typisk følger med i kassen til et hi-fi-produkt, er i bund og grund kun egnede til at tjekke, om anlægget virker eller ej. Stik og ledere er af elendig kvalitet, du mister både detaljer og dynamik, og det er hørbart selv på et anlæg i økonomiklassen.

Hvis du ofrer lidt ekstra på et sæt ordentlige kabler, får du den fulde lydkvalitet og ejerglæde fra dit anlæg. Og i forhold til investeringen er det den bedste opgradering, som du overhovedet kan foretage.

Tekniske specifikationer

StikToslink

Anmeldelser


4.9
21 anmeldelser
5
19
4
2
3
1
2
0
1
0