Gå til indhold
Argon Audio
Minijack-kabel

Argon Audio Classic MJIN1

85,-stk
Før 169,-Spar 84,-

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Velbygget minijack-kabel, som passer godt til anlæg i budgetklassen. Iltfrit OFC-kobber og ekstra korte stik med forgyldte kontaktflader.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Argon Classic MJIN1 – højkvalitets stereo minijack-til-phono kabel til fornuftig pris

  • Godt valg til anlæg i budgetklassen
  • Ledere i 99,99% rent iltfrit OFC-kobber
  • Kompakte stik med forgyldte kontaktflader
  • Afskærmning i OFC-kobbervæv
  • Fås i ekstra kort version på 0,5 meter
Classic MJIN1 er et solidt og velbygget minijack-til-phono kabel, som får al den gode stereolyd fra din telefon, computer m.m. over til anlægget. Kablet er meget fleksibelt og let at have med at gøre, og stikkene har forgyldte kontaktflader for årelang problemfri funktion. Stikkene er samtidig ekstra korte, så du nemt finder plads bag anlægget.

Lederne i Classic MJIN1 er udført i 99,99% rent iltfrit kobber, og kablet er afskærmet, så indstrålet støj ikke forurener din musikoplevelse. Den flotte finish understreger, at du står med et seriøst kvalitetsprodukt i hånden.

Argon Classic MJIN1 fås i længder helt op til 10 meter, så du uden problemer kan nå helt over i den anden ende af stuen.

Vælg et kvalitetskabel til dit anlæg
De kabler, som typisk følger med i kassen til et hi-fi-produkt, er i bund og grund kun egnede til at tjekke, om anlægget virker eller ej. Stik og ledere er af elendig kvalitet, du mister både detaljer og dynamik, og det er hørbart selv på et anlæg i økonomiklassen.

Hvis du ofrer lidt ekstra på et sæt ordentlige kabler, får du den fulde lydkvalitet og ejerglæde fra dit anlæg. Og i forhold til investeringen er det den bedste opgradering, som du overhovedet kan foretage.

Tekniske specifikationer

FarveHvid
Farvebeskrivelse0,5 meter
Vægt (kg)0,25
Højde emballage (cm)3,5
Længde emballage (cm)24
Vægt emballage (kg)0,25
Bredde emballage (cm)12,5

Anmeldelser


4.5
4 anmeldelser
5
2
4
2
3
1
2
0
1
0