Gå til indhold
Argon Audio
Signalkabel (Sæt)

Argon Audio Classic IN1

599,-Sæt
  -
Prisvenligt, solidt og fleksibelt signalkabel, som får det bedste ud af anlæg i budgetklassen. Fås i mange længder.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Argon Classic IN1 – højkvalitets signalkabel til fornuftig pris

  • Godt valg til anlæg i budgetklassen
  • Ledere i 99,99% rent iltfrit OFC-kobber
  • Dobbelt afskærmning
  • Solide stik med forgyldte kontaktflader
  • Fås i længder helt op til 10 meter
Classic IN1 er et standard analogt RCA-signalkabel i langt højere kvalitet end de discount-kabler, der typisk følger med dit anlæg. Det er meget fleksibelt og let at have med at gøre, og de solide stik har forgyldte kontaktflader for årelang problemfri funktion.

Lederne i Classic IN1 er udført i 99,99% rent iltfrit kobber, og kablet er dobbelt afskærmet, så indstrålet støj ikke forurener din musikoplevelse. Den elegante hvide finish understreger, at du står med et kvalitetsprodukt i hånden. Et godt valg til anlæg i budgetklassen.

Argon Classic IN1 fås i længder fra 0,75 meter og helt op til 10 meter, så du uden problemer kan nå helt over i den anden ende af stuen.

Vælg et kvalitetskabel til dit anlæg
De kabler, som typisk følger med i kassen til et hi-fi-produkt, er i bund og grund kun egnede til at tjekke, om anlægget virker eller ej. Stik og ledere er af elendig kvalitet, du mister både detaljer og dynamik, og det er hørbart selv på et anlæg i økonomiklassen.

Hvis du ofrer lidt ekstra på et sæt ordentlige kabler, får du den fulde lydkvalitet og ejerglæde fra dit anlæg. Og i forhold til investeringen er det den bedste opgradering, som du overhovedet kan foretage.

Tilbehør til Argon Audio Classic IN1

Tekniske specifikationer

FarveHvid
Farvebeskrivelse10 meter
Vægt (kg)0,9
Højde emballage (cm)7
Længde emballage (cm)20
Vægt emballage (kg)0,96
Bredde emballage (cm)21