Gå til indhold
Argon Audio
Subwoofer

Argon Audio BASS8 Mk2

2.799,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Læg en dyb og solid bund under din musik og filmlyd. Et kompakt og prisvenligt boost til bassen i dine kompakthøjtalere.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Argon BASS8 Mk2 – solid og velspillende subwoofer til budgetpris

 • Kompakt og stilrent design
 • Stram og præcis lyd
 • God råstyrke for størrelsen
 • Velegnet til både musik og filmlyd
 • Nem at placere

BASS8 Mk2 er en solid og velspillende subwoofer i det samme elegante design som ALTO-højttalerserien. Du får en stærk 8” enhed og 100 strømstærke watt i den indbyggede forstærker. Med denne bestykning kan BASS8 Mk2 levere en stram og præcis bas til både musik og filmlyd.

Masser af muligheder

BASS8 Mk2 er ikke nogen “boombox”, men derimod et kærkomment supplement til mindre højttalere, som vil nyde godt af et ekstra tilskud i den dybeste bas. Den vil være et oplagt valg til et satellit-system sammen med f.eks. Argon ALTO5 Mk2. Du kan dog også sagtens bruge BASS8 Mk2 i kombination med mindre kvalitetshøjttalere fra andre producenter.

BASS8 Mk2 fås i sort eller hvid finish.

Et godt supplement til små højttalere

Små reol- eller væghøjttalere taber nemt pusten i den dybeste bas. Det kan du heldigvis rette op på med en god subwoofer som BASS8 Mk2. Selv ved lave lydstyrker vil du opleve, at lydbilledet hænger meget bedre sammen – lyden opleves fyldigere og mere dynamisk. BASS8 Mk2 er bygget op omkring en 8” basenhed, som drives af en indbygget 100 watt forstærker. Med denne ekstra effekt i baghånden behøver du ikke at spekulere på, om din forstærker har kræfter til at sparke bas af sig. Det klarer subwooferen nemlig på egen hånd.

Nem at tilslutte og placere

Med sin indbyggede 100 watt forstærker kan BASS8 Mk2 tilsluttes alle markedets forstærkere eller receivere. Den har nemlig indgange til både linje- og højttalersignal, så hvis du ikke har en dedikeret subwoofer-udgang på din forstærker, tilslutter du BASS8 Mk2 direkte til højttalerudgangene med et højttalerkabel. Uanset, hvordan du vælger at tilslutte subwooferen  til dit system, er det muligt at justere og tilpasse den, så den passer til dit stereo- eller surround-system.

Da øret ikke kan retningsbestemme dybe toner, er det nemt at placere BASS8 Mk2 diskret i stuen. Hvis du sætter den i et hjørne, får du oven i købet ekstra bas, uden at det belaster subwooferen. En hjørneplacering øger nemlig lydtrykket fra subwooferen, fordi lyden forstærkes akustisk af vægge og gulv. Prøv dig frem med forskellige placeringer i rummet, og stil subwooferen dér, hvor du får det bedste resultat.

Træerne vokser som bekendt ikke helt ind i himlen, og du kan da helt sikkert finde en subwoofer med finere løsninger og mere power. Men du finder den med garanti ikke i denne prisklasse!

OBS: For at få den optimale ydelse fra den indbyggede forstærker, anbefaler vi at tilslutte BASS8 Mk2 via et y-splitter adapterkabel (købes separat).

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Kompakt og stilrent design
 • Stram og præcis lyd
 • God råstyrke for størrelsen
 • Velegnet til både musik og filmlyd
 • Nem at placere

Begrænsninger

 • Der findes mere råstærke og/eller raffinerede alternativer
 • Mindre egnet til meget store lytterum

Videoer om Argon Audio BASS8 Mk2

Tilbehør til Argon Audio BASS8 Mk2

Tekniske specifikationer

Frekvensområde Hz (-3dB)40-200
Forstærker effekt (max)100 watt
Bas størrelse8"
Delefrekvenser40-120 Hz
Kabinet typeBasrefleks

Anmeldelser


4.6
17 anmeldelser
5
11
4
5
3
1
2
0
1
0
Jesper
Danmark
3/16/2024
Jesper
Danmark
S.
Holland
1/30/2024

Dejlig dyb bas

S.
Holland
Mika-Veli
Sverige
1/30/2024
Mika-Veli
Sverige
Mats
Sverige
1/28/2024

God, men lidt svag bas

Mats
Sverige
Jesper
Danmark
1/28/2024
Jesper
Danmark

Anbefalede produkter