Gå til indhold
Argon Audio
Subwoofer

Argon Audio BASS15

4.499,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Skal din bas gøre ondt for at gøre godt? Så lad denne massive 15” sværvægter give dit mellemgulv nogle solide tæsk. Monsteret, du vil elske!
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Argon BASS15 – 15” subwoofer med eksplosiv bas til fornuftig pris

 • Eksplosiv råstyrke, også i store lytterum
 • Kan bruges til både musik og hjemmebio
 • Nedadvendt basport for nemmere placering
 • Automatisk tænd/sluk
 • LINK-udgang til seriekobling med ekstra subwoofer
BASS15 er en massiv 15" subwoofer med hele 500 watt indbygget forstærkereffekt. Synes du, at rigtig bas skal gøre ondt for at gøre godt, har du din nye bedste ven her. Den enorme 15" long-stroke enhed kan følge med selv køleskabsstore gulvhøjttalere, og næsten uanset hvor vildt, dit anlæg er i forvejen, kan du gøre det endnu vildere her.

Du kan bruge BASS15 til både musik og hjemmebio, så du kan få stadion-fornemmelser og filmeksplosioner, der får dine bukseben til at blafre om anklerne på dig. Hvis det stadig ikke er nok, kan du seriekoble med endnu en BASS15. Så har du bas nok til både dig selv og hele nabolaget.

Kom bare med en stor stue og en umættelig appetit på den ondeste bas – BASS15 skal nok levere varen. Og den gør det til en pris, som almindelige dødelige også kan komme i nærheden af.

BASS15 fås i sort finish. Subwooferkabel købes separat.

Nem at tilslutte og placere – og udbygge!
BASS15 har både L/R og LFE-indgang, så du kan tilslutte den til alle forstærkere og receivere med enten pre-out eller dedikeret subwooferudgang. Du finder også de sædvanlige reguleringer til lydstyrke, delefrekvens og fase. Men BASS15 har en ekstra godbid gemt i ærmet.

Via LINK-udgangen kan du seriekoble en ekstra BASS15, hvis du vil have endnu mere bas. En smart detalje til dig, der "kun" har én subwoofer-udgang på din forstærker. Tør du tage springet fra almindelig galskab til det rene galopperende vanvid? Så har du muligheden her!

Øret kan ikke retningsbestemme dybe bastoner, så du kan placere BASS15, næsten hvor du vil. Hvis du sætter den i et hjørne, får du oven i købet ekstra bas, uden at det belaster subwooferen. En hjørneplacering øger nemlig lydtrykket fra subwooferen, fordi lyden forstærkes akustisk af vægge og gulv. Prøv dig frem med forskellige placeringer i rummet, og stil subwooferen dér, hvor du får det bedste resultat.

BASS15 er en seriøs subwoofer, som kan ryste pudset ned af væggene og samtidig tie stille, når den får besked på det. Dette er et rigtigt hi-fi-produkt – bare med mange flere kræfter, end du er vant til i denne prisklasse. Fed bas for hver en krone!

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Eksplosiv råstyrke, også i store lytterum
 • Kan bruges til både musik og hjemmebio
 • Nedadvendt basport for nemmere placering
 • LINK-udgang til seriekobling med ekstra subwoofer
 • Automatisk tænd/sluk

Begrænsninger

 • Kræver sin plads
 • Nogle alternativer har mere eksklusiv finish
 • Nogle alternativer spiller dybere og/eller mere præcist

Tilbehør til Argon Audio BASS15

Tekniske specifikationer

Frekvensområde Hz (-3dB)21-160
Forstærker effekt (max)500 watt
Bas størrelse15"
Delefrekvenser40-160 Hz
Kabinet typeBasrefleks

Anbefalede produkter