Gå til indhold
899,-Sæt

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Prisvenlige True Wireless in-ear høretelefoner med god lyd. Styr musik, lydstyrke, tag imod opkald og aktivér stemmestyring på ørepropperne.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Argon Audio FREESTYLE2 – prisvenlige True Wireless in-ear høretelefoner med flot lyd og lang batteritid

FREESTYLE2 er True Wireless in-ear høretelefoner med flot og detaljeret lyd. Her får du et par rigtig gode trådløse høretelefoner og et ladeetui til fornuftige penge, så du altid har musik med på farten. Du kan styre musik, lydstyrke, tage imod opkald og aktivere stemmestyring på knapperne på begge ørepropper.

FREESTYLE2 giver dig klar lyd med god bas, og når du først har valgt de rette ørepropper til netop dit øre, lukker de godt af for støj. De medfølgende ørepropper fås i tre størrelser og er lavet af memory foam, der former sig præcist efter dit øre, så du får den perfekte pasform. Med FREESTYLE2 har du fuldkommen trådløs frihed, og det enkle danske design passer til alle.

FREESTYLE2 er superkompakte og modstår sved, så du kan have dem på i træningscenteret. Her får du et par behagelige og diskrete True Wireless in-ear høretelefoner, du kan bruge hele dagen.

Op til 30 timers trådløs musik

FREESTYLE2 kan spille i 6 timer på en opladning og kan oplades i etuiet med yderligere 24 timer. Løber du tør for strøm, tager en fuld opladning kun omkring halvanden time, og så er du klar til at høre musik igen.

Argon Audio FREESTYLE2 fås i sort finish. Ørestykker i forskellige størrelser, lade/transportetui og USB-C ladekabel medfølger.

Tilbehør til Argon Audio FREESTYLE2

Tekniske specifikationer

MikrofonJa
Bluetooth type5
Bluetooth teknologiaptX
Afspilning via USBNej