Gå til indhold

Vogels THIN 305 Vægbeslag til TV

{{product.ribbonText}}

THIN 305 er et solidt og fleksibelt VESA universal-vægbeslag, som passer til ultraslanke LED- og plasma-tv fra 32 til 65”, som vejer op til 40 kg og har VESA størrelse op til 600x400. Tv’et kan monteres helt fladt ind til væggen, og du kan samtidig vippe bunden ud for nem adgang til kabeltilslutninger.

Varenummer:: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /stk

{{product.sellableOnWebText}}

Kan ikke købes online

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Produktbeskrivelse

Vogel’s THIN 305 – VESA universal-vægbeslag til ultraslanke flad-tv
THIN 305 er et solidt og fleksibelt VESA universal-vægbeslag, som passer til ultraslanke LED- og plasma-tv fra 32 til 65”. Afstanden ind til væggen er minimale 15 mm, så dit tv præsenterer sig elegant som et billede på væggen, samtidig med at den nødvendige ventilation sikres.

Som en utrolig smart detalje har THIN 305 en ”service-indstilling”, hvor du kan vippe bunden af tv’et ud fra væggen og slå et par små støtteben ud. Hermed får du nem adgang til kabeltilslutningerne uden at være nødt til at afmontere hele dit tv igen.

Selve monteringen af beslaget på væggen er også usædvanlig nem, fordi THIN 305 er udstyret med et lille indbygget vaterpas, som indikerer den rigtige vandrette placering. Så er du på sikker grund, inden du begynder at bore huller i væggen.

OBS: Vær opmærksom på, at THIN 305 ikke er velegnet til flad-tv med bagudvendte kabeltilslutninger.

OBS: Dette er et VESA-universalbeslag, som passer til alle flade TV inden for de angivne rammer af mål, vægt og VESA-monteringshuller. Vær opmærksom på evt. bagudvendte tilslutninger eller andre ting på dit TV, som kan stille specielle krav til typen af beslag. Til nogle TV skal der bruges skruer i anden længde end dem, der følger med beslaget. Dette kan Hi-Fi Klubben hjælpe med i de fleste tilfælde.

TV'et må maksimalt veje 40 kg og beslaget virker på VESA standarder op til 600 x 400.

Tekniske specifikationer

  • Universal-vægbeslag til 32-65” flad-tv
  • Minimum afstand til væg: 15 mm
  • Indbygget vaterpas for nem montering
  • Service-indstilling for nem adgang til kabeltilslutninger
  • Passer til VESA 200x100 og op til VESA 600x400
  • Max. belastning: 40 kg
  • Farve: Sølv/aluminium

Mere læsning

Book en personlig demonstration

I Hi-Fi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, før du handler. Du kan tilmed aftale tid for en personlig demonstration. Så bliver det endnu nemmere for dig at vælge rigtigt!

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her