HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

Argon Audio PM1 Loftsbeslag

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Argon Audio PM1 Loftsbeslag

Billeder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stk

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Argon PM1 er et kort universal-loftbeslag, som passer til lettere LCD- og DLP-projektorer op til 15 kilo. Det er en solid og fleksibel løsning til de fleste forhold. Loftsafstand på 15 cm.

Argon PM1 – kort loftbeslag til lettere projektorer op til 15 kilo

Argon PM1 er et kort universal-loftbeslag, som passer til lettere LCD- og DLP-projektorer op til 15 kilo. De justérbare metalarme kan tilpasses praktisk talt alle projektorer beregnet til skruemontering, og den solide konstruktion sikrer, at din projektor forbliver i den rette position.

Din projektor skal hænge i den rigtige højde
For at få det optimale udbytte af din projektor skal den hænge absolut vandret, så du undgår at bruge den kvalitetsødelæggende digitale "keystone"-korrektion for at få rette vinkler i billedet. Hvis du vil have flest mulige valgmuligheder, er det en god idé at tage dit rum med i betragtning, allerede når du vælger projektor.
Et kort standardbeslag er tilstrækkeligt i rigtig mange tilfælde, men det kan være nødvendigt med en længere arm i store lokaler eller andre "svære" rum, f.eks. med forsænket loft. Spørg i butikken – så finder vi den rigtige løsning til dig.

Pas på vægten når du monterer projektor
Når du monterer din projektor i loftet, skal hele vægten bæres af beslaget og de tilhørende skruer. Derfor skal du være helt sikker på, at dit beslag er korrekt dimensioneret til projektoren – altid hellere for kraftigt end for svagt. Samtidig er det ekstremt vigtigt, at dit loft rent faktisk er stærkt nok. Det kan f.eks. give lidt udfordringer, hvis du har et forsænket loft af tynde brædder eller gipsplader.

Spørg i butikken, hvis du er det mindste i tvivl – det vil være ærgerligt at smadre din nye projektor mod gulvbrædderne, og næsten alting kan lade sig gøre med den rette know-how.

Argon PM1 fås i hvid

Tekniske specifikationer

  • Afstand til loft: 15 cm
  • Belastning: 15 kg
  • Farve: Hvid

Vil du opleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, inden du handler. Du kan endda arrangere tid til personlig demonstration. Dette gør det lettere for dig at vælge det rigtige.

Mere læsning