Gå til indhold
Vogel's
Loftbeslag

Vogel's PPC 2540

1.995,-stk
Ukendt leveringstid
Med teleskopstang og urokkelig stabil konstruktion sørger dette beslag for, at din projektor sidder helt perfekt under loftet.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Vogel’s PPC 2540 – højdejustérbart loftbeslag til tungere projektorer op til 25 kilo

PPC 2540 er et højdejustérbart universal-loftbeslag, som passer til tungere projektorer op til 25 kilo. Via teleskopstangen kan du justere afstanden til loftet mellem 40 og 55 cm, så du har fine muligheder for at opnå den optimale vandrette placering af projektoren. Med den indbyggede kabelskjuler får du samtidig en montering, der er så elegant som muligt.

De justérbare metalarme kan tilpasses praktisk talt alle projektorer beregnet til skruemontering, og den solide konstruktion sikrer, at din projektor forbliver i den rette position. Du kan finjustere placeringen af projektoren efter ophængning, og når alt er på plads, kan du låse hele mekanikken urokkeligt fast i den rigtige position med den unikke patentanmeldte friktionsring.

Din projektor skal hænge i den rigtige højde For at få det optimale udbytte af din projektor skal den hænge absolut vandret, så du undgår at bruge den kvalitetsødelæggende digitale ”keystone”-korrektion for at få rette vinkler i billedet. Hvis du vil have flest mulige valgmuligheder, er det en god idé at tage dit rum med i betragtning, allerede når du vælger projektor. 
Et kort standardbeslag er tilstrækkeligt i rigtig mange tilfælde, men det kan være nødvendigt med en længere arm i store lokaler eller andre ”svære” rum, f.eks. med forsænket loft. En model med mekanisk forskydning af objektivet – Lens Shift – er et godt alternativ, hvis du af pladsmæssige eller æstetiske grunde ikke vil have projektoren hængende på en lang stang under loftet. Spørg i butikken – så finder vi den rigtige løsning til dig.
Pas på vægten når du monterer projektor Når du monterer din projektor i loftet, skal hele vægten bæres af beslaget og de tilhørende skruer. Derfor skal du være helt sikker på, at dit beslag er korrekt dimensioneret til projektoren – altid hellere for kraftigt end for svagt. Samtidig er det ekstremt vigtigt, at dit loft rent faktisk er stærkt nok. Det kan f.eks. give lidt udfordringer, hvis du har et forsænket loft af tynde brædder eller gipsplader. 
Spørg i butikken, hvis du er det mindste i tvivl – det vil være ærgerligt at smadre din nye projektor mod gulvbrædderne, og næsten alting kan lade sig gøre med den rette know-how.

Tilbehør til Vogel's PPC 2540

Tekniske specifikationer

Maks. belastning25 kg
Maks. afstand fra loft55 cm
Min. afstand fra loft40 cm

Anbefalede produkter