Gå til indhold
SteelSeries Arctis 5 2019 Edition Gaming headset

SteelSeriesArctis 5 2019 EditionGaming headset

Gaming headset der placerer dig midt i spiluniverset med surroundlyd. Med RGB-lys på ydersiden som du kan skræddersy til fede kombinationer.

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Læs mere:

Beskrivelse

SteelSeries Arctis 5 – gaming headset med letvægtsdesign, surroundlyd og supercool RGB-lys

Arctis 5 er et gaming headset, der placerer dig midt i spiluniverset med surroundlyd, så du får federe spiloplevelser og en mærkbar fordel over for dine modstandere. Med letvægtskonstruktion får du samtidig komfort til timevis af gaming, og den støjreducerende mikrofon sørger for, at du altid går krystalklart igennem til dit team.

Arctis 5 deler sit karakteristiske design med resten af Arctis-serien og er perfekt til dig, der vil have et cool gaming headset med blæret RGB-grafik, som du kan skræddersy, præcis som du vil. Letvægtsdesignet med den udskiftelige rem sidder behageligt på hovedet i mange timer ad gangen, og ørepuderne er lavet i et let sports-stof, der lukker luft igennem til dine ører under de lange sessioner.

Vær omgivet af fed spillyd
Arctis 5 leverer balanceret og livagtig spillyd. Med DTS Headphone:X 7.1 Surround Sound (til Windows) hører du alle detaljerne i forhold til din position, så du ikke skal bruge tiden på at være desorienteret, når du bliver beskudt fra en dødvinkel.

På højre ørekop kan du på et splitsekund justere lydstyrken. Så skal du ikke slippe controlleren længere end højst nødvendigt, hvis du for eksempel spiller online, og situationen er ved at spidse til. Du kan også justere forhold mellem chat og spillyd på kablet, så du hurtigt kan tune ind på teamchatten når den bliver interessant og på spillyden, når du skal fokusere på spillet.

Arctis 5 fås i sort finish. Kabel medfølger.

Highlights

  • DTS Headphone:X 7.1 Surround Sound (til Windows)
  • Mikrofon med noise cancellation
  • Smart RGB-lys på siden af ørekoppen
  • Bærekomfort til mange timers brug
  • Nem kontrol af lydstyrke og forhold mellem chat og spillyd

Videoer om SteelSeries Arctis 5 2019 Edition

Tekniske specifikationer

BluetoothNej
Følsomhed98 dB
Frekvensområde20-22.000 Hz
Impedans passiv32 ohm
MikrofonJa

Tilbehør til SteelSeries Arctis 5 2019 Edition