Gå til indhold
Strømforsyning

DIVERSE GearBoks Cable

299,-stk
  -
Oplad din telefon fra den nærmeste SOUNDBOKS med dette smarte USB-ladekabel. Det passer til alle telefoner og er sikret mod overbelastning.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

GearBoks Cable – oplad din telefon fra SOUNDBOKS

  • Passer til alle modeller af SOUNDBOKS
  • Kan oplade alle telefoner og tablets med USB-tilslutning
  • Typisk 8-12 opladninger fra et SOUNDBOKS batteri
  • Fylder næsten ingenting
  • Sikret mod overbelastning og fejlstrøm

GearBoks Cable er et USB-ladekabel designet specielt til brug med SOUNDBOKS (alle modeller). Sæt den ene ende af kablet i SOUNDBOKS, og tilslut din telefon til USB-stikket i den anden ende – så får du frisk strøm på mobilen, og musikken kan sagtens spille videre imens.

Du kan tage GearBoks Cable med i lommen, når du skal til fest eller på festival. Så længe der er en SOUNDBOKS i nærheden, kan du tanke strøm, så du både kan spille Bluetooth musik og ringe til dem derhjemme. Slut med powerbanks, du aldrig kan finde, og slut med at lede desperat efter en ledig stikkontakt, som aldrig er der, når du har brug for den.

Sikker og stabil opladning

GearBoks Cable er sikker og stabil, og den er elektronisk sikret mod både overophedning og overbelastning. Laderen finder også selv ud af, hvilken ladespænding og strøm, der passer til din enhed. Derfor kan du trygt bruge GearBoks Cable til at lade din telefon fra SOUNDBOKS uden at være bange for at ødelægge noget. Opladningen stopper også automatisk, hvis der skulle ske en kortslutning, for eksempel på grund af et defekt USB-kabel. Du kan typisk oplade en telefon 8-12 gange fra et SOUNDBOKS batteri – også selvom batteriet ikke er monteret i højtaleren. 

OBS: Vær opmærksom på, at hver gang du oplader din telefon via GearBoks Cable, mister du nogle timers spilletid på din SOUNDBOKS, indtil du oplader højtalerens batteri igen.

OBS (2): GearBoks Cable er ikke et officielt SOUNDBOKS tilbehør eller på anden måde forbundet med SOUNDBOKS brandet.

Tilbehør til DIVERSE GearBoks Cable

Tekniske specifikationer

FarveSort
Vægt (kg)0,03
Højde emballage (cm)3
Længde emballage (cm)17,5
Vægt emballage (kg)0,06
Bredde emballage (cm)10,5