Gå til indhold
Sony WF-SP800N In-ear høretelefoner

SonyWF-SP800NIn-ear høretelefoner

Nyd din sport og træning med fuld trådløs frihed, ANC og fed lyd lige i øret. Med op til 9 timers batteritid er du klar til det hele.
stk899,-
 Opleves i
PriceRunner

Læs mere:

Beskrivelse

Sony WF-SP800N – True Wireless trådløse in-ear høretelefoner med ANC til sport og træning

Sony WF-SP800N er lækre True Wireless in-ear høretelefoner med noise cancelling (ANC) samt støv-, vand- og svedafvisende design og en sikker pasform. WF-SP800N er skabt til dig, der vil have alle fordelene med ANC i et par 100% trådløse ørepropper, der er designet til en aktiv livsstil med sport og træning.

Optimal funktion hele dagen

Støjreduktionen i WF-SP800N bruger avancerede smartteknologier, der skræddersyr lyden præcis til dig og dine aktiviteter. Via den tilhørende app kan du tilpasse funktionen til tog, bus, fly, kontor eller andet, og høretelefonerne finder selv ud af, om du befinder dig i den ene eller anden situation.

Hvis du ønsker det, kan du nøjes med at bruge ét ørestykke, for eksempel hvis du vil tale i telefon og samtidig høre alt, hvad der foregår omkring dig. Med 9 timers spilletid og yderligere 9 timer lige ved hånden i det medfølgende ladeetui har du sikkerhed for trådløs frihed og uforstyrret musik i høj kvalitet hele dagen.

Sony WF-SP800N fås i sort finish. Matchende ladeetui medfølger.

Sony WF-SP800N In-ear høretelefoner

Highlights

  • 100% trådløse (True Wireless)
  • Active Noise Cancellation (ANC)
  • Støv-, vand- og svedafvisende design
  • 9 timers spilletid + 9 timer via ladeetui
  • Dedikeret Sony app

Tekniske specifikationer

Frekvensområde12 Hz

Anbefalede produkter