Gå til indhold

SonyKE-48A9OLED-TV

High-end 4K OLED-TV med uovertruffen billedkvalitet, unikt design og enestående integreret lydsystem. Et kig direkte ind i fremtiden!

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Læs mere:

Beskrivelse

Sony KE-48A9 – 48” 4K OLED-TV med unikt design, unik billedkvalitet og unikt højtalersystem

KE-48A9 er et high-end 4K OLED-TV, som giver dig det bedste af, hvad dagens TV-teknologi kan præstere. Her har Sony taget et topklasse OLED-billedpanel fra markedets førende OLED-producent LG og kombineret det med deres egen fantastiske 4K X1 Ultimate billedprocessor. I kombination med OLED-panelets perfekte sortgengivelse resulterer det i en helt enestående billedkvalitet.

En helt nydesignet og ekstra lækker fjernbetjening medfølger, og du får også mulighed for at stemmestyre TV’et via Google Assistant og fjernbetjeningens indbyggede mikrofon. Funktionen er klar til brug, så snart Google aktiverer den i Danmark.

Herudover får du et helt unikt og super-eksklusivt design, som får skærmen til at virke, som om den næsten svæver på dit TV-møbel uden fod. Plus Sonys unikke ”Acoustic Surface Audio+” lydsystem, hvor to ”aktuator”-enheder er monteret i en slank bjælke på skærmens bagside og får hele skærmen til at virke som højtaler – i stereo! De dybere toner klares af to ekstra indbyggede bashøjttalere.

Eksklusiv og avanceret billedbehandling

KE-48A9 understøtter HDR-standarden, som med ægte HDR-materiale kan forløse hele potentialet i den digitale billedteknologi. Den avancerede 4K X1 Ultimate processor sørger for, at også ikke-UHD billedkilder (HDTV, Blu-Ray m.m.) bliver opskaleret og behandlet optimalt og intelligent, så skarphed, detaljer og farver præsenterer sig i en fantastisk kvalitet på skærmen.

Android TV og Chromecast built-in giver dig en hel stribe af nye og spændende Smart TV-funktioner, og med dobbelte TV-tunere og pause/optagefunktion via USB bestemmer du selv, hvornår du vil se dine favoritudsendelser.

OBS: Det specielle integrerede ”Acoustic Surface”-højtalersystem kan klare almindelige daglige formål som nyhedsudsendelser og lignende. HiFi Klubben anbefaler dog stadig at tilkoble en soundbar, et sæt aktive højtalere eller et separat stereo- eller surroundanlæg. Så kan lyden leve op til den flotte billedkvalitet, når du for eksempel ser film.

Flere billeder af Sony KE-48A9

Sony KE-48A9 OLED-TV

Highlights

  • Triluminos OLED-panel med 4K X1 Ultimate billedbehandling
  • Integreret ”Acoustic Surface Audio+” lydsystem
  • Fjernbetjening med indbygget mikrofon til stemmestyring (Google Assistant)
  • 4K/UHD-opløsning med HDR og X-Tended Dynamic Range PRO
  • USB-optagefunktion med dobbelte TV-tunere

Tekniske specifikationer

Opløsning4K Ultra HD
Skærmstørrelse48"

Tilbehør til Sony KE-48A9

DALI KATCH ONE Soundbar
Soundbar
5.499,- / stk
6

Anbefalede produkter

Argon Audio FORTE A55 Trådløs højtaler - stereo
Trådløs højtaler - stereo
5.499,- / 7.999,- / Sæt
17