Gå til indhold
Sony
LED-TV

Sony KD-43X85K

7.790,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

43” 4K/UHD-TV med flot billedkvalitet, Google TV og optagefunktion via USB. Her får du alt det nødvendige til en TV-oplevelse af høj klasse.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Sony KD-43X85K – 43” UHD/4K LED-TV med Direct LED Backlight, 4K HDR X1 processor og Google TV

 • Triluminos Pro 4K Direct LED billedpanel med 4K HDR X1 processor
 • Mange avancerede funktioner til gaming
 • Optagefunktion via USB (1 tuner)
 • Fjernbetjening med indbygget mikrofon til stemmestyring (Google Assistant)
 • Understøtter Dolby Vision

Sony KD-43X85K er et lækkert 43” 4K LED-TV med fremragende billedkvalitet fra Sonys unikke Triluminos Pro LED-panel og den avancerede X1 processor. Her får du alt det nødvendige til en rigtig god oplevelse med både film og TV-udsendelser. Du kan stemmestyre TV’et via Google Assistant og den indbyggede mikrofon i fjernbetjeningen (eller en separat smarthøjtaler). Understøttelse af stemmestyring på dit lokale sprog afhænger af, hvad den enkelte tjeneste tilbyder.

Direct LED bagbelysningen er en forenklet version af det fornemme Full Array Backlight, som du finder på de mere eksklusive Sony modeller. Antallet af lysdioder er noget mindre, og de er fordelt i zoner i stedet for at være spredt jævnt ud bag hele panelet. Dæmpningen foregår også i zoner (Frame Dimming) i stedet for den ’ægte’ Local Dimming på de større modeller. Men på bundlinjen får du stadig en særdeles flot billedkvalitet, og den meget høje lysstyrke følger med i købet.

Via eARC kan du overføre ukomprimeret surroundlyd inkl. Dolby Atmos igennem det tilsluttede HDMI-kabel. For eksempel til en fed hjemmebiograf eller en matchende soundbar, som er lavet til at gengive Atmos højdeinformation i lyden.

Masser af underholdning med Google TV

Sony KD-43X85K har indbygget Google TV, som giver dig et hav af spændende Smart TV-funktioner med masser af forslag til underholdning tilpasset din personlige smag. Her får du en suverænt smidig og komplet Smart TV-oplevelse, og med optagefunktion via USB kan du også selv bestemme, hvornår du vil se dine favoritudsendelser fra traditionelle TV-kanaler.

Sony KD-43X85K fås i sort finish (Black).

OBS: HiFi Klubben anbefaler altid at tilkoble en soundbar, et sæt aktive højtalere eller et separat stereo- eller surroundanlæg til dit TV. Så kan lyden leve op til den flotte billedkvalitet, når du for eksempel ser film.

Google TV med Chromecast built-in – et uendeligt univers af streaming

Chromecast er en genial funktion, som følger med Google Smart TV-platformen (Android TV). Med Chromecast indbygget i TV’et kan du via din smartphone eller tablet streame lyd og billede fra de utallige online-tjenester, som allerede understøtter funktionen. Dette inkluderer bl.a. Netflix, HBO, YouTube og mange, mange flere. Du vælger bare dit TV som medieafspiller inde fra din mobile app – så kører det på storskærmen, mens du styrer det hele fra f.eks. din tablet (både Android og iOS).

Med Chromecast funger din smartphone/tablet som fjernbetjening i stedet for som medieafspiller, ligesom med f.eks. Spotify Connect. Selve afviklingen af medierne sker direkte fra TV’et via dit netværk. Det giver dig langt bedre batteritid, og hvis du f.eks. har set en halv film på Netflix på vej hjem i toget, kan du sætte den på pause og lynhurtigt genoptage afspilningen på TV’et, når du træder ind af stuedøren derhjemme.

Auto Game Mode – forrygende gaming på storskærm

Har du spilkonsol eller PC koblet direkte til TV’et via HDMI, sørger Auto Game Mode for at optimere din spiloplevelse. Så kører billedsignalet uden om flere af af TV’ets indbyggede processorer, og du opnår en lynhurtig og glidende respons ligesom på din PC-monitor.

På X85K får du en stribe af de seneste HDMI 2.1 funktioner til gaming, heriblandt VRR (Variable Refresh Rate), ALLM (Automatic Low Latency Mode) og HFR (High Frame Rate, 4K/120). Så kan du få det fulde udbytte fra de nyeste spilkonsoller som f.eks. Xbox Series X og PlayStation 5. Du får også Auto HDR Tone Mapping og Auto Genre Picture Mode, som er rettet specielt mod at optimere din oplevelse fra PS5*

Se verdens bedste film og serier med streaming

Med X85K kan du glæde dig over at få adgang til video-streamingtjenester som f.eks. Netflix. Et abonnement giver dig adgang til næsten ubegrænsede mængder af film og TV-serier over nettet, og både lyd og billede er i topkvalitet inklusive et hastigt voksende udvalg af film og serier i ægte 4K/UHD/HDR-kvalitet.

Optagefunktion via USB – se TV når det passer dig

Med X85K kan du optage direkte TV-udsendelser, hvis du ønsker at se dem på et senere tidspunkt. Det kræver blot, at du investerer i en mobil USB-harddisk, som kan fås for få hundrede kroner og nemt kan gemmes af vejen. Når først den er tilkoblet, kan du i praksis glemme alt om den. Optagefunktionen giver dig en utrolig frihed i din TV-hverdag, fordi du ikke længere er slave af at skulle sidde klar i sofaen ved udsendelsens start. Du kan tilmed lynhurtigt programmere ugens optagelser via den elektroniske programguide (EPG).

Knivskarp digital billedkvalitet via antenne, kabel-TV og satellit

X85K har indbyggede DVB-T2, DVB-C og DVB-S2 tunere til knivskarpt og støjfrit digital-TV (inkl. HDTV) via både antenne, kabel-TV og parabol/satellit (Canal Digital). Du behøver derfor ikke en separat tunerboks med tilhørende fjernbetjening for at nyde suveræn digital billedkvalitet. 

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Triluminos Pro 4K Direct LED billedpanel med 4K HDR X1 processor
 • Høj lysstyrke
 • Mange avancerede funktioner til gaming
 • Optagefunktion via USB (1 tuner)
 • Fjernbetjening med indbygget mikrofon til stemmestyring (Google Assistant)
 • Understøtter Dolby Vision
 • Google TV med Chromecast built-in

Begrænsninger

 • Ikke Full Array Backlight LED-display
 • Ikke 4K Cognitive XR processor
 • Kun HDMI 2.1 på indgang 3 (eARC) og 4
 • Nogle alternativer kan monteres tættere på væggen
 • Ikke timeshift/pausefunktion

Reviews

Tilbehør til Sony KD-43X85K

Tekniske specifikationer

Opløsning4K Ultra HD
Skærmstørrelse43"
Skærmteknologi LED
HDR-formaterDolby Vision, HDR10, HLG
Skærmopdatering 100 Hz
Billedprocessor 4K HDR X1 / X-Reality PRO
Game modeJa
Full / edge backlightDirect LED

Anbefalede produkter