Gå til indhold
1.490,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Smart og kompakt højtaler til trådløs musik i mindre rum som f.eks. badeværelse eller børneværelse. En god indgangsbillet til Sonos universet.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Sonos One SL – superkompakt trådløs højtaler med multirum

 • Kompakt og stilrent design
 • Vælg mellem fuld app-kontrol og simpel touch-betjening
 • Spiller perfekt sammen med andre trådløse Sonos højtalere overalt i dit hjem
 • Køb to og få rigtig stereo eller trådløse baghøjtalere til surround
 • Tåler placering i fugtige rum

Sonos One SL er en superkompakt og stilren trådløs højtaler, som er oplagt til mindre rum, hvor små mål og nem betjening betyder mere end den store hi-fi-lyd. Den er en fin indgangsbillet til Sonos-universet, og den spiller perfekt sammen med resten af Sonos-systemet, som i et snuptag kan give dig nem trådløs musik i hele dit hjem.

Med den smarte touch-kontrol på toppladen kan du skrue op og ned for lydstyrken, swipe for at springe et nummer over, sætte musikken på pause m.m. Du får også hele paletten af lækre trådløse Sonos-muligheder med i købet, inklusive fuld app-kontrol, Apple AirPlay 2 og markedets største udvalg af integrerede streamingtjenester som Spotify, TIDAL, Apple Music, YouSee Musik m.fl.

Sonos One SL tåler placering i fugtige rum, så du kan have den stående f.eks. på badeværelset, men du skal selvfølgelig ikke smide den i badekarret eller tage den med under bruseren. Du kan også hænge den op på væggen med et specialdesignet vægbeslag (ekstratilbehør).

Har du brug for indbygget stemmestyring – og hvad med stereo og surround?

Sonos One SL er identisk med den populære Sonos One (Gen 2) bortset fra den udeladte mikrofon til stemmestyring og den lavere pris. Hvis du ikke har brug for stemmestyring, kan du spare en sjat penge, og ellers er Sonos One SL ideel til de situationer, hvor du ikke behøver at have stemmestyring indbygget i selve højtaleren.

For eksempel er Sonos One SL oplagt til at spille sammen med Sonos One (Gen 2) i en højre/venstre stereo-opsætning, hvor det ikke er nødvendigt med mikrofon i begge højtalere. Du kan dog også sagtens bruge to styk Sonos One SL sammen, både til stereo og som trådløse surround-baghøjtalere i din Sonos hjemmebiograf.

Der skal to højtalere til fed lyd – snyd ikke dig selv

Undrer du dig over, at vi i HiFi Klubben bliver ved med at snakke om stereo og to højtalere, når du sagtens kan nøjes med en enkelt? Så kom ind i vores butik og hør din yndlingsmusik på den trådløse højtaler, du har set dig lun på. Bagefter sætter vi en ekstra højtaler til, så du kan opleve musikken i stereo med detaljer, dynamik og 3D-realisme i lyden.

Hvis du ikke mener, at den ekstra højtaler er alle pengene værd, har du vores velsignelse til at kalde os allesammen for en flok lydtossede hi-fi-nørder. Og vi vil holde døren for dig med et smil og på gensyn, når du forlader butikken med din nye trådløse højtaler. Vi er nemlig ret sikre på, at du snart kommer tilbage efter en mere.

Sonos – det originale trådløse multirums-musiksystem

Sonos er det originale komplette multirums-musiksystem til hele familien og hele dit hjem. Alle kan lynhurtigt lære at bruge det, og næsten alle tænkelige musik-streamingtjenester er fuldt integreret. Sonos er markedets suverænt mest solgte og gennemprøvede streamingsystem.

Sonos bliver konstant opdateret med nye funktioner. Opdateringerne bliver via nettet automatisk indlæst i dit Sonos system, og på denne måde bliver din Sonos oplevelse bedre og bedre hen ad vejen – helt automatisk!*

TV-lyd i surround på den nemme måde

Hvis du elsker god lyd til film og TV, men gerne vil undgå anlæg og kabler, har Sonos også løsningen til dig. Du kan nemlig tilføje to trådløse Sonos højtalere som surround bagkanaler til din Sonos soundbar. Så har du et 5-kanals surround system, som løfter din filmoplevelse op på næste niveau. Hvis du også vil have endnu mere og bedre bas, kan du yderligere udbygge med en trådløs Sonos subwoofer.

Selvom det ikke er en helt ægte surround-hjemmebiograf, får du stadig en filmlyd, som yder dagens flotte billedkvalitet retfærdighed. Helt uden den opsætning og det kabeltræk, som følger med en traditionel løsning. Og du kan naturligvis styre lydstyrken med TV’ets egen fjernbetjening. Så nemt og elegant kan det gøres.

Sonos app – alverdens streaming musik under dine fingerspidser

Via den gratis Sonos app til Apple iOS/Android får du alverdens musik i din hule hånd. Det gælder både din egen musiksamling på PC/Mac eller netværksharddisk samt internetradio og streamingtjenester som f.eks. TIDAL, Spotify, Apple Music, YouSee Musik og Deezer.

Specielt tablet-app’en er i en klasse for sig, fordi du her får en stor og krystalklar farveskærm, hvor du virkelig kan nyde at navigere rundt i de mange muligheder og studere de flotte albumcovers. Alternativt kan du vælge at styre det hele fra din computer.

Uanset om du vælger den ene eller anden løsning, får du en lækker og overskuelig brugerflade, som gør det til en leg at spille musik i hele huset. Enhederne kommunikerer nemlig frit indbyrdes, så alle i familien kan bruge deres egen app-kontrol i forskellige rum – samtidig!

Stream musik direkte fra din smartphone eller tablet

Foretrækker du at have din musik med dig i lommen på din smartphone, er du også godt hjulpet med Sonos. Når du er på dit trådløse netværk, skal du bare åbne Sonos appen, vælge ”Mit Sonos” og spille musik fra dit bærbare musikbibliotek. Din smartphone eller tablet er også et smart sted at opbevare den musik, som du af den ene eller anden grund ikke kan få adgang til via streamingtjenesterne. På nogle transportable Sonos-højtalere får du også Bluetooth, så du kan spille trådløs musik overalt uden at have et wi-fi netværk ved hånden.

Masser af muligheder til kræsne ører

Med Sonos kan du streame lyd i fuld CD-kvalitet, og det kan du udnytte til at opbygge en rigtig hi-fi-løsning. Enten ved at streame fra en ”lossless” musiktjeneste som f.eks. TIDAL HiFi eller fra din egen musiksamling på computer eller netværksharddisk.

En trådløs Sonos forstærker er faktisk et komplet musikanlæg, som selvstændigt kan drive et sæt gode hi-fi-højtalere, og allerede her er du oppe i næste kvalitetsklasse i forhold til en enkeltstående trådløs højtaler. Den ultimative opsætning er dog en trådløs Sonos musikstreamer koblet på et separat anlæg i fuld størrelse. Så får du den helt fede hi-fi-oplevelse, og du har stadig alle de trådløse muligheder og den lækre app-betjening.

Multirum – nem trådløs musik i hele dit hjem

Sonos kan sende trådløs musik ud i ethvert hjørne af dit hjem. Stue, køkken, soveværelse, kontor, børneværelse, badeværelse – der findes en Sonos musikafspiller eller trådløs højtaler til ethvert behov. Opsætningen af Sonos kan klares af alle på et øjeblik, og da du ikke skal bygge noget ind i væggen, kan du tage hele molevitten med, hvis du engang flytter.

For at komme i gang skal du bare bruge din smartphone/tablet/PC og en enkelt trådløs Sonos højtaler. Vil du have trådløs musik i endnu et rum, behøver du bare at opstille en ny trådløs højtaler, følge den enkle vejledning på skærmen og vente et øjeblik, hvorefter det hele er klar til brug.

Hvis du i stedet for dit almindelige wi-fi-netværk ønsker at udnytte Sonos’ eget ekstra stabile trådløse netværk – SonosNet – skal én højtaler/musikafspiller (eller en Sonos netværksadapter) have kabelforbindelse til din netværksrouter.

SonosNet kan give en væsentlig forbedret dækning, fordi de enkelte Sonos komponenter supplerer hinanden i et såkaldt mesh-netværk, som spreder signalet til hele dit hjem. En stor fordel, hvis du for eksempel bor i et stort hus eller på flere etager.

Trueplay – optimeret lyd uanset placering

Trueplay er en smart funktion, som via din iPhone/iPad og en serie testtoner kan optimere lyden fra en række af Sonos’ egne højtalere, både på egen hånd, i kombination med en Sonos subwoofer eller i en Sonos surround-opsætning. Du placerer bare højtaleren eller højtalerne, hvor du vil have dem og følger derefter hjælpeguiden i appen.

Når du har lavet en lille håndfuld målinger med testtonen, kan Sonos automatisk justere klangbalancen, så du får den bedst mulige lyd i det størst mulige lytteområde, uden at du selv skal ind og rode med tonekontrollerne. På nogle Sonos-højtalere kører Trueplay helt automatisk, uden at du behøver at have din telefon op af lommen. Så kan du helt koncentrere dig om at nyde den gode lyd.

Ideelt til indbygningsløsninger

Hvis du planlægger lyd i hele huset i forbindelse med nybyggeri eller ombygning, har du også utallige muligheder med Sonos. I så fald kan du f.eks. installere indbygningshøjtalere i alle ønskede rum og inde i væggen trække højtalerkablerne til et centralt teknikskab eller et kontor. Her placerer du én gang for alle de nødvendige Sonos afspillere og evt. effektforstærkere, hvorefter du har usynlig lyd i hele huset, med fuld fjernbetjening og i den kvalitet, du ønsker i de enkelte rum.

Sonos har deres egne indbygningshøjtalere til både væg og loft samt højtalere til udendørs brug, for eksempel på terrassen. Men du kan også frit bruge andre modeller fra det enorme program af indbygningsmodeller fra DALI og B&W. Alt sammen noget, som HiFi Klubben kan hjælpe med.

* Streamingtjenester og funktioner på Sonos er under konstant udvikling og opdatering. Besøg evt. Sonos’ egen hjemmeside for aktuel status.

OBS: Nogle ældre Sonos produkter – f.eks. CONNECT (Gen 1), CONNECT:AMP (Gen 1) og PLAY:5 (Gen 1) understøttes ikke af den nye Sonos App S2, og de bliver ikke opdateret med de nyeste funktioner. Hvis du vil bruge dem i dit Sonos system – alene eller sammen med nyere Sonos produkter – skal du bruge den oprindelige Sonos App S1. Spørg i din HiFi Klubben butik, eller tjek dit system på sonos.com for mere info.

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Kompakt og stilrent design
 • Nem og fleksibel i opsætning og daglig brug
 • To styk One SL kan kombineres til højre/venstre stereo, evt. sammen med en Sonos subwoofer
 • Touch-kontrol på overpladen (play/pause/lydstyrke m.m.)
 • Trueplay rumkorrektion (via Apple iOS)
 • Tåler placering i fugtige rum
 • To styk One SL kan fungere som trådløse surround baghøjtalere sammen med en Sonos soundbar (og evt. Sonos subwoofer)
 • Fuld trådløs integration med Sonos-systemet, inkl. internetradio og streamingtjenester (TIDAL, Spotify, YouSee Musik, Deezer, Napster og mange flere)*
 • Trådløs kontrol via smartphone/tablet (Apple iOS/Android) eller PC/Mac
 • Apple AirPlay 2
 • Stemmestyring via separat smarthøjtaler eller telefon (Google Assistant / Amazon Alexa)

Begrænsninger

 • Ikke tilslutning for høretelefoner
 • Ikke musikafspilning via Bluetooth
 • Ikke afspilning fra USB-medier
 • Ikke lydindgang for andre apparater som f.eks. pladespiller eller TV
 • Ikke indbyggede mikrofoner til stemmestyring
 • Ægte hi-fi kræver stadig en god forstærker og separate højtalere

Reviews

Videoer om Sonos One SL

Tilbehør til Sonos One SL

Tekniske specifikationer

Tweeter Amount1x
Woofer Amount1x

Anmeldelser


4.5
8 anmeldelser
5
5
4
2
3
1
2
1
1
1

Anbefalede produkter