Gå til indhold
7.499,-Sæt

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Troede du, at ægte high-end var forbeholdt høretelefoner i fuld størrelse? Tro om igen – Sennheiser leverer det også i øreprop-format!
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Sennheiser IE 800 S – state-of-the-art in-ear høretelefoner med lyd i verdensklasse

 • Enestående åben, naturlig og detaljeret lyd
 • Håndbygget på Sennheisers egen fabrik i Tyskland
 • Ridsefast keramisk hus
 • Optimal til brug sammen med en mobil D/A-konverter
 • Eksklusivt transportetui i ægte læder medfølger

IE 800 S er kompromisløse håndbyggede in-ear høretelefoner, som sætter helt nye standarder for lydgengivelse i denne superkompakte kategori. Selv de mindste detaljer funkler krystalklart, bassen er dyb og fast, og lydbilledet er så stort og åbent, at du lynhurtigt glemmer tid og sted. Dette er ægte high-end!

Finishen og byggekvaliteten er aldrig set mere lækker, og på trods af de bittesmå dimensioner er IE 800 S proppet med avanceret Sennheiser-teknologi. Heriblandt en forfinet version af deres egne XWB-drivere (Extra Wide Band) og det patenterede D2CA-system, som via to dæmpekamre absorberer uønsket akustisk energi, som ellers kunne maskere de altafgørende mikrodetaljer i lydbilledet. Og det er netop her, at en stor del af ruminformationen – og dermed den magiske realisme – ligger gemt.

Bygget til kvalitet og komfort

IE 800 S er ikke skabt til at pace dig på løbeturen eller i træningscentret. Den er derimod et fremragende alternativ, når du vil have lydkvaliteten fra et par full-size hi-fi-høretelefoner, men uden at skulle slæbe rundt på dem. Det kunne for eksempel være i toget eller på kontoret, koblet til din laptop eller iPhone via en mobil D/A-konverter.

Med sådan en løsning kan du tage high-end-oplevelsen med dig næsten overalt, og for en ægte musikelskere er det en luksus, der virkelig vil gøre en forskel i dagligdagen. En anden luksus, der vil gøre en forskel, er de medfølgende ergonomiske Comply-skumpropper. De former sig efter din øregang og giver perfekt tilpasning, hvilket er en forudsætning for en perfekt lydoplevelse. Det lækre transportetui i ægte læder er prikken over i’et.

IE 800 S fås i sort finish. Transportetui i ægte læder medfølger.

Yder det bedste – fortjener det bedste

IE 800 S er bygget til at give dig den fulde nydelse fra enhver musikindspilning. Du kan godt koble den til en almindelig analog minijack-udgang på din telefon eller laptop, men det vil slet ikke forløse den lydkvalitet, som disse kompromisløse in-ear-høretelefoner er i stand til at præstere. Det kan blive meget bedre.

Vælg i stedet USB-udgangen, og tilslut en mobil D/A-konverter (DAC), for eksempel en af DragonFly-modellerne fra AudioQuest. Så kører din bærbare musik uden om den støjfyldte minijack-udgang og sender den digitalt ind i en højkvalitets DAC, som forvandler datastrømmen til ren fryd i din øregang. Kvalitetsforskellen er drastisk, og når du gør det på denne måde, vil du opdage, hvor gode IE 800 S i virkeligheden er. En DragonFly er ikke større end en USB-nøgle, så du kan uden problemer have den med dig overalt, hvor du vil nyde bærbar musik i high-end-kvalitet.

Sennheiser high-end – håndbygget tysk topkvalitet

Sennheiser er en af verdens førende producenter af både høretelefoner og mikrofoner til alle tænkelige formål. Og når de beslutter sig for at gå hele vejen for at skabe et produkt i absolut verdensklasse, kan du roligt forvente dig noget helt ud over det sædvanlige. Med hele deres massive produktionsapparat i baghånden har Sennheiser nemlig mulighed for både at designe, producere og montere alle komponenter in-house på et ekstremt højt niveau.

De mest eksklusive modeller – heriblandt IE 800 S, HD 800 S og HD 820 – er præcisionsbygget i Tyskland med de allerbedste materialer og komponenter, som Sennheiser har kunnet frembringe. Derfor køber du ikke bare et par høretelefoner – du køber et gennemført stykke industrielt design, som ikke laves bedre med dagens teknologi. Resten af historien kan du overlade til din gåsehud, når musikken strømmer ind i dine ører i uforlignelig kvalitet.

En oplevelse for livet

Et sæt høretelefoner som IE 800 S er en investering for livet. Du vil aldrig opleve, at de kommer til kort i nogen som helst sammenhæng, og du kan roligt regne med, at de vil blive ved med at følge dig, selvom du udskifter resten af anlægget. Det eksklusive og tidløse design er også baseret på optimalt materialevalg og lydkvalitet frem for tilfældige modeluner. Det giver en yderligere garanti for, at du aldrig kommer til at fortryde din investering.

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Enestående åben, naturlig og detaljeret lyd
 • Designet og håndbygget på Sennheisers egen fabrik i Tyskland
 • Ridsefast keramisk hus
 • Dual Chamber Absorber System (D2CA)
 • Optimal til brug sammen med en mobil D/A-konverter
 • Eksklusivt transportetui i ægte læder samt to ekstra kabler medfølger

Begrænsninger

 • Ikke egnet til sport og træning
 • Ikke vandtætte
 • Fortjener at blive brugt med godt udstyr, f.eks. en mobil D/A-konverter

Videoer om Sennheiser IE 800 S

Tilbehør til Sennheiser IE 800 S

Tekniske specifikationer

Frekvensområde5-46.500 Hz
Følsomhed125 dB
Akustisk konstruktionLukket
Impedans passiv16 ohm

Anbefalede produkter