Gå til indhold
Samsung
QLED-TV

Samsung The Frame 75" QE75LS03A

16.990,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

75” 4K QLED-TV med unikt design og utallige kreative muligheder for at bruge TV’et som billedramme til fotos og kunstværker.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Samsung The Frame – 75” 4K QLED-TV med unikt design og utallige kreative muligheder for at fremvise billeder

 • Unikt design med utallige muligheder for billedfremvisning
 • Gulvstandere og rammer i forskellige farver og stilarter fås som ekstraudstyr
 • 4K QLED med Supreme UHD Dimming
 • Separat One Connect Box med kun ét diskret kabel til dit TV inkl. strøm
 • Kan monteres helt ind til væg via Slim Fit vægbeslag (medfølger)

Samsung The Frame er et helt unikt 75” 4K QLED-TV, som er skabt til at give dig en fantastisk visuel oplevelse, uanset om det er tændt eller slukket. Ud over et lækkert Smart TV med imponerende billedkvalitet og alverdens funktioner får du også utallige kreative muligheder for at bruge The Frame som elektronisk billedramme på væggen. Her kan du nyde både dine egne fotos og alverdens kunstværker, og du bestemmer helt selv, hvordan TV’et skal præsentere dem.

Prikken over i’et i din boligindretning

Via det smarte medfølgende Slim Fit vægbeslag kan du montere The Frame 75” helt fladt ind til væggen ligesom et maleri. En designdetalje, som er med til at gøre dette fantastiske TV til prikken over i’et i din boligindretning. Den separate One Connect Box samler alle tilslutninger, så du kun behøver et enkelt diskret kabel til skærmen, inkl. strøm og HDMI. Du får også mulighed for at stemmestyre TV’et via din smartphone eller en separat smarthøjtaler (Google Assistant / Amazon Alexa). Understøttelse af stemmestyring på dit lokale sprog afhænger af, hvad den enkelte tjeneste tilbyder.

Samsung The Frame 75” fås som standard i sort finish (Black), men du kan købe standere og rammer i forskellige farver og stilarter (ekstratilbehør). Bluetooth-baseret Eco Smart Control med solceller og USB-opladning medfølger. Traditionel infrarød trykknap-fjernbetjening – for eksempel til supplement – kan købes separat (TM1240A).

OBS: HiFi Klubben anbefaler kraftigt at tilkoble en soundbar, et sæt aktive højtalere eller et separat stereo- eller surroundanlæg, så lyden kan leve op til den flotte billedkvalitet. 

Samsung The Frame – gør dit TV til et smukt kunstværk på væggen

Når du slukker The Frame, forvandles det til en digital billedramme, som kan tilpasses og vise alle dine yndlingsværker. The Frame er et oplagt valg for kunstelskere, fordi du kan nyde kunstværker fra hele verden hjemme i din egen stue. Bare tryk på tænd/sluk-knappen på One Remote, og se, hvordan Art Mode forvandler den blanke TV-skærm til et privat galleri med dine yndlingskunstværker.

Den nye og forbedrede Art Store gør det nemt at bladre, opdage og hente kunstværker fra et større bibliotek fra førende internationale gallerier. Vælg fra en liste over populære kunstværker fra hele verden, herunder klassiske og moderne mesterværker og enestående professionel fotokunst. Et abonnement giver dig adgang til mere end 1.400 kunstværker i verdensklasse, så du kan altid finde den perfekte baggrund til din smag og din boligstil.*

Lyssensoren i The Frame justerer automatisk skærmens lysstyrke og farver ud fra lyset omkring TV’et, så kunstværkerne hele tiden bevarer deres naturlige farver. Og takket være den energibesparende bevægelsessensor kan du med god samvittighed nyde din yndlingskunst, når du er i rummet – når du forlader det, slukkes skærmen automatisk.

The Frame har en indbygget hukommelse, så du kan gemme op til 1.200 billeder. Du kan også overføre dine fotos til The Frame fra mobilen eller via en USB-nøgle, så du kan vise dine egne mesterværker frem. Du kan tilpasse præsentationen af dine billeder og indramme dem med realistiske passepartouter, som får dem til at fremstå endnu flottere. Du kan vælge mellem mange forskellige passepartouter og farver.

Auto Game Mode – forrygende gaming på storskærm

Har du spilkonsol eller PC koblet direkte til TV’et via HDMI, sørger Auto Game Mode for at optimere din spiloplevelse. Så kører billedsignalet uden om flere af af TV’ets indbyggede processorer, og du opnår en lynhurtig og glidende respons ligesom på din PC-monitor.

Se verdens bedste film og serier med streaming

Som ejer af The Frame kan du glæde dig over at få adgang til video-streamingtjenester som f.eks. Netflix. Med et abonnement får du adgang til næsten ubegrænsede mængder af film og TV-serier over nettet, og både lyd og billede er i topkvalitet inklusive et hastigt voksende udvalg af film og serier i ægte 4K/UHD/HDR-kvalitet.

Optage- og pausefunktion via USB – se TV når det passer dig

Med The Frame kan du sætte direkte TV-udsendelser på pause, spole tilbage eller optage dem, hvis du ønsker at se dem på et senere tidspunkt. Det kræver blot, at du investerer i en mobil USB-harddisk, som kan fås for få hundrede kroner og nemt kan gemmes af vejen. Når først den er tilkoblet, kan du i praksis glemme alt om den.

Optage- og pausefunktionen giver dig en utrolig frihed i din TV-hverdag, fordi du ikke længere er slave af at skulle sidde klar i sofaen ved udsendelsens start. Du kan tilmed lynhurtigt programmere ugens optagelser via den elektroniske programguide (EPG).

Knivskarp digital billedkvalitet via antenne, kabel-TV og satellit

The Frame har indbyggede DVB-T2, DVB-C og DVB-S2 tunere til knivskarpt og støjfrit digital-TV (inkl. HDTV) via både antenne, kabel-TV og parabol/satellit (Canal Digital). Du behøver derfor ikke en separat tunerboks med tilhørende fjernbetjening for at nyde suveræn digital billedkvalitet. 

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Unikt design med utallige muligheder for billedfremvisning
 • Gulvstandere og rammer i forskellige farver og stilarter fås som ekstraudstyr
 • 4K Edge Backlight QLED med Supreme UHD Dimming
 • Separat One Connect tilslutningsboks med kun ét kabel til dit TV inkl. strøm
 • Auto Game Mode (ALLM / VRR)
 • Kan monteres helt ind til væg via Slim Fit vægbeslag (medfølger)
 • Høj lysstyrke
 • Pause/optagefunktion via USB (1 x tuner)
 • Eco Smart Control fjernbetjening med indbygget mikrofon til stemmestyring

Begrænsninger

 • Kun standard QLED-teknologi
 • Ikke dobbelte TV-tunere
 • Ikke Dolby Vision

Reviews

Tilbehør til Samsung The Frame 75" QE75LS03A

Tekniske specifikationer

Opløsning4K Ultra HD
Skærmteknologi QLED
HDR-formaterHDR10, HDR10+, HLG, HGiG
Billedprocessor Quantum Processor 4K
Game modeJa
Full / edge backlightEdge Backlight

Anbefalede produkter