Gå til indhold
Samsung
Neo QLED-TV

Samsung QN800C 85"

33.990,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Fantastisk 8K Neo QLED-luksusmodel med Full Backlight, Neural Processor, eksklusivt metaldesign og kun ét kabel til skærmen!
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Samsung QN800C – high-end 8K Neo QLED-TV med eksklusivt metaldesign, Full Backlight, Neural Processor og One Connect for kun ét kabel til dit TV

 • Full Backlight 8K Neo QLED med Matrix Technology Pro og Ultimate 8K Dimming Pro
 • Neural Processor 8K
 • Eksklusivt Infinity One metaldesign og Eco Smart Control med solceller
 • Separat One Connect tilslutningsboks med kun ét diskret kabel til dit TV inkl. strøm
 • Kan monteres helt ind til væg via Slim Fit vægbeslag (ekstratilbehør)

Samsung QN800C er en high-end 8K Neo QLED-TV luksusmodel med svimlende 7680x4320 opløsning. Her får du alt, hvad Samsung kan komme op med af TV-lækkerier, inklusive Full Backlight 8K antirefleks billedpanel, Neural Processor 8K og separat One Connect boks, som samler alle tilslutninger inklusive strøm, så du kun behøver et enkelt diskret kabel til skærmen.

Hvis du kan leve uden det unikke Infinity Screen design på QN900C topserien og nøjes med 120 Hz refresh rate, kommer du op på næsten samme niveau her, samtidig med at du sparer en god håndfuld penge. Via det smarte Slim Fit vægbeslag (ekstratilbehør) kan du montere TV’et helt fladt ind til væggen ligesom et maleri. En designdetalje, som er med til at gøre dette fantastiske TV til prikken over i’et i din boligindretning.

Via eARC kan du overføre ukomprimeret surroundlyd inkl. Dolby Atmos igennem det tilsluttede HDMI-kabel. For eksempel til en fed hjemmebiograf eller en matchende soundbar, som er lavet til at gengive Atmos højdeinformation i lyden. Du kan også stemmestyre TV’et via fjernbetjeningens mikrofon (Amazon Alexa) eller en separat smarthøjtaler (Google Assistant). Understøttelse af stemmestyring på dit lokale sprog afhænger af, hvad den enkelte tjeneste tilbyder.

Samsung QN800C fås i Titan Black metalfinish. Bluetooth-baseret Eco Smart Control med solceller medfølger. Solcellerne virker selv i stuebelysning og sparer både dig og naturen for unødvendige batterier. Traditionel infrarød trykknap-fjernbetjening – for eksempel til supplement – kan købes separat (TM1240A).

OBS: HiFi Klubben anbefaler kraftigt at tilkoble et sæt aktive højtalere, en god soundbar eller et separat stereo- eller surroundanlæg, så lyden kan leve op til den flotte billedkvalitet. 

Neo QLED – en endnu bedre TV-oplevelse

Neo QLED er en videreudvikling af LED-teknologien, hvor man har formået at lave lysdioderne, der skaber lyset til billedet, omkring 40 gange mindre. Det giver plads til langt flere LED-pærer på det samme areal, hvilket giver meget bedre kontrol over både de lyse og mørke dele af billedet. Du får bedre sortniveau og kontrast samt langt mindre ”bleeding”.

Den avancerede Neural Processor 8K QLED-processor analyserer visuelle data og anvender 8K-data genereret af 20 neurale netværk til at forbedre hver eneste synlige detalje i 8K-indhold. Dynamic Tone Mapping med HDR10+ tilpasser farvegengivelsen og kontrastforholdet scene for scene, så du kan opfange selv de fineste nuancer. Processoren opskalerer alt billedmateriale til 8K, så du altid udnytter det fantastiske billedpanel optimalt, også selvom det endnu er ret begrænset, hvad der findes på markedet af ægte 8K materiale.

I Samsung QN800C-serien er bagbelysningen udført som Full Backlight, hvor LED-lyskilderne sidder jævnt fordelt bag hele billedpanelet i stedet for langs kanterne som på mange billigere TV. I kombination med den raffinerede Ultimate 8K Dimming Pro funktion giver det et sortniveau, som kommer særdeles tæt på OLED, samtidig med at du får en helt suveræn brillans og lysstyrke.

One Connect for kun ét kabel til dit TV

I QN800C har Samsung valgt at placere alle tilslutninger i en separat boks (One Connect). Her kan du tilslutte alle dine HDMI-billedkilder – for eksempel Blu-ray-afspiller og spilkonsol – samt USB-lagermedier. Den optiske digitale lydudgang sidder også her.

Fra boksen behøver du bare at trække det medfølgende dedikerede kabel for at overføre både signaler og strøm videre til TV’et. Det er virkelig noget der pynter i stuen, hvis du har TV’et hængende på væggen. Bruger du den medfølgende bordstander, kan du få en helt skjult kabelføring. Selve boksen kan placeres ude af syne, for eksempel i et TV-møbel eller et skab. Du kan også på elegant vis montere boksen diskret på bordstanderens bagside. Kabel i 0,3 og 2,5 meters længde medfølger, 5 meter fås som ekstratilbehør.

Ambient Mode – gør dit TV til en aktiv billedramme

Ambient Mode er en smart funktion til dig, der ikke er vild med at se på en stor sort firkant, når dit TV er slukket. Med Ambient Mode kan billedpanelet på forskellig vis bruges aktivt, for eksempel til at efterligne dit tapet eller din vægstruktur, alternativt til at vise billeder, tid/vejr m.m. som en aktiv billedramme. Ambient Mode ser virkelig cool ud, men bruger en del mere strøm, end hvis TV’et var helt slukket. Derfor kan funktionen selvfølgelig tændes og slukkes, som du vil.

Auto Game Mode – forrygende gaming på storskærm

Har du spilkonsol eller PC koblet direkte til TV’et via HDMI, sørger Auto Game Mode for at optimere din spiloplevelse. Så kører billedsignalet uden om flere af af TV’ets indbyggede processorer, og du opnår en lynhurtig og glidende respons ligesom på din PC-monitor.

På QN800C får du Samsungs fineste version af Game Mode inklusive HDMI 2.1 funktionerne VRR (Variable Refresh Rate), ALLM (Automatic Low Latency Mode), HFR (High Frame Rate, 4K/120). Med Game Bar 3 har du også et komplet kontrolpanel dedikeret udelukkende til gaming.

Se verdens bedste film og serier med streaming

Som ejer af QN800C kan du glæde dig over at få adgang til video-streamingtjenester som f.eks. Netflix. Med et abonnement får du adgang til næsten ubegrænsede mængder af film og TV-serier over nettet, og både lyd og billede er i topkvalitet inklusive et hastigt voksende udvalg af film og serier i ægte 4K/UHD/HDR-kvalitet.

Optage- og pausefunktion via USB – se TV når det passer dig

Med QN800C kan du sætte direkte TV-udsendelser på pause, spole tilbage eller optage dem, hvis du ønsker at se dem på et senere tidspunkt. Det kræver blot, at du investerer i en mobil USB-harddisk, som kan fås for få hundrede kroner og nemt kan gemmes af vejen. Når først den er tilkoblet, kan du i praksis glemme alt om den.

Optage- og pausefunktionen giver dig en utrolig frihed i din TV-hverdag, fordi du ikke længere er slave af at skulle sidde klar i sofaen ved udsendelsens start. Du kan tilmed lynhurtigt programmere ugens optagelser via den elektroniske programguide (EPG).

Som en eksklusiv detalje er QN800C bestykket med dobbelte TV-tunere, så du kan optage én udsendelse, samtidig med at du ser en anden. Vær dog opmærksom på, at TV’et kun har ét CI-slot til kortlæser, så minimum den ene udsendelse er nødt til at være ukrypteret (free-to-air). Du kan dog stadig optage en krypteret TV-udsendelse og samtidig se en Blu-ray/DVD-film via HDMI. Vær også opmærksom på, at du kun kan optage fra de indbyggede digitale TV-tunere. Du kan altså ikke optage fra video-streamingtjenester (f.eks. Netflix) eller fra Blu-ray.

Knivskarp digital billedkvalitet via antenne, kabel-TV og satellit

QN800C har indbyggede DVB-T2, DVB-C og DVB-S2 tunere til knivskarpt og støjfrit digital-TV (inkl. HDTV) via både antenne, kabel-TV og parabol/satellit (Canal Digital). Du behøver derfor ikke en separat tunerboks med tilhørende fjernbetjening for at nyde suveræn digital billedkvalitet. 

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Full Backlight 8K Neo QLED med Matrix Technology Pro og Ultimate 8K Dimming Pro
 • Neural Processor 8K
 • Infinity One metaldesign og Eco Smart Control med solceller
 • Separat One Connect tilslutningsboks med kun ét diskret kabel til dit TV inkl. strøm
 • Mange avancerede gaming funktioner
 • Kan monteres helt ind til væg via Slim Fit vægbeslag (ekstratilbehør)
 • Meget høj lysstyrke
 • Alle HDMI-indgange er HDMI 2.1 kompatible
 • Pause/optagefunktion med dobbelte TV-tunere
 • Indbygget mikrofon i fjernbetjening til stemmestyring

Begrænsninger

 • Ikke Infinity Screen / Zero Bezel Design
 • Ikke Dolby Vision
 • Ikke Expert Calibration
 • Slim Fit vægbeslag er ekstratilbehør
 • Begrænset mængde ægte 8K materiale på markedet (endnu)

Tilbehør til Samsung QN800C 85"

Tekniske specifikationer

Opløsning8K Ultra HD
Skærmteknologi Neo QLED
HDR-formaterHDR10+, HLG, HGiG
Skærmopdatering 100 Hz
Billedprocessor Neural Quantum Processor 8K
Game modeJa

Anbefalede produkter

QN900C 75"
Samsung QN900C 75"
Neo QLED-TV
26.990,- / 44.989,- / Stk