Gå til indhold
Samsung QE75Q70R QLED-TV

SamsungQE75Q70RQLED-TV

4K QLED-luksusmodel med Full Backlight LED, Ambient Mode, stemmestyring, AirPlay 2, og eksklusivt design.

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Læs mere:

Beskrivelse

Samsung QE75Q70R – 75” QLED-luksusmodel med Full Backlight, Local Dimming, stemmestyring, AirPlay 2, eksklusivt design og smart-kontrol

QE75Q70R er et eksklusivt 75” 4K QLED-TV med Full Backlight LED, Local Dimming, stemmestyring, AirPlay 2, dobbelte TV-tunere, Ambient Mode, eksklusivt design og Bluetooth smart-fjernbetjening. Et topmoderne TV med fremragende billedkvalitet og alle de finesser, du kan ønske dig.

Blandt årets nyheder  i QE75Q70R finder du iTunes Video app og Apple AirPlay 2, som tilsammen giver dig næsten den samme funktionalitet som en separat Apple TV-boks. Det sparer både penge og kabelrod. Du får også mulighed for at stemmestyre TV’et via en separat smarthøjtaler eller din smartphone. Stemmestyring er muligt via Google Assistant og Amazon Alexa.

I Q70-serien er bagbelysningen udført som Full Backlight, hvor LED-lyskilderne sidder jævnt fordelt bag hele billedpanelet i stedet for langs kanterne som på de underliggende serier. I kombination med den raffinerede Supreme Local Dimming-funktion giver det et sortniveau, som kommer tæt på OLED, samtidig med at du får en helt suveræn brillans og lysstyrke.

QE75Q70R kommer i sort finish (Slate Black). Bluetooth-baseret Smart Control medfølger. Traditionel infrarød trykknap-fjernbetjening – for eksempel til supplement – kan købes separat (TM1240A).

OBS: De indbyggede stereohøjttalere er som følge af det ultraslanke design blevet meget små, men kan dog klare basale daglige formål som nyhedsudsendelser og lignende. HiFi Klubben anbefaler kraftigt at tilkoble en soundbar, et sæt aktive højttalere eller et separat stereo- eller surroundanlæg, så lyden kan leve op til den flotte billedkvalitet.

Highlights

  • Full Backlight 4K/UHD QLED med Supreme Local Dimming
  • Bluetooth smart-fjernbetjening
  • Ambient Mode for dekorativ effekt ved placering på væg (valgfrit)
  • Forberedt for Google Assistant og Alexa stemmestyring (kræver smarthøjtaler)
  • Pause/optagefunktion med dobbelte TV-tunere

Tekniske specifikationer

DVB-C tunerJa
DVB-S tunerJa
DVB-T tunerJa
Højde med fod (cm)104,8
Skærmstørrelse75
VESA400x400
Wall bracket includedNej

Tilbehør til Samsung QE75Q70R