Gå til indhold
RHA TrueConnect Trådløse in-ear høretelefoner

RHATrueConnectTrådløse in-ear høretelefoner (Sæt)

Fuld trådløs frihed med flot design, god lyd og ekstra klare telefonopkald. Sidder sikkert i ørerne og modstår vind og vejr.

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Læs mere:

Beskrivelse

RHA TrueConnect – True Wireless høretelefoner med elegant design, krystalklare stemmeopkald og lang spilletid

TrueConnect er True Wireless in-ear høretelefoner i et elegant og unikt design. De smarte stilke rummer både en kraftig Bluetooth-antenne og en højkvalitets mikrofon, som på denne måde kommer tættere på munden og gør dine telefonopkald til en fornøjelse, også for den der sidder i den anden ende af linjen.

TrueConnect giver dig høj lydkvalitet med fuldkommen trådløs frihed. De sidder diskret og sikkert i dine ører, de klarer vandsprøjt og sved, og de holder overraskende længe på strømmen. Lydbilledet er klart og dynamisk med god bas, og du kan betjene alle grundlæggende funktioner via de indbyggede knapper på siden af ørestykkerne. Når du først har valgt de rette ørepropper, lukker høretelefonerne godt af for omverdenen, så du også kan nyde din musik i toget eller i andre støjende omgivelser.

Op til 25 timers trådløs musik
Du kan lytte til musik på TrueConnect i op til 25 timer, inden du skal til at lede efter et strømstik igen. Høretelefonerne kan spille i 5 timer på en opladning, og det medfølgende lade-etui kan give dig 4 fulde opladninger, altså hele 20 timer ekstra. Etuiet er relativt slankt, så du kan have det med dig for eksempel i en inderlomme.

RHA TrueConnect fås i sølv, blå eller hvid finish. Lade/transportetui, USB-C ladekabel og ørepropper i forskellige størrelser medfølger.

Highlights

  • True Wireless for fuld trådløs frihed
  • Elegant og ergonomisk design
  • 5 timers spilletid (opladningsæske med ekstra 20 timer)
  • Brugervenlige betjeningsknapper på siden
  • Støv- og vandafvisende (IPX5-certificeret)

Videoer om RHA TrueConnect

Tekniske specifikationer

BluetoothJa
Bluetooth type5
Enhed type/størrelse6 mm - Dynamic driver
Frekvensområde16-18.000 Hz
MikrofonJa

Tilbehør til RHA TrueConnect