Gå til indhold
RHA CL2 Planar Trådløse in-ear høretelefoner

RHACL2 PlanarTrådløse in-ear høretelefoner (Sæt)

Nyd audiofil lyd med Bluetooth eller kabel. Suveræne trådløse in-ear høretelefoner udført i eksklusive materialer. 12 timers trådløs musik.
Sæt5.990,-
Ikke på lager
 Opleves i
PriceRunner

Læs mere:

Beskrivelse

RHA CL2 Planar – trådløse in-ear-hørtelefoner med suveræn audiofil lyd, avanceret driver-teknologi og eksklusive materialer

CL2 Planar er trådløse in-ear høretelefoner med suveræn audiofil lydkvalitet og fleksible lyttemuligheder. Her får du detaljer og præcision i en helt ny klasse med unik og avanceret planar-driverteknologi og eksklusive løsninger hele vejen igennem.

CL2 Planar er unik videreudvikling af tidligere audiofile RHA-modeller. Ørepropperne er separate enheder, som du kan koble til et af de tre tilhørende kabler, alt efter hvordan du vil lytte. Du kan for eksempel forbinde ørepropperne med nakkebøjle, der har indbygget Bluetooth og nyde helt op til 12 timers audiofil musik, når du er på farten. Du kan også vælge et af de tilhørende jack-kabler for helt særlige musikoplevelser med din D/A-konverter, forstærker eller høretelefonforstærker.

Uanset hvordan du vil lytte, er du sikker på at få lydpræstationer af nærmest uhørt høj klasse for et sæt in-ear høretelefoner. Øreproppernes hus er udført i solidt og eksklusivt formstøbt keramik, der minimerer uønskede resonanser og forvrængning. Planar-driveren er et særsyn i in-ear høretelefoner og giver et imponerende og luftigt lydbillede.

RHA CL2 Planar fås i sort finish. Kabler, flyadapter, sportsklips, ørepropper, etui i softcase og etui i hardcase medfølger.

Highlights

  • Imponerende lydkvalitet for in-ear høretelefoner
  • Kan både bruges med kabel og Bluetooth
  • Op til 12 timers trådløs spilletid på en opladning
  • Eksklusivt og avanceret design i keramik
  • Lækkert hardcase-etui og softcase-etui medfølger

Tekniske specifikationer

Følsomhed89 dB
Frekvensområde16-45.000 Hz
Impedans aktiv15 ohm

Tilbehør til RHA CL2 Planar