Gå til indhold
5.990,-Sæt

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Nyd audiofil lyd med Bluetooth eller kabel. Suveræne trådløse in-ear høretelefoner udført i eksklusive materialer. 12 timers trådløs musik.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

RHA CL2 Planar – trådløse in-ear-hørtelefoner med suveræn audiofil lyd, avanceret driver-teknologi og eksklusive materialer

  • Imponerende lydkvalitet for in-ear høretelefoner
  • Kan både bruges med kabel og Bluetooth
  • Op til 12 timers trådløs spilletid på en opladning
  • Eksklusivt og avanceret design i keramik
  • Lækkert hardcase-etui og softcase-etui medfølger
CL2 Planar er trådløse in-ear høretelefoner med suveræn audiofil lydkvalitet og fleksible lyttemuligheder. Her får du detaljer og præcision i en helt ny klasse med unik og avanceret planar-driverteknologi og eksklusive løsninger hele vejen igennem.

CL2 Planar er unik videreudvikling af tidligere audiofile RHA-modeller. Ørepropperne er separate enheder, som du kan koble til et af de tre tilhørende kabler, alt efter hvordan du vil lytte. Du kan for eksempel forbinde ørepropperne med nakkebøjle, der har indbygget Bluetooth og nyde helt op til 12 timers audiofil musik, når du er på farten. Du kan også vælge et af de tilhørende jack-kabler for helt særlige musikoplevelser med din D/A-konverter, forstærker eller høretelefonforstærker.

Uanset hvordan du vil lytte, er du sikker på at få lydpræstationer af nærmest uhørt høj klasse for et sæt in-ear høretelefoner. Øreproppernes hus er udført i solidt og eksklusivt formstøbt keramik, der minimerer uønskede resonanser og forvrængning. Planar-driveren er et særsyn i in-ear høretelefoner og giver et imponerende og luftigt lydbillede.

RHA CL2 Planar fås i sort finish. Kabler, flyadapter, sportsklips, ørepropper, etui i softcase og etui i hardcase medfølger.

Fleksible lyttemuligheder
CL2 Planar giver dig lyd i topklasse for in-ear-høretelefoner, selv når du lytter trådløst.
Men udover at du kan spare strøm, når du lytter via jack-kablerne på din smartphone, kan du også bruge et af kablerne til at tilslutte dine høretelefoner en D/A-konverter, forstærker eller høretelefonforstærker, når du vil gøre noget ekstra ud af lytteoplevelserne. Du kan eksempel bruge en AudioQuest Dragonfly Red og en USB-adapter for mobile oplevelser i særklasse, eller du kan gå hele vejen med en stationær høretelefonforstærker fra Pro-ject .

Unikt design for en sikker pasform
Ørepropperne på CL2 Planar sættes fast i øret på en lidt uvant facon. Selve ørepropperne føres først om bag øret og derefter ned i selve øregangen. Den lidt anderledes placering betyder til gengæld, at når først CL2 Planar er sat i øret, så sidder den rigtigt godt fast og du behøver ikke bekymre dig om, hvorvidt de to ørepropper skulle falde ud, hvis du for eksempel drejer hovedet eller rykker i kablet.

Tilbehør til RHA CL2 Planar

Tekniske specifikationer

Frekvensområde16-45.000 Hz
Følsomhed89 dB
MikrofonJa
BluetoothJa
Bluetooth teknologiaptX