Gå til indhold
Pro-Ject
Pladespiller

Pro-Ject Debut Carbon EVO

4.695,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Forkæl både øjne, ører og vinyl med flotte farver, seriøse hi-fi løsninger og eksklusiv tonearm i kulfiber. Køreklar med Ortofon 2M Red pickup.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Pro-Ject Debut Carbon EVO – seriøs hi-fi pladespiller med avanceret teknologi, eksklusiv kulfiber tonearm, enkel betjening og mange flotte farver

 • Tung og resonansdæmpet pladetallerken i stål
 • Eksklusiv tonearm i kulfiber
 • Elektronisk hastighedsvælger 33/45 omdr/min
 • Køreklar med støvlåg og fabriksmonteret Ortofon 2M Red pickup
 • Mange flotte farver

Pro-Ject Debut Carbon EVO er en elegant og solid hi-fi pladespiller, som vil yde din elskede vinylsamling fuld retfærdighed. Debut-modellerne er nogle af hi-fi verdenens allermest populære produkter med næsten en million solgte eksemplarer igennem mere end 20 år.

Med Pro-Ject Debut Carbon i EVO-generationen er der bogstaveligt talt sket en evolution, som vil løfte din oplevelse op på et endnu højere niveau end forgængerne og give dig endnu bedre oplevelser: tungere pladetallerken i TPE-dæmpet stål, nyt og endnu bedre dæmpet motorophæng, højdejustérbare fødder i metal, elektronisk hastighedsomskiftning samt en stribe flotte nye farver i satinmat lak.

Lydkvalitet for alle pengene

Teknikken er solid og gennemprøvet, og samtlige komponenter er af høj kvalitet. Det gælder ikke mindst den eksklusive kulfiber-tonearm, som er et særsyn i denne prisklasse. Samtidig kan du pirre øjet både hos dig selv og dine gæster med de mange flotte farvemuligheder.

I Debut Carbon EVO går dine penge først og fremmest til god lyd, og du skal derfor kigge på andre Pro-Ject modeller, hvis du vil have indbygget RIAA-forstærker, Bluetooth, USB, automatik og andre bekvemmeligheder. Den enkle konstruktion giver dig til gengæld en seriøs hi-fi løsning med lang holdbarhed, problemfri betjening og flot lydkvalitet til overkommelige penge.

Køreklar fra start

Der medfølger en særdeles velspillende Ortofon 2M Red MM-pickup, som er monteret og køreklar fra fabrikken. Når nålen er slidt, kan du købe en ny nåleindsats separat, så du sparer både penge og besvær. Du kan også vælge at opgradere 2M Red med en nåleindsats fra Ortofons endnu mere eksklusive 2M Blue pickup.

Debut Carbon EVO fås med finish i satinmat eller højglans lak samt ægte valnød finer. Støvlåg og fabriksmonteret Ortofon 2M Red pickup medfølger.

GRATIS MONTERING: Hvis du køber en ny pickup i HiFi Klubben, monterer vi den gratis på din pladespiller. Vi kan også levere en række andre produkter fra Pro-Ject ud over de viste på hjemmesiden. Kontakt din butik for nærmere information.

Lækre tekniske detaljer og lækker finish

Debut Carbon EVO er en gennemført kvalitetspladespiller med tekniske løsninger på virkelig seriøst niveau. For eksempel er tonearm og pickup-hus udført ud i ét i kulfiber – et særdeles stift, stærkt og resonansdødt materiale, som du normalt kun møder i væsentlig højere prisklasser. De lækre nye fødder i metal (nu 3 i stedet for 4) er også en eksklusiv lydforbedrende løsning, og de kan højdejusteres, så du nemt og hurtigt får pladespilleren i perfekt vater.

Den nye tunge pladetallerkenen i stål er effektivt resonansdæmpet med TPE, og det nyudviklede motorophæng er effektivt afkoblet fra plinten og også TPE-dæmpet, så vibrationer ikke forringer lyden. Og så er der jo lige finishen – en hel regnbue af flotte farvemuligheder, alle påført i hånden med hele 8 lag lak. De 5 satinmatte udgaver er helt nye og giver et spændende og eksklusivt pift til det klassiske Debut-look. Du kan også vælge finish i ægte valnød finér.

Beskyt det sarte musiksignal

Kabeltilslutningen foregår via forgyldte phonobøsninger med jordskrue, så du har mulighed for at opgradere det medfølgende signalkabel til en endnu bedre type. Da lydsignalet fra pickuppen er ekstremt svagt og derfor ekstra følsomt for støj og brum, er der al mulig grund til at beskytte det optimalt. Det kan du gøre med et godt kabel lavet specielt til formålet, for eksempel fra AudioQuest.

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Eksklusiv finish i højglans, satin mat lak eller ægte træfinér
 • Tung og resonansdød pladetallerken i TPE-dæmpet stål
 • Køreklar med fabriksmonteret Ortofon 2M Red pickup
 • 8,6” helstøbt tonearm i kulfiber
 • Superstabil og vibrationsdæmpet DC-strømforsyning
 • Elektronisk omskiftning 33/45 omdr/min
 • 78 rpm afspilning via medfølgende specialrem og dedikeret pickup*
 • Støvlåg medfølger
 • Udskiftningsnål til medfølgende pickup kan købes separat
 • Håndbygget i Europa
 • Mange flotte farver

Begrænsninger

 • Ikke indbygget RIAA-forstærker
 • Ingen start/stop automatik
 • Pickup-hus kan ikke udskiftes (f.eks. til 78-afspilning)
 • Nogle alternativer har mere fleksible muligheder mht. finjustering og pickupvalg

Tilbehør til Pro-Ject Debut Carbon EVO

Tekniske specifikationer

AutomatikNej
Drev typeRemdrift
Hastighed33, 45, 78
Pickup typeMoving Magnet
PickupOrtofon 2M Red
RIAA-forstærkerNej
Effektiv tonearmslængde8,6"
Effektiv armmasse6 g
Pladetallerken vægt (kg)1,7 kg
Støvlåg medfølgerJa

Anbefalede produkter