Gå til indhold
2.799,-Sæt

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

True Wireless ørepropper med hi-fi-lyd perfekt tilpasset til netop dine ører. Avanceret ANC, touch og krystalklare opkald sætter prikken over i’et.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Nura NuraTrue Pro – trådløse True Wireless in-ear ANC høretelefoner med unikke og avancerede finesser

 • Individuel udmåling og optimering af lyden til netop dine ører
 • Bluetooth 5.3 inkl. aptX Lossless og aptX Voice for optimal trådløs lyd
 • Adaptive Active Noise Cancellation (ANC)
 • 8 timers batteritid (+ 3 x 8 timer fra ladeetui)
 • Mulighed for trådløs opladning via standard Qi-lader (ekstratilbehør)

NuraTrue Pro er avancerede True Wireless in-ear høretelefoner, som giver dig flot hi-fi-lydkvalitet og en håndfuld unikke finesser, som du ikke finder på andre af dagens trådløse ørepropper. For eksempel det avancerede Nurasound-system, som udmåler responsen fra dine ører og tilpasser lyden, så du altid får en optimal lytteoplevelse.

I forhold til den oprindelige NuraTrue er Pro-versionen opgraderet på både lyd, ANC og funktion, så du får en endnu mere lækker oplevelse til både musik og telefonopkald.

Bedre lydoplevelse med nye Bluetooth-formater og Spatial Audio

NuraTrue Pro understøtter aptX Lossless, som hævdes at kunne give lyd i fuld CD-kvalitet. Det betyder, at den trådløse Bluetooth-overførsel af signalet ikke længere er en begrænsende faktor i din musikoplevelse, og det er faktisk lidt af en revolution. Nu kan du få trådløs bekvemmelighed og audiofil lydkvalitet samtidig. Du får også aptX Voice, som er et Bluetooth-format specielt udviklet til at optimere gengivelsen af den menneskelige stemme under telefonopkald.

En anden spændende feature i NuraTrue Pro er Virtuo Spatial Audio, som er udviklet af de svenske rumkorrektions-specialister fra Dirac. Her kører man stereosignalet igennem en algoritme, som identificerer ruminformationen i musikken og bruger den til at skabe et lydbillede, som placerer dig midt i musikken på en måde, du aldrig tidligere har oplevet fra et par trådløse ørepropper.

Som altid kræver disse nye og avancerede formater, at din Bluetooth-enhed (telefon, tablet eller computer) også understøtter funktionen. Men hvis det ikke er tilfældet, vælger NuraTrue Pro bare det næste format i rækken, for eksempel aptX HD i stedet for Lossless. På den måde får du altid den bedst mulige lydkvalitet helt automatisk.

Bekvemme i brug med smart start/stop, lang batteritid og trådløs opladning

Selvom lyden fra NuraTrue Pro er argument nok for at anskaffe dem, skal de selvfølgelig også være bekvemme at bruge. Designet modstår sved og stænk, og du får ørepropper både i silikone og skum, så du kan finde den optimale løsning til netop din øregang. Hvis du skal være aktiv for alvor, kan du også bruge de medfølgende finner til at sætte ørestykkerne ekstra godt fast.

NuraTrue Pro tænder og slukker automatisk, og de kan også starte og stoppe musikafspilningen automatisk, hvis du ønsker det. Det indstiller du selv i appen. Med en batteritid på 8 timer plus yderligere 3 x 8 timer fra ladeetuiet har du rigeligt med strøm til at fylde hele din dag med musik. Løber du alligevel tør for energi, tager det kun 5 minutter at tanke strøm til en hel times ekstra musik via USB. Du kan også oplade NuraTrue Pro trådløst via en standard Qi-lader (ekstratilbehør).

Nura NuraTrue Pro fås i sort finish. Ladeetui og USB-C ladekabel medfølger, Qi-lader / USB-lader købes separat.

Adaptive Active Noise Cancellation og krystalklare opkald med 8 mikrofoner

NuraTrue Pro giver dig både avanceret støjreduktion (Adaptive Active Noise Cancellation / ANC) og ekstra klare telefonopkald. Hver øreprop har 3 indbyggede mikrofoner plus en ”bone conduction sensor”, som opfanger din stemme gennem vibrationer i dit kranium. Signalerne fra alle disse enheder bliver sendt til en avanceret indbygget processor, som sørger for at optimere begge funktioner efter forholdene, inklusive automatisk dæmpning af vindstøj og baggrundsstøj.

Det hele kører automatisk, og du kan naturligvis selv vælge, om du vil have fred fra dine omgivelser, eller du vil høre, hvad der foregår omkring dig. I så fald aktiverer du bare ”Social Mode” (også kaldet hear-through eller transparency), som med en lynhurtig berøring af øreproppen giver dig hul igennem til verden udenfor. Med mulighed for at bruge en enkelt øreprop på egen hånd – for eksempel til telefonopkald – er NuraTrue Pro også smarte til brug på kontoret.

Nurasound – perfekt lyd til netop dine ører

Alle rum er forskellige, og det gælder også helt små rum som det menneskelige øre. Med ”Nurasound” teknologien er det lykkedes at skabe et par høretelefoner, som udmåler og tilpasser lyden til netop dine ører på lidt på samme måde som systemerne til digital rumkorrektion på højtalersystemer (RoomPerfect, Dirac, Audyssey m.fl.).

Via Nura-appen sender systemet en række testtoner ind i dit øre og måler responsen fra din trommehinde og dit indre øre. Herefter beregnes din personlige lydprofil, som optimerer lyden fra høretelefonerne til dit øre. Resultatet er en lyd, hvor der er ”hul igennem” på en måde, du meget sjældent vil opleve fra høretelefoner i denne prisklasse.

Det hele sker helt automatisk i løbet af et par minutter, og når først du har fået din personlige profil, bliver den gemt i appen én gang for alle, så du ikke skal spekulere mere på opsætning. Du kan endda gemme to yderligere profiler, så du har plads til at eksperimentere eller lade andre nyde godt af den unikke Nurasound-oplevelse, når du ikke selv bruger høretelefonerne.

De mikrofoner, som Nura bruger til at udmåle den næsten uendeligt svage responslyd fra dit øre, er i øvrigt den samme ultrafølsomme type, som NASA bruger til Mars 2020-missionen. Det siger lidt om ambitionsniveauet på disse unikke høretelefoner.

Med den lettilgængelige ”Immersion Mode” kontrol i appen kan du selv justere basniveauet fra neutral til overvældende – som om du står på forreste række og læner dig op ad lyden fra højtalerne til en rockkoncert. Du kan også bruge funktionen til at give den dybe bas et løft, så du får det fulde lydbillede ved lavt volumen.

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Individuel udmåling og optimering af lyden til netop dine ører
 • Bluetooth 5.3 inkl. aptX Lossless og aptX Voice for optimal trådløs lyd*
 • Adaptive Active Noise Cancellation (ANC)
 • 8 indbyggede mikrofoner til ANC og opkald
 • Dirac Virtuo Spatial Audio
 • Dedikeret Nura app til personlige brugerindstillinger (EQ, ANC, touch-funktioner, Immersion Mode m.m.)
 • Touch-kontrol på begge ørestykker (kan konfigureres via app)
 • Sved- og stænksikkert design (IPX4)
 • 8 timers batteritid (+ 3 x 8 timer fra ladeetui)
 • Samtidig parring med op til 2 Bluetooth-enheder (multipoint)
 • Automatisk tænd/sluk/start/stop (kan konfigureres via app)
 • Mulighed for trådløs opladning via standard Qi-lader (ekstratilbehør)

Begrænsninger

 • Skal tilpasses omhyggeligt til brugeren for at spille optimalt
 • Tåler ikke fuld nedsænkning i vand
 • Ikke medhør på egen stemme under opkald (sidetone)
 • Qi-lader / USB-lader er ekstraudstyr
 • Der findes mere kompakte alternativer

Reviews

Tilbehør til Nura NuraTrue Pro

Tekniske specifikationer

HøretelefontypeIn-ear, True Wireless
Aktiv støjreduceringJa
Frekvensområde20 - 40.000 Hz
Følsomhed101 dB
MikrofonJa
Akustisk konstruktionLukket
Bluetooth versionJa - 5.3 ( aptX, aptX HD, aptX Adaptive, aptX Low Latency, AAC )
Enhed type/størrelse10 mm - Dynamic driver
Afspilning via USBNej

Anbefalede produkter

NURATRUE
Trådløse in-ear høretelefoner
1.699,- / Sæt