Gå til indhold
NAD
MDC-modul

NAD VM300 4K/UHD Video

2.999,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Giv din NAD AV-receiver UltraHD/4K-video HDMI. Og få samtidig nem adgang til at udbygge med Bluesound trådløs multirums-musikstreaming.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

NAD VM300 – 4K/UHD Video MDC-indstiksmodul til din NAD AV-receiver eller AV-processor

 • Understøtter HDMI 2.0 med 4K/UHD-standarden
 • 5 x HDMI-ind
 • Understøtter CEC/ARC (Audio Return Channel)
 • Klargjort til Bluesound/wi-fi via BluOS Upgrade Kit (købes separat)
 • Ethernet-tilslutning til optimal streaming af 24-bit lyd (sammen med BluOS Upgrade Kit)
VM300 er et 4K/UHD-video MDC-modul, som passer til en række af NAD's større AV-receivere og -processorer. Du får UltraHD-billedkvalitet, og som ekstra bonus kan du let udbygge med Bluesound trådløs multirums-musikstreaming.

Modulet er især relevant, hvis du BÅDE har et 4K-TV og en 4K-billedkilde. Har du ikke det, kan du vælge at springe denne opgradering over, uden at du vil opleve mangler ved dit apparat i forhold til i dag. Vær opmærksom på, at VM300 ikke har indbygget analog-til-HDMI-videokonvertering, og derfor kan du ikke tilslutte analoge billedkilder efter opgradering. Vær også opmærksom på, at hvis din nuværende receiver har 6 x HDMI-indgange, får du én mindre efter opgradering med VM300.

VM300 er en forudsætning for, at du kan udnytte NAD's AM230 Dolby Atmos MDC-modul (købes separat). Med Dolby Atmos kan du få højdedimensionen med i filmlyden og opnå en hidtil uhørt realisme i din oplevelse.

OBS: På grund af regler omkring kopibeskyttelse (HDCP) kan VM300 i praksis kun give UHD-opløsning på én udgang (HDMI 1). Hvis du afspiller UHD-indhold i fuld kvalitet via denne udgang (typisk til et UHD-TV), vil den anden udgang blive deaktiveret imens.

Klargjort til Bluesound trådløs multirums-musikstreaming
Med BluOS Upgrade kittet (ekstra tilbehør) kan du i et snuptag aktivere markedets mest avancerede og velspillende trådløse multirums-musiksystem – Bluesound – i din NAD-receiver. Du skal bare tilslutte udvidelsen i USB-porten på VM300 og lave opsætningen én gang for alle. Så har du alverdens musik lige under fingerspidserne på din smartphone eller tablet. Via Ethernet-indgangen kan du bruge kablet netværkstilslutning, hvilket er den optimale løsning, hvis du ønsker at streame 24-bit HD-lyd via Bluesound.

Ikke nok med, at du kan spille uendelige mængder af trådløs musik direkte på dit anlæg. Du får samtidig direkte adgang til at udbygge med trådløs musik overalt i dit hjem. Når VM300 er monteret, bliver din receiver en integreret del af dit Bluesound-system med trådløse højttalere og musikstreamere i alle de rum, du måtte ønske. Plus selvfølgelig den helt store trådløse lyd på hovedanlægget – uden endnu et apparat i reolen.

VM300 passer til T787, T785, T777, T775HD, T765HD, T187, T175HD

Montering af MDC-moduler foretages hos HiFi Klubbens serviceværksted og er inkluderet i prisen. Kontakt din nærmeste butik for køb og info.

Suveræn fleksibilitet med MDC-moduler
NAD's geniale MDC-moduler gør det muligt at opgradere din NAD-forstærker eller -receiver med både eksisterende og fremtidige features. På den måde kan du få præcis de funktioner, du ønsker, og du slipper for at betale for noget, du ikke har brug for. Når udviklingen er nået et trin videre, vil du via nye MDC-moduler få mulighed for at komme med på det nyeste uden at udskifte hele apparatet. Et unikt koncept, som siden 2006 har bevist sin levedygtighed i en lang række surround-receivere, surround-processorer og stereoforstærkere fra NAD.

Montering af MDC-moduler foretages hos HiFi Klubbens serviceværksted og er inkluderet i prisen. Kontakt din nærmeste butik for køb og info.

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Understøtter HDMI 2.0 med 4K/UHD-standarden
 • 5 x HDMI-ind
 • Klar til Bluesound via BluOS Upgrade Kit (købes separat)
 • Understøtter CEC/ARC (Audio Return Channel)
 • Ethernet-tilslutning til optimal streaming af 24-bit lyd (sammen med BluOS Upgrade Kit)
 • Muliggør montering af NAD AM230 Dolby Atmos MDC-modul (købes separat)

Begrænsninger

 • Bluesound-funktionalitet er ekstra tilbehør
 • Ved brug af de to HDMI-udgange samtidig er opløsningen begrænset til maksimalt Full-HD opløsning på begge udgange.
 • Hvis din nuværende receiver har 6 x HDMI-indgange, får du én mindre efter opgradering med VM300.

Tekniske specifikationer

FarveSort
FarvebeskrivelseSort
Vægt (kg)0,23
Højde emballage (cm)6
Længde emballage (cm)29
Vægt emballage (kg)1
Bredde emballage (cm)16