Gå til indhold

NADAM230MDC-modul

Opgradér din NAD-receiver til Dolby Atmos, og kom helt up to date med de nyeste lydstandarder i din hjemmebiograf. MDC-modul til mange modeller.
stk6.498,-
Forventes på lager 1. juli 2023
PriceRunner

Læs mere:

Beskrivelse

NAD AM230 – Dolby Atmos MDC-indstiksmodul til NAD surround-receivere og forstærkere

AM230 er et Dolby Atmos MDC-indstiksmodul til en række MDC-opbyggede surround-receivere og forstærkere fra NAD. Med dette modul kan du opgradere din hjemmebiograf til topmoderne, storslået og realistisk filmlyd i tre dimensioner med 2 lofthøjtalere eller helt op til 7.1.4 kanaler med ekstra effekttrin. For eksempel NAD's egen CI940.

Med dette modul beviser NAD endnu en gang, at deres MDC-concept er reelt og bæredygtigt, og at det er en sund investering at købe en surround-receiver eller surround-forstærker med den grundlæggende råstyrke og lydkvalitet på plads. Og derefter opgradere med de nye teknologier i takt med, at de bliver udviklet.

Dirac Live rumkorrektion og nye tilslutninger
Sammen med Dolby Atmos og DTS:X (senere opdatering) inkluderer AM230 også en Light-version af Dirac Live-systemet til digital rumkorrektion. Via en medfølgende målemikrofon og din computer kan du udmåle lydresponsen i 9 forskellige positioner i dit lytterum, hvorefter systemet kompenserer for de fejl, der måtte opstå i dette sammenspil. Det kan for eksempel være basresonanser eller for skarp lyd i højere frekvensområder.

Dirac Live kan give en markant forbedring af din surroundlyd, og systemet er globalt anerkendt for sine fine audiofile kvaliteter, som har gjort det meget populært i biografer, lydstudier, luksusbiler og andre krævende sammenhænge. Den medfølgende Light-version korrigerer lyden i området 20-500 Hz, hvor de fleste problemer normalt findes. Hvis du ønsker en fuld version, kan den købes separat fra Dirac.

Vær opmærksom på, at Dirac Live erstatter Audyssey-systemet i dit tidligere modul. De digitale lydtilslutninger (optisk/coaxial) i dit eksisterende modul erstattes også, så du i alt får 2 x optisk og 2 x coaxial audio-ind.

AM230 er et software-baseret produkt, og flere funktioner kan derfor blive tilføjet senere. DTS:X-understøttelse vil blive tilføjet senere via software-opgradering (inkluderet i prisen).

OBS: AM230 kræver samtidig montering af NAD's opgraderede HDMI-modul. Afhængigt af din forstærker/receiver skal du bruge enten VM130 eller VM300-modulet. Montering af MDC-moduler foretages hos HiFi Klubbens serviceværksted og er inkluderet i prisen. Kontakt din nærmeste butik for køb og info.

Highlights

  • Giver Dolby Atmos-understøttelse på en række eksisterende surround-receivere og forstærkere fra NAD
  • DTS:X understøttelse (via senere opgradering)
  • Dirac Live LE digital rumkorrektion
  • Kan håndtere Atmos-opsætninger i op til 5.1.2 kanaler (7.1.4 via eksternt effekttrin)
  • Audiofile 24-bit/192kHz D/A-konvertere i alle kanaler

Tekniske specifikationer

Bredde emballage (cm)17
FarveSort
FarvebeskrivelseSort
Højde emballage (cm)9
Længde emballage (cm)28,5
Vægt (kg)0,23
Vægt emballage (kg)1