Gå til indhold
NAD
Høretelefoner

NAD VISO HP50

1.999,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Forkæl dig selv med en komfortabel og velspillende full-size hovedtelefon i unikt NAD-design. To kabler, m/u iPhone-kontrol, fås i flere farver.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

NAD VISO HP50 – stilfuld hovedtelefon med indbygget luksus

  • Fremragende lydkvalitet Eksklusivt og unikt design i flere farver God isolering mod støj udefra Høj følsomhed – anstrenger ikke musikafspiller eller hovedtelefonforstærker Apple iOS-kontrol på kabel (standardkabel medfølger også)
VISO HP50 er en lækker, komfortabel og meget velspillende full-size hovedtelefon. De bløde, omsluttende ørepuder dæmper effektivt for støj udefra, og den polstrede hovedbøjle er med til at gøre timelang musiklytning til en udsøgt fornøjelse, uanset om du spiller MP3 på farten eller finsmager mikrodetaljer hjemme foran anlægget.

Metalfinish og højglanspolerede ørekopper er med til at fuldende det elegante og originale design. Du kan frit vælge, om du vil tilslutte kablet i venstre eller højre ørekop. Ud over ekstra bekvemmelighed giver det også mulighed for at føre musiksignalet videre til en anden hovedtelefon. På denne måde kan to personer lytte med på f.eks. den samme iPad.

Der medfølger to kabler, henholdsvis med og uden mikrofon/kontrol til iPod/iPhone/iPad. Flyadapter, minijack-til-jack adapter og lækkert rejseetui medfølger også.

VISO HP50 fås i sort, hvid eller rød finish.

En allround-musikoplevelse af høj karat VISO HP50 er kendetegnet ved en åben, stor og meget naturlig musikgengivelse. Bassen er flot og dyb uden at være dominerende, og toppen er helt uden aggressive tendenser eller overdrivelse af detaljer. Dette gør VISO HP50 meget tilgivende over for komprimeret musik sammenlignet med andre alternativer, som giver dig råt for usødet, hvis du fodrer dem med dårligt kildemateriale.
Hovedtelefonen har herudover en usædvanlig høj følsomhed, så du ikke behøver at anstrenge din afspiller eller hovedtelefonforstærker for at få et ordentligt lydtryk. Dette kan give en markant lydgevinst i mange kombinationer. Da du samtidig får en god isolering mod støj udefra, kan du i de fleste sammenhænge sagtens undvære elektronisk støjreduktion. Alt i alt en fremragende allrounder.

Tekniske specifikationer

FarveHvid
FarvebeskrivelseHvid
Vægt (kg)0,4
Højde emballage (cm)24
Længde emballage (cm)20
Vægt emballage (kg)1,4
Bredde emballage (cm)10,5