Gå til indhold
NAD
Musikstreamer

NAD M50.2

32.999,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Stream al din digitale musik inkl. 24-bit i højest mulige kvalitet – eller rip og spil din CD-samling via det indbyggede 2TB HDD-musiklager.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

NAD M50.2 – high-end musikstreamer i kompromisløs audiofil kvalitet

 • Kompromisløst audiofil lydkvalitet til alle digitale musikkilder, inkl. 24-bit
 • Eksklusiv finish i aluminium, inkl. touch-panel med covervisning
 • Indbygget Bluesound multirums-musikstreaming (BluOS)
 • Ripning til indbygget HDD-musiklager via CD-drev (kan også afspille CD)
 • Kan bruges helt uden PC

M50.2 er den perfekte musikafspiller, hvis dit hjerte både banker for kompromisløs high-end-lyd og musikstreaming. Her kan du nyde al din digitale musik i højeste audiofile kvalitet, du kan rippe og gemme hele din samling af CD'er og musikdownloads på den indbyggede harddisk, du kan streame alverdens trådløse musik i hele dit hjem via indbygget Bluesound, og du får en app-brugerflade, som aldrig er set magen til inden for high-end audio.


I et snuptag kan du udbygge dit Bluesound med trådløse højttalere i flere rum, og som det sidste afgørende touch får du design og finish i samme forrygende klasse som resten af NAD's eksklusive Masters-serie. Du behøver ikke engang at involvere en computer i din musikoplevelse. Hvad mere kan du næsten ønske dig?


En komplet løsning til digital musikafspilning og streaming

M50.2 er en komplet løsning til kompromisløs musikstreaming. Via det indbyggede CD-drev kan du afspille din eksisterende CD-samling eller rippe hele dynen til den indbyggede 2TB harddisk, inklusive automatisk backup og helt uden brug af PC eller Mac. Når det først er gjort, behøver du aldrig mere at rejse dig fra sofaen for at lytte til din musiksamling – det hele ligger trygt og let tilgængeligt inden i M50.2.


Via den indbyggede Bluesound-funktion (BluOS) kan du streame alverdens musik fra nettet. Du får også adgang til en lang række af markedets andre populære musiktjenester, og via Bluesound-appen kan du downloade HD-musikfiler direkte til harddisken, for eksempel fra amerikanske HDtracks (mod betaling). Indbygget internetradio finder du naturligvis også. Du styrer det hele fra din tablet eller smartphone (iOS/Android).


M50.2 har både en analog og to digitale tilslutninger til eksterne lydkilder. Via Bluesound-appen kan du lytte til musikken og fordele den trådløst til andre rum i huset, hvor du har en Bluesound-højttaler eller musikstreamer stående.


En gevinst for alle anlæg – bedre og bedre hen ad vejen

Har du i forvejen en forstærkerløsning med digitale indgange (f.eks. NAD M32), er du helt klar til at nyde alle mulighederne på M50.2. På et analogt anlæg tilslutter du bare en passende højkvalitets D/A-konverter (f.eks. NAD's egen M51). Så har du en kombination, som vil give dig det allerbedste fra både det digitale og analoge univers.


Da M50.2 i høj grad er et software-baseret produkt, kan du også se frem til en række nye funktioner hen ad vejen, f.eks. integration af flere musiktjenester og endnu bedre brugerflade. Disse opdateringer vil blive gjort tilgængelige over nettet, efterhånden som de bliver klar. På denne måde bliver din M50.2 bedre og bedre – helt automatisk!


M50.2 fås i sølv/sort aluminium finish.


* M50.2 understøtter MQA op til 24-bit/96kHz.


Rip dine CD'er i kompromisløs kvalitet helt uden computer
Med M50.2 kan du rippe din CD-samling helt uden brug af computer. Du skal bare vælge "rip", når du indsætter CD'en – så sørger M50.2 for at lagre al musikken på den indbyggede harddisk, hvorefter alt er tilgængelig på Bluesound-appen, inklusive cover-art og id-tags, som hentes over nettet samtidig med ripningen. Det hele organiserer sig selv, så det er lige til at gå til. Du kan også glemme alt om virus, hyppige nedbrud og andre PC-dårligdomme – M50.2 handler om musik og intet andet!

Til forskel fra at rippe CD'erne til en almindelig computer eller netværksharddisk (NAS) via din PC eller Mac får du med M50.2 altid en helt perfekt ripning. M50.2 bruger en version af det Linux-baserede CDParanoia-program, som altid vil give dig en 100% præcis kopi af originaldisken. Hvis dette ikke er muligt – f.eks. på grund af en ridset CD – vil M50.2 simpelthen skubbe disken ud igen. I så fald kan du dog stadig vælge at rippe CD'en via din computer og senere kopiere musikken ind på harddisken i M50.2.

M50.2 tilbyder dig ikke 24x speed eller andre verdensrekorder i hastighed. Målet er at rippe i helt perfekt kvalitet, og det tager uundgåeligt lidt længere tid end en ukritisk PC-løsning. Du kan rippe i det tabsfrie FLAC-format, MP3 eller helt ukomprimeret WAV. Hvis du gerne vil have en kompakt version af din musik – for eksempel til at overføre til din smartphone eller tablet – kan du endda rippe til FLAC og MP3 samtidig.

2TB indbygget HDD med automatisk backup til al din musik
M50.2 er bestykket med to indbyggede harddiske, hver med 2TB kapacitet. Den ekstra disk udnyttes til RAID-backup, som automatisk sørger for at oprette og vedligeholde en kopi af din musiksamling. Det gør det muligt at gendanne al informationen, selv hvis en af diskene skulle blive defekt uden varsel. I så fald får du bare den pågældende harddisk udskiftet på vores serviceværksted, hvorefter systemet heler sig selv. Du skal ikke spekulere på konstant at sikkerhedskopiere din kostbare musiksamling – M50.2 gør det for dig!

Du skal heller ikke tænke på mekanisk støj, som kunne forurene din musikoplevelse. De to harddiske er af en ekstremt støjsvag type, og det eksklusive aluminiumskabinet giver så effektiv køling, at du helt slipper for indbyggede blæsere. M50.2 har naturligvis automatisk energisparefunktion, så diskene kun kører, når du ønsker at lytte til din musiksamling. Og 2TB effektiv lagerplads er rigeligt til at gemme mange tusind musiknumre, selv i HD-kvalitet. Så du løber ikke tør for plads lige med det samme.

Asynkron audiofil afspilning uanset lydkilde
M50.2 er bygget til at give dig den højest mulige lydkvalitet fra alle dine digitale lydkilder. Dette inkluderer en fornem indbygget master clock, som styrer afspilningen og giver den størst mulige sikkerhed mod lydforringende forvrængning i det digitale tidsdomæne ("jitter").

Men det stopper ikke her. Når du bruger M50.2 som CD-afspiller, indlæses musiksignalet midlertidigt i en hukommelses-buffer i stedet for at blive streamet direkte fra CD-skiven. Datastrømmen bliver herefter re-clocket med ekstrem præcision, så du får et helt uforvrænget musiksignal.

Evnen til at kunne levere fuld asynkron signalbehandling fra alle digitale lydkilder er en af de finesser, som er med til at gøre M50.2 til et unikt audiofilt produkt. Og de par sekunder, det tager for CD-bufferen at blive klar, får du så rigeligt betalt tilbage i form af helt kompromisløs lydkvalitet.

OBS: M50.2 har fuld indbygget trådløs netværksfunktion, men af hensyn til stabilitet og lydkvalitet – især ved højopløste musikfiler – bør du absolut bruge en kablet forbindelse, hvis det overhovedet er muligt. Så er du sikker på at få det optimale udbytte af din musik.

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Kompromisløst audiofil lydkvalitet til alle digitale musikkilder, inkl. 24-bit
 • Eksklusiv finish i aluminium
 • Lækkert touch-betjeningspanel på front, inkl. visning af cover-art
 • Indbygget Bluesound multirums-musikstreaming (BluOS)
 • Fuld integration med øvrige Bluesound-komponenter
 • Indbygget CD-drev til afspilning og ripning til indbygget HDD-musiklager
 • 2TB indbygget støjfrit HDD-drev med 2TB automatisk backup (RAID)
 • Fri kopiering af musikfiler mellem computer og indbygget HDD
 • Streaming fra TIDAL, Spotify Connect, Deezer og mange andre musiktjenester via Bluesound
 • Mulighed for direkte download af musikfiler fra nettet
 • Understøtter højopløst lyd op til 24-bit/192kHz inkl. MQA (op til 24/96)
 • Indbygget Bluetooth-streaming (inkl. aptX)
 • Indbygget trådløs netværksfunktion
 • Fuld app-kontrol via Bluesound app (iOS/Android)
 • Både analoge og digitale indgange til eksterne lydkilder
 • Kan bruges helt uden PC
 • Internetradio
 • Afspilning af musik direkte fra USB-lagermedier

Begrænsninger

 • Langsommere opstart end almindelige CD-afspillere
 • Ikke indbygget D/A-konverter eller volumenkontrol
 • Ikke traditionel fjernkontrol
 • Ikke IR-lærefunktion til brug sammen med TV
 • Ikke tilslutning for hovedtelefon
 • Ingen udbygningsmuligheder med surround

Tilbehør til NAD M50.2

Tekniske specifikationer

FjernbetjeningNej
TimerNej
TeknologierRoon Ready