Gå til indhold

NADCI580 V2Musikstreamer

Smart 4-zoners musikstreamer, som er skabt til at opbygge en komplet installationsløsning med Bluesound multirums-systemet.
stk13.499,-
 Opleves i
PriceRunner

Læs mere:

Beskrivelse

NAD CI580 v2 – multirums musikstreamer med 4 stereozoner til professionelle Bluesound-installationer og indbygningsløsninger

CI580 v2 er en kompakt stereo multirums-musikstreamer, som er skabt til brug i indbygningsløsninger (CI) og professionelle installationer, for eksempel i større hjem, kontorbygninger, restaurationer m.m. Med en eller flere CI580 v2 kan du helt ukompliceret opbygge en permanent installation og styre det hele trådløst fra den samme brugervenlige Bluesound-app.

Sammen med en passende effektforstærker-løsning – helt oplagt NAD’s egne CI 940 og CI 980 effektforstærkere – kan du samle al elektronikken i et teknikskab eller et standard 19” rack og herfra blot trække højtalerkabler ud til de enkelte rum. Så har du en utrolig fleksibel og stabil løsning. CI580 v2 er kompatibel med en stribe af markedets avancerede kontrolsystemer, og udbygningsmulighederne er så mange og så gennemtænkte, at du altid vil kunne udvide systemet, næsten uanset hvilke behov der måtte opstå.

En integreret del af Bluesound-systemet

Når først CI580 v2 er installeret og konfigureret, spiller den smertefrit sammen med det øvrige Bluesound-system via Bluesound-appen. Du kan tilføje trådløse Bluesound-højtalere, hvis du vil have en mobil løsning i et eller flere rum, du kan tilføje en soundbar-højtaler til dit TV, og du kan også tilslutte eksterne lydkilder både analogt og digitalt eller via et USB-lagermedie og sende lyden videre på kryds og tværs i de forskellige zoner. Hvis du er Apple-bruger, kan du også udnytte den indbyggede AirPlay 2 funktion.

NAD CI580 v2 fås i sort finish.

Highlights

  • Meget fleksibel løsning til CI og professionelle installationer, f.eks. i større hjem eller restaurationer
  • 4 stereozoner (uafhængige eller perfekt synkroniserede)
  • Kan nemt udbygges med en eller flere CI580 v2 i 19” rack (ekstraudstyr)
  • Integrerer 100% med det øvrige Bluesound multirums-system, inkl. Bluesound app
  • Både optisk, coaxial og analog L/R audio-ud (fast eller variabel)

Tekniske specifikationer

D/A konvertering audio32-bit/192kHz indbygget DAC
TeknologierRoon Ready

Tilbehør til NAD CI580 V2

Anbefalede produkter

NAD CI 980 Effektforstærker til installation
Effektforstærker til installation
11.899,- / stk
HEGEL C53 Effektforstærker til installation
Effektforstærker til installation
47.999,- / stk
HEGEL C54 Effektforstærker til installation
Effektforstærker til installation
55.499,- / stk