Gå til indhold
12.999,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Full-size MDC-sværvægter, som åbner porten til fremtiden med 2 x 150 watt, suveræn lyd og utallige muligheder til både digital og analog musik.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

NAD C388 – 2 x 150 watt stereoforstærker med suveræn råstyrke og fleksibilitet til fremtidens digitale musikunivers

 • Suveræn råstyrke i alle belastninger
 • Fremragende lyd og fleksible tilslutninger for både digitale og analoge musikkilder inkl. pladespiller (MM)
 • Wi-fi/Bluesound-musikstreaming og HDMI-tilslutning via MDC-moduler (ekstraudstyr)
 • Indbygget Bluetooth-funktion til trådløs afspilning fra smartphone m.m.
 • Styring af TV-lyd via eksisterende TV-fjernbetjening, inkl. auto-tænd

C388 er den største stereoforstærker i NAD's New Classic-serie. En voldsom 2 x 150 watt hybrid digital stereoforstærker, som i bedste NAD-tradition kan drive selv de mest strømkrævende højttalere i overlegen stil ved ethvert lydtryk. Designet er enkelt og diskret som altid, men du vil ikke kunne undgå at bemærke det nye frontdisplay, som giver forstærkeren et både råt og moderne visuelt udtryk.

Med C388 har NAD taget alle deres bedste kvaliteter og tilpasset dem både dagens og morgendagens digitale teknologi og musikkilder. Resultatet er så overbevisende, at du uden at overdrive kan kalde C388 og dens mindre New Classic-søskende for full-size stereoanlæggets fremtid.

Du får den samme store og dynamiske lyd som i de legendariske analoge forgængere, blot endnu bedre og med et langt mindre strømforbrug. Du får samtidig alle de muligheder, du kan ønske dig til både digital og analog musik, inklusive 24-bit HD-lyd og opgradering med streaming og multirum.

Suveræne tilslutninger og nem betjening – også til dit TV

Selv i grundversionen er C388 så alsidig, at den er en ren fornøjelse at have stående som kontrolcenter i dit stereoanlæg. Den kommer med de gængse digitale audio-tilslutninger (coaxial, optisk), analoge indgange inkl. pladespiller (MM) samt tilslutninger for to sæt højttalere, som kan drives samtidigt. Du får også hovedtelefonudgang drevet af en separat indbygget højkvalitets hovedtelefonforstærker.

Den indbyggede Bluetooth-funktion giver dig trådløs musikstreaming direkte fra f.eks. din smartphone eller tablet og som en virkelig smart detalje kan C388 også spille musik trådløst på et sæt Bluetooth-hovedtelefoner. Med de mange fine modeller, som efterhånden er på markedet er dette en finesse, som virkelig er værd at tage med. Endelig kan du også styre forstærkeren fra din smartphone/tablet via den dedikerede Bluetooth app fra NAD (Bluetooth tillader dog kun at have én enhed tilkoblet ad gangen).

NAD har også gjort det nemt at få superlyd fra dit TV. Ikke nok med, at du kan tilkoble TV-lyden digitalt via den optiske indgang – du kan også styre lydstyrken fra din eksisterende TV-fjernbetjening! Du skal bare én gang for alle indlæse den infrarøde betjeningskode via forstærkerens indbyggede lærefunktion. Det tager kun et øjeblik, og herefter kører det hele automatisk.

C388 kan endda tænde helt automatisk fra standby, når du tænder for dit TV. Det betyder, at du får TV-lyd i superkvalitet hver eneste gang – uden besvær, uden ekstra fjernbetjeninger, og uden at du skal være nervøs over næste elregning.

Gå fremtiden i møde med geniale MDC-moduler

Tro det eller lad være: Alt dette er kun begyndelsen! C388 har nemlig også to pladser til NAD's geniale MDC-opgraderingsmoduler, og så går festen op i et endnu højere gear. Hvad siger du for eksempel til at få wi-fi og markedets mest velspillende trådløse multirums-musiksystem bygget ind i forstærkeren? Så nemt som at sige "Bluesound"!

Du kan også få HDMI-ind til f.eks. filmlyd i HD-stereokvalitet. Med MDC kan du med sindsro gå fremtiden i møde. C388 er stereoforstærkeren, som vil opfylde dine hi-fi-drømme både i dag og i morgen.

NAD C388 fås i grafit finish.

NAD C388 – suveræn fleksibilitet med MDC-moduler

NAD's geniale MDC-modulopbygning gør det muligt at opgradere din forstærker med ekstra features og teknologier, både nu og i fremtiden. På denne måde kan du skræddersy din løsning til præcist dit behov, og du slipper samtidig for at betale for noget, du ikke har brug for.

MDC-princippet blev først introduceret i NAD's AV-receivere, og konceptet har forlængst bevist sin bæredygtighed både her og i efterfølgende stereoprodukter. Med MDC kan du komme med på det nyeste uden at udskifte hele din forstærker. Det er noget, som både din pengepung og miljøet har godt af. Dit MDC-modul kan f.eks. være:

MDC BluOS: Wi-fi/Ethernet med Bluesound musikstreaming. Direkte adgang til alverdens musik og perfekt integration med de øvrige komponenter i det suveræne trådløse Bluesound multirums-musiksystem.

DD HDM-1: 3 x HDMI-ind (stereo), 1 x HDMI-ud m/video pass-through. Nyd højopløst filmlyd og 24-bit musik i topkvalitets stereo på anlægget, f.eks. fra Blu-ray.

USB-A til afspilning fra USB-lagermedier.

Du kan frit vælge, om du vil købe din forstærker med modulerne indbygget fra start, eller om du vil tilføje dem senere, når behovet eventuelt opstår. MDC-modulerne monteres i din Hi-Fi Klubben butik, og montering er inkluderet i modulets pris.

NAD New Classic Series – suveræn NAD-kvalitet til nutidens digitale musik

Med New Classic-serien har NAD skabt en stribe unikke full-size stereoforstærkere, som giver dig de traditionelle NAD-dyder bedre end nogensinde, men samtidig får det allerbedste ud af nutidens digitale teknologi og musikkilder. Det traditionelle enkle no-nonsense NAD-design har fået et elegant brush-up med stort lækkert frontdisplay, men under overfladen er der sket så meget nyt, at du uden at overdrive kan tale om en revolution. Dette er full-size stereo skabt for fremtidens behov!

Den hybrid digitale forstærkerteknologi bygger på de samme principper som i den superkompakte D3020-forstærker. Nu er der bare kommet så meget råstyrke og så mange nye muligheder i spil, at du rykker op på et helt nyt audiofilt niveau. Ingen andre forstærkere på markedet kan matche NAD New Classic-seriens kombination af lydkvalitet, råstyrke, fleksibilitet og pris!

NAD Hybrid Digital – kunsten at forvandle ren strøm til vellyd

Den fremragende lydkvalitet bygger på et digitalt indgangsmodul kombineret med en analog switching-forstærker, også kendt som Klasse D. Denne konstruktion kalder NAD selv for en "hybrid digital forstærker", og det dækker ganske godt tankegangen bagved.

Forstærkermodulet er oprindelig udviklet af det hollandske firma Hypex, men NAD's legendariske chefkonstruktør Bjørn Erik Edvardsen har brugt flere år på at opgradere og finpudse modulet. Lyden er så krystalklar, musikalsk og dynamisk, at du uden betænkeligheder kan kombinere en New Classic-serie forstærker med højttalere på virkeligt feinschmecker-niveau, for eksempel DALIs RUBICON-serie eller den lækre CM-serie fra Bowers & Wilkins.

NAD's nyudviklede aktive strømforsyning er langt mere kompakt end en traditionel type med kobber-transformator, men den yder endnu højere, er utroligt støjsvag og samtidig urokkeligt stabil over for de uundgåelige spændingsudsving på lysnettet. Ud over den høje lydkvalitet er en anden fordel ved konstruktionen, at den er utroligt effektiv. Her omsættes langt mere af den brugte energi til lyd i forhold til strømforsyningen i en traditionel analog forstærker.

Effektiviteten sparer på elregningen, men du får også mulighed for at gemme forstærkeren væk bag en låge, bare du sørger for, at den har lidt luft omkring sig. Den lave varmeudvikling gavner også holdbarheden, da det især er varmen, som ælder komponenterne i en forstærker.

Asymmetrical PowerDrive til virkelighedens musik og højttalere

Mange NAD-fans vil nikke genkendende til det hæderkronede PowerDrive-begreb, som i årtier har været med til at gøre NAD-forstærkere mere potente og dynamiske end stort set alt, hvad du kunne finde i samme prisklasse. PowerDrive er en samlet betegnelse for et princip, hvor NAD løbende optimerer forstærkerens strømressourcer til at drive den tilsluttede højttaler mest effektivt.

Musikkens store energiudladninger foregår mest i bassen, og selvom disse signaler er asymmetriske, er de normalt også mere eller mindre fælles for de to kanaler. Med deres nye Asymmetrical PowerDrive har NAD udtænkt en genial måde at udnytte både plus- og minusdelen af strømforsyningen, så alle forstærkerens strømressourcer i begge kanaler er til rådighed, når en kraftig impuls skal ud i højttalerne.

Asymmetrical PowerDrive giver en suveræn dynamik, som får musikken til at leve frit og uforvrænget i rummet. Det handler ikke bare om at spille højt, men mindst lige så meget om at give en fornemmelse af overskud, som du vil nyde uanset volumen. En NAD New Classic-forstærker spiller uanstrengt og overlegent ved enhver lydstyrke.

En anden gevinst ved den raffinerede strømforsyning er, at den er næsten ufølsom over for højttalerens impedans. Selvom denne skulle dykke helt ned omkring 2 ohm – hvilket er ren gift for mange konkurrerende produkter – forbliver forstærkeren helt stabil og bevarer sin fornemme musikalitet. Dette er et kunststykke, som tidligere primært var forbeholdt kostbare high-end-forstærkere. Og så selvfølgelig NAD.

DAC og volumenkontrol på højt audiofilt niveau

Konstruktionen med digitalt indgangsmodul og analogt Klasse D-udgangstrin betyder, at forstærkeren skal have sin egen indbyggede D/A-konverter (DAC). Her har NAD lånt en teknik fra den kostbare og prisvindende Masters-serie, hvor en 8-kanals DAC er konfiguret til at yde sit maksimale til et samlet stereo-udgangssignal.

Denne "Dual Differential"-opsætning giver bedre linearitet og mindre støj, og du vil ikke mindst kunne høste gevinsten ved afspilning af højopløst 24-bit lyd, hvor selv de mest mikroskopiske detaljer træder tydeligt frem på et tæppe af stilhed.

Også volumenkontrollen er eksklusivt udført med en serie af digitalt regulerede præcisionsmodstande, som tillader regulering af lydstyrken i trin af præcist 0,5 dB. En audiofil, uopslidelig og ekstremt støjsvag løsning, som første gang så dagens lys i den legendariske Masters Series M3-forstærker.

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Suveræn råstyrke i alle belastninger
 • Fremragende lyd og fleksible tilslutninger for både digitale og analoge musikkilder inkl. pladespiller (MM)
 • MDC-opbygget for nem modul-opgradering
 • Lækkert og letlæseligt frontdisplay
 • Wi-fi/Bluesound-musikstreaming og HDMI-tilslutning via MDC-moduler (ekstraudstyr, 2 modulpladser)
 • Indbygget Bluetooth-funktion til trådløs afspilning fra smartphone m.m.
 • Mulighed for Bluetooth app-kontrol (iOS/Android) (kommer senere)
 • Styring af TV-lyd via eksisterende TV-fjernbetjening, inkl. auto-tænd
 • Understøtter HD-stereolyd op til 24-bit/192kHz
 • Pre-out for subwoofer/full-range L/R
 • Hovedtelefonudgang via indbygget højkvalitets hovedtelefon-forstærker
 • Kan spille musik trådløst på Bluetooth-hovedtelefoner
 • Tilslutning for to sæt højttalere
 • Meget lavt strømforbrug i forhold til udgangseffekt

Begrænsninger

 • Wi-fi/Bluesound og HDMI-tilslutning er ekstraudstyr (MDC-moduler)
 • Ikke Direct Digital forstærkerteknologi
 • Ikke Room EQ
 • Brug af MC-pickupper kræver ekstern pickup-forforstærker (RIAA)

Tilbehør til NAD C388

Tekniske specifikationer

Udgangseffekt 4 ohm150 watt
Udgangseffekt 8 ohm150 watt
Forvrængning (THD)0,02%
Signal/støjforhold95 dB
Dæmpningsfaktor150
Dynamisk effekt250 watt
ForstærkerteknologiKlasse D

Anbefalede produkter

C568
CD-afspiller
7.499,- / Stk