Gå til indhold

Live Louder
VESTLYD

Vestlyd er et nyt dansk højtalerbrand, som lanceres under sloganet ”Live Louder”. Deres powermonitors er skabt til at blæse dig bagover med bas, åbenhed og dynamik. Live Louder!

Se videoen
Vestlyd
En koncert i din egen stue

Vestlyd handler om at tage musikken seriøst. At være til stede, mærke musikken i kroppen og lade gåsehuden brede sig. Den oplevelse vil vi gerne dele med dig. Se vores video her

”The best moments in life are the loudest.” Sådan siger danske Vestlyd – et stød direkte i mellemgulvet på de små batteridrevne Bluetooth højtalere, der står i næsten ethvert hjem i dag. Små højtalere, som er gode nok til en podcast, men som skuffer fælt, når Phil banker løs på trommerne tre et halvt minut inde i ”In The Air Tonight”.

12" / 15"
Vestlyd

En powermonitor
– hvad er det?

Vestlyd er skabt i beundring for de klassiske monitorhøjtalere, hvor dynamik, lydtryk og live-fornemmelse betyder mere end design. I forhold til gængse ”powerhøjtalere” spiller en Vestlyd højtaler langt mere stramt, musikalsk og detaljeret. Og den er samtidig langt mere tilgivende og underholdende end rendyrkede studiomonitors. Du får faktisk en stor del af det bedste fra begge verdener, og derfor kalder Vestlyd selv deres nye højtaler for en ”powermonitor”!

Hvorfor skal vi musikelskere gå på kompromis og nøjes med noget, der er ’godt nok’ – bare du ikke lige spiller højt?
Henrik Reinholdtsen, CEO Nordic HiFi

Vestlyd
– tilbage til rødderne

Se med, når Jesper fortæller om de nye Vestlyd højtalere. En tur tilbage til den autentiske lydoplevelse, hvor bas, dynamik og åbenhed betyder mere end kompakt design. Her kan du høre og mærke musikken med hele kroppen – du skylder dig selv at prøve!

Sæt
watt
på din Vestlyd

Vestlyd højtalere behøver ikke nødvendigvis et kraftværk for at spille højt, men alting bliver meget sjovere, når du har en solid håndfuld watt i reserve til de store udladninger. Her kan du se nogle velspillende kombinationer, som vil gøre din musiklytning til en fest.

Systemer med 
Vestlyd

Vestlyd kommer til at give genlyd i hele højtalerbranchen, og vi kan næsten ikke få armene ned. Det her skal simpelthen opleves.
Christoffer Arensbach, CEO HiFi Klubben.

Derfor vil de her
højtalere
blæse dig bagover

Hvad er det, som gør Vestlyd til noget helt særligt? Henrik Reinholdtsen er direktør i Nordic Hi-Fi, og han har været med til at udtænke og udvikle disse fede højtalere. Hør ham fortælle historien her.
Læs mere

HØR
FØR DU HANDLER

Vi kan fortælle dig en hel masse om, hvor fedt det føles, når din yndlingssang blæser ud af et par Vestlyd højtalere, og dine fødder bare ikke vil holde sig i ro. Men det er meget bedre at høre magien med dine egne to ører. Kom ind i HiFi Klubben, og lad os give dig en ordentlig en på opleveren!
Find butik her