Gå til indhold

Vestlyd

Højtalerne fra danske Vestlyd er skabt i beundring for de klassiske monitorhøjtalere, hvor dynamik, lydtryk og live-fornemmelse betyder mere end design. Her kan du få den euforiske følelse fra en stadionkoncert hjemme i din egen stue, og lyden er af meget høj klasse. En musikoplevelse for hele kroppen!

 • Suveræn bas, dynamik og lydtryk
 • Kan bruges til alle slags musik
 • Gennemført robust konstruktion
5 produkter
5 produkter

  VESTLYD

  Vend tilbage til rødderne med fed lyd, der både kan høres og mærkes i kroppen. Live Louder!

  En livekoncert i din egen stue

  Vestlyd er et nyt dansk højtalerbrand, som lanceres under sloganet ”Live Louder”. Deres massive højtalere er skabt til at give dig fornemmelsen fra en fed livekoncert og blæse dig bagover med bas, åbenhed og dynamik. Vestlyd er designet i Danmark af Nordic HiFi, som oprindelig var en gren af HiFi Klubben, men i dag er en selvstændig virksomhed med eget udviklingsteam.

  Tilbage til rødderne

  Vestlyd trækker en tyk rød tråd til den meget direkte og monitoragtige lyd, som blandt andet har gjort en række gamle JBL-højtalere til vintage-klassikere. Disse højtalere blev oprindelig udviklet i Los Angeles på den amerikanske vestkyst – præcis som Vestlyd bliver udviklet på den danske vestkyst. Skabt til entusiaster, som sætter musik og lydkvalitet i forreste række og sagtens kan leve med, at deres højtalere kan ses i stuen.

  Powermonitor – det bedste fra to universer

  I forhold til gængse ”powerhøjtalere” spiller en Vestlyd højtaler langt mere stramt, musikalsk og detaljeret, uden at den halter bagud på lydtrykket af den grund. Og den er samtidig langt mere tilgivende og underholdende end rendyrkede studiomonitors. Du får faktisk en stor del af det bedste fra begge verdener. Derfor kalder Vestlyd selv deres højtalere for ”powermonitors” – og du skylder dig selv at opleve dem!