Gå til indhold
89.900,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Er det bedste stadig ikke godt nok? Så lad Lyngdorf og RoomPerfect tage din hjemmebiograf op på et niveau, du ikke engang har drømt om!
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Lyngdorf MP-50 – kompromisløs high-end digital surround-processor med state-of-the-art lydkvalitet, RoomPerfect rumkorrektion og design i verdensklasse

 • Enestående digital lydkvalitet i op til 16 højttalere (12+4)
 • Indbygget RoomPerfect rumkorrektion til optimal lyd i alle lytterum
 • Eksklusivt og solidt design i aluminium og glas
 • State-of-the-art digital signalbehandling
 • Balancerede XLR-tilslutninger til valgfrie effekttrin
MP-50 er en kompromisløs 100% digital high-end surround-forforstærker/processor til lyd i op til 16 højttalere. Via Lyngdorfs fantastiske RoomPerfect-system kan du optimere din filmlyd til et enestående kvalitetsniveau i ethvert lytterum og med ethvert højttalersystem.

Kombinationen af RoomPerfect og state-of-the-art signalbehandling vil give dig en helt enestående tredimensionel og dynamisk lydoplevelse selv i en basal 5.1-opsætning. Og i et større system med højdekanaler (Dolby Atmos, Auro-3D eller DTS:X) er det kun kildematerialet, som sætter grænsen for din lydoplevelse.

MP-50 har højkvalitets balancerede XLR-tilslutninger, så du kan matche processoren med en lang række af markedets bedste separate effekttrin, uanset om de kommer fra Lyngdorf selv eller fra andre, for eksempel NAD. Og MP-50 kan naturligvis også spille musik i den enestående detaljerede, dynamiske og krystalklare kvalitet, som har gjort Lyngdorf og RoomPerfect legendarisk blandt hi-fi-anmeldere og musikelskere over hele verden!

Alt i integration
MP-50 har alt, hvad du kan ønske dig af muligheder til selv den mest avancerede hjemmebiograf, inklusive IR-sensorer og 12V-triggere. Via RS232 og IP-kontrol kan du integrere processoren med markedets gængse kontrolsystemer, mens opsætning og support kan klares udefra via browser-interface (PC/Mac). DCI-kompatibel AES/EBU-tilslutning til digitale mediaservere kan indbygges som ekstraudstyr.

MP-50 fås i sort aluminiumsfinish. Betalingsopgradering til HDMI 2.1/eARC/18Gbps forventes klar senere på året.

RoomPerfect – en helt ren og ufarvet lydoplevelse
RoomPerfect er Lyngdorfs unikke og verdensberømte state-of-the-art-system til aktiv, digital rumkorrektion. Lige siden introduktionen i Lyngdorfs egen TDA-2200 stereoforstærker har RoomPerfect været anerkendt som et lydmæssigt mirakelmiddel, der kan få det maksimale ud af ethvert højttalersystem i ethvert lytterum uden samtidig at påvirke lyden negativt. Med MP-50 kan du nu opleve dette fantastiske system i en fuld surround-version!

RoomPerfect giver dig den optimale lydkvalitet fra dine dyrt indkøbte højttalere – inklusive en eller flere subwoofere – uden at omdanne din dagligstue til et lydstudie. RoomPerfect er nemt at bruge, det løfter med ét slag ydelsen fra hele dit anlæg til et langt højere niveau, og det kører helt uden brug af computer!

Nemt og brugervenligt
Ved hjælp af den medfølgende målemikrofon og en serie mikrofonmålinger analyserer RoomPerfect én gang for alle dit lytterum og skaber en meget præcis digital korrektion, som modvirker rumresonanser og andre farvninger. Det betyder, at den lyd, du hører fra højttalerne bliver den rene lyd fra optagelsen – ikke en udgave, som er forvrænget og farvet af dit lytterum.

RoomPerfect arbejder ved at eliminere de frekvensafvigelser, som rumresonanser tilfører lyden. Alene dette giver dig en næsten mirakuløs forbedring af præcisionen i lydbilledet. Du indtaster de fysiske afstande mellem dine højttalere og din foretrukne lytteposition og lader MP-50 korrigere for de uundgåelige faseforskelle i lyden. Det giver det sidste pift til en enestående naturtro musikoplevelse.

Befri dine højttalere fra lytterummets tyranni
Når målingerne er gennemført, kan RoomPerfect efter dit valg gemme flere indstillinger, som optimerer lyden i såvel "sweet spot" såvel som andre lyttepositioner. Systemet kan også lave en global indstilling, som giver en forbløffende forbedring af lyden overalt i rummet. Så bare stil dine højttalere helt ind til væggen og lad RoomPerfect om resten. Placering helt ind til væg er faktisk helt optimal, fordi den både øger effektiviteten og reducerer udtværing af impulser ("smearing"). Men det kan kun lade sig gøre med RoomPerfect!

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Enestående digital lydkvalitet i op til 16 højttalere (12+4)
 • Indbygget RoomPerfect rumkorrektion til optimal lyd i alle lytterum
 • Eksklusivt og solidt design i aluminium og glas
 • State-of-the-art digital signalbehandling
 • Understøtter både Dolby Atmos, Auro-3D og DTS:X Avanceret Bass Management inkl. RoomPerfect
 • To samtidige HDMI-udgange + HDBaseT-udgang med individuelle kildevalg
 • Opskalering af alle videosignaler til 4K/UHD-opløsning
 • Balancerede XLR-tilslutninger til valgfrie effekttrin
 • Indbygget medie-afspiller med Roon, Spotify Connect, AirPlay og internetradio
 • App-kontrol og IR/RF-fjernbetjening
 • Mulighed for op til 32 personlige voicings
 • Backup af alle indstillinger via SD-kort eller USB
 • Kan opgraderes med DCI-kompatibel AES/EBU-tilslutning til digitale mediaservere (ekstraudstyr)
 • Kan opgraderes til HDMI 2.1/eARC/18Gbps (betalingsopgradering)

Begrænsninger

 • Nogle alternativer tilbyder mere fleksibel opgradering via indstiksmoduler
 • Nogle alternativer har flere muligheder til musikafspilning og musikstreaming
 • Ikke udgang for hovedtelefon
 • Ikke indbygget trådløs netværksfunktion (wi-fi) eller Bluetooth
 • Kræver sin plads sammen med tilhørende effekttrin

Tilbehør til Lyngdorf MP-50

Tekniske specifikationer

FarveSort
FarvebeskrivelseSort
Vægt (kg)13
Højde emballage (cm)31
Længde emballage (cm)60
Vægt emballage (kg)14
Bredde emballage (cm)60

Anbefalede produkter

C54
Effektforstærker til installation
55.499,- / Stk
M28
Multikanaleffektforstærker
44.999,- / Stk
C55
Effektforstærker til installation
62.999,- / Stk
C53
Effektforstærker til installation
47.999,- / Stk