Gå til indhold
Lyngdorf
Subwoofer

Lyngdorf BW-2

9.999,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Slankt design, flot finish og imponerende lydpræstationer. Her er subwooferen, som både forkæler din lyd og din boligindretning!
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Lyngdorf BW-2 – avanceret subwoofer med slankt design, eksklusiv lyd og spændende muligheder

 • Slankt og elegant design, nem at placere
 • Eksklusiv finish
 • Imponerende dyb bas for sine kompakte mål, også i større rum
 • Suveræn præcision både til musik og filmlyd
 • Kan placeres stående på både den korte og lange led

BW-2 er en slank og elegant subwoofer, som er nem at placere og samtidig giver dig et hav af muligheder, både til musik og hjemmebio. Den kan spille flot sammen med langt de fleste forstærkere og receivere samt både små og større sidehøjttalere. Med 400 watt indbygget forstærkereffekt og en kraftig 10" enhed kan BW-2 uden problemer håndtere selv større lytterum.

BW-2 vil give din musik og filmlyd et solidt fundament i den dybe bas, også selvom du har et anlæg i den mere prisvenlige ende af skalaen. Hvis du på den anden side har lyst til at gå hele vejen, kan du opnå fantastiske resultater med en af Lyngdorfs egne forstærkere, som giver dig det unikke RoomPerfect-system.

Som satellitter kan du bruge den slanke og matchende Lyngdorf MH-2 væghøjttaler eller en anden kompakt kvalitetshøjttaler. Måske endda en rendyrket high-end model – det klarer BW-2 nemlig også!

Den opdaterede version af BW-2 leveres med eksklusivt frontstof fra den verdenskendte danske tekstilproducent Gabriel. Stoffet er specielt designet til formålet og er helt akustisk transparent, selvom det fremstår tætvævet for øjet. Stoffet er fastgjort til en nydesignet aftagelig ramme, som minimerer resonanser og holder sin form mange år frem i tiden. Gabriel stoffronterne fås i flere farver og kan købes separat, også til brug sammen med den oprindelige BW-2 version.

Mange kombinationsmuligheder – også til high-end

BW-2 kan spille fint sammen med langt de fleste af markedets kompakte kvalitetshøjttalere, inklusive Lyngdorfs egen matchende MH-2 væghøjttaler. En lækker løsning kunne for eksempel være et streaminganlæg fra Sonos, HEOS eller Bluesound med MH-2, DALI OPTICON LCR eller RUBICON LCR som væghøjttalere.

Sammen med en almindelig forstærker eller receiver virker BW-2 på samme måde som andre gode aktive subwoofere. Men den har endnu en trumf gemt i ærmet. Den kan nemlig spille helt op til 800 Hz i modsætning til normale subwoofere, der typisk begynder at rulle af i toppen allerede omkring 120 Hz. Det betyder, at du med to styk BW-2 kan få en perfekt integration selv med meget små satellithøjttalere.

I en sådan 2+2-opsætning kan du med en Lyngdorf-forstærker sætte delefrekvensen så højt som 300 Hz, uden at stereoperspektivet lider skade. Nøjes du med én BW-2, vil den lyde bedst med delefrekvensen sat til maksimalt 100 Hz, præcis som de fleste andre almindelige subwoofere.

Hvis du vil gå all-in, er der intet i vejen for at kombinere BW-2 med high-end stativmodeller som B&W 805D3 eller DALI EPICON 2. Så får du et rendyrket high-end kompaktsystem, som bliver mere end svært at overgå, næsten uanset hvor mange penge du kaster efter en alternativ løsning!

RoomPerfect gør forskellen

Med en Lyngdorf-forstærker som TDAI 1120 får du også Lyngdorfs unikke RoomPerfect-system, som eliminerer bulder og resonanser fra dit lytterum. Det giver dig næsten helt frie hænder til at placere højttalerne, hvor du vil. Stil bare subwooferne helt ind i hjørnet – det vil faktisk give dig endnu mere dynamik og bund i lyden!

En sådan opsætning med Lyngdorfs prisvenlige MH-2 væghøjttaler vil give dig en lyd, som begynder at smage af den fantastiske og anmelderroste Steinway Lyngdorf S-Serie, men til en langt lavere pris. Du får en helt utrolig dynamik, klarhed og detaljering fra et system, som fylder minimalt i din stue. At dette overhovedet kan lade sig gøre, er et mindre mirakel. Og det siger meget om den nytænkning og den avancerede teknologi, som er på spil her. Det skal simpelthen opleves!

Store kræfter i lille kabinet

BW-2 har et lukket kabinet på kun 14 liter indvendigt volumen. At få dyb og dynamisk bas fra denne konstruktion stiller enorme krav til både kabinettet, forstærkeren og ikke mindst enheden. Derfor er den bestykket med en enorm magnet, en overdimensioneret 50 mm svingspole og en ekstremt stærk membran i aluminium.

Alt dette giver enheden høj effektivitet og meget hurtig respons. Sammen med hele 400 watt indbygget forstærkereffekt gør det membranen i stand til at bevæge sig hele 15 mm i begge retninger – under fuld kontrol! Det er rigeligt til de fleste systemer og de fleste lytterum. Og hvis du alligevel vil have endnu mere af det gode, tilføjer du bare endnu en BW-2. Så vil bunden aldrig gå ud af dine lydoplevelser.

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Slankt og elegant design, nem at placere
 • Eksklusiv finish
 • Imponerende dyb bas for sine kompakte mål, også i større rum
 • Suveræn præcision både til musik og filmlyd
 • Kan placeres stående på både korte og lange led
 • Fleksible muligheder sammen med både små og store højttalere, inkl. high-end
 • Stoffronter i flere farver fås som ekstratilbehør

Begrænsninger

 • Nogle større alternativer kan spille dybere og/eller kraftigere bas

Tekniske specifikationer

LydindgangAnalog RCA, LFE