HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

AudioQuest Saturn BiWire Jumpers Højttalerkabel

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /Sæt
 • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
AudioQuest Saturn BiWire Jumpers Højttalerkabel

Billeder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} Sæt

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Saturn BiWire Jumpers er en hurtig og hørbar genvej til bedre lyd, hvis dine højtalere har biwire-tilslutninger med metalbøjler mellem de to sæt terminaler. Både til banan- og spadestik, leveres i sæt a 4.

AudioQuest Saturn BiWire Jumpers – højkvalitets jumper-kabler i PSC+ kobber til højtalere med biwire-terminaler

 • Til højtalere med biwire-terminaler
 • Eksklusive ledere i massivt PSC+ kobber (Perfect-Surface Copper+)  
 • Solide kobberstik med forsølvede kontaktflader
 • Lynhurtigt monteret én gang for alle
 • Fås i valgfri spade/banan-konfiguration på bestilling

Saturn BiWire Jumpers er højkvalitets jumper-kabler, som du kan bruge til at forbinde de to sæt terminaler på en high-end-højtaler med biwire-tilslutninger. Disse terminaler skal forbindes indbyrdes, hvis du af den ene eller anden grund foretrækker singlewire-højtalerkabler. Og det er der mange, der gør.

Højtalerproducenterne bruger som regel forgyldte metalbøjler til formålet, men selvom de er flotte, er de ikke optimale til at lede et komplekst lydsignal. Ved at bruge AudioQuests eksklusive jumperkabler slipper du uden om signalforringelsen i bøjlerne og får det maksimale ud af både dine singlewire-højtalerkabler, dine højtalere og resten af dit anlæg.

Ledere i PSC+ kobber og eksklusive forsølvede stik
Saturn har ledere i ultrarent PSC+ kobber (Perfect-Surface Copper+). Dette metal har AudioQuest bearbejdet til en ekstremt glat overflade, og det er netop på overfladen, at hovedparten af signalet løber. PSC+ kobber har en ledningsevne, som overgår alle andre kobbertyper, selv uden forsølvning. Stikkene er også udført i rent kobber med forsølvede kontaktflader – en løsning med endnu bedre ledningsevne end den gængse forgyldning.

Saturn BiWire Jumpers fås som standard i spade-til-banan udgave og leveres i sæt a 4 styk. Andre konfigurationer kan leveres på bestilling.

OBS: Hi-Fi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din butik, hvis du er interesseret i et specialprodukt, som ikke er vist på vores hjemmeside. Så skaffer vi det hjem til dig.

Tekniske specifikationer

 • Jumper-kabel til at forbinde bi-wire terminaler på højtalere
 • Triple-SST Hyperlitz geometri
 • Ledermateriale: massivt PSC+ kobber (Perfect-Surface Copper+)
 • Forsølvede stik i rent kobber 
 • Længde: ca. 20 cm inkl. stik
 • Farve: sort/rød
 • Tilslutning: spade > banan (andre konfigurationer kan leveres på bestilling)

OBS: Hi-Fi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din butik, hvis du er interesseret i et specialprodukt, som ikke er vist på vores hjemmeside. Så skaffer vi det hjem til dig.

Vil du opleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, inden du handler. Du kan endda arrangere tid til personlig demonstration. Dette gør det lettere for dig at vælge det rigtige.

Mere læsning