Gå til indhold
AudioQuest
Højtalerkabel (Sæt)

AudioQuest Saturn BiWire Jumpers

1.699,-Sæt

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Udskift metalbøjlerne på dine biwire-højtalerterminaler med dette kvalitetskabel og få hørbart bedre lyd. En hurtig og hørbar opgradering.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

AudioQuest Saturn BiWire Jumpers – højkvalitets jumper-kabler i PSC+ kobber til højtalere med biwire-terminaler

  • Til højtalere med biwire-terminaler
  • Eksklusive ledere i massivt PSC+ kobber (Perfect-Surface Copper+)
  • Solide kobberstik med forsølvede kontaktflader
  • Lynhurtigt monteret én gang for alle
  • Fås i valgfri spade/banan-konfiguration på bestilling
Saturn BiWire Jumpers er højkvalitets jumper-kabler, som du kan bruge til at forbinde de to sæt terminaler på en high-end-højtaler med biwire-tilslutninger. Disse terminaler skal forbindes indbyrdes, hvis du af den ene eller anden grund foretrækker singlewire-højtalerkabler. Og det er der mange, der gør.

Højtalerproducenterne bruger som regel forgyldte metalbøjler til formålet, men selvom de er flotte, er de ikke optimale til at lede et komplekst lydsignal. Ved at bruge AudioQuests eksklusive jumperkabler slipper du uden om signalforringelsen i bøjlerne og får det maksimale ud af både dine singlewire-højtalerkabler, dine højtalere og resten af dit anlæg.

Ledere i PSC+ kobber og eksklusive forsølvede stik
Saturn har ledere i ultrarent PSC+ kobber (Perfect-Surface Copper+). Dette metal har AudioQuest bearbejdet til en ekstremt glat overflade, og det er netop på overfladen, at hovedparten af signalet løber. PSC+ kobber har en ledningsevne, som overgår alle andre kobbertyper, selv uden forsølvning. Stikkene er også udført i rent kobber med forsølvede kontaktflader – en løsning med endnu bedre ledningsevne end den gængse forgyldning.

Saturn BiWire Jumpers fås som standard i spade-til-banan udgave og leveres i sæt a 4 styk. Andre konfigurationer kan leveres på bestilling.

OBS: HiFi Klubben kan levere store dele af sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din butik, hvis du er interesseret i et specialprodukt, som ikke er vist på vores hjemmeside.

AudioQuest BiWire Jumpers – så let er det at få bedre lyd
Fjern metalbøjlerne mellem de to par højtalerterminaler, og sæt BiWire Jumpers ind i stedet for. Det er alt, hvad du behøver for at få bedre dynamik, flere detaljer og en generelt bedre lyd. I nogle tilfælde er forskellen så dramatisk, at enhver diskussion om gode kablers betydning for lydkvaliteten bliver manet i jorden én gang for alle!

Teoretisk set bør hovedkablet altid gå til diskant-terminalerne og bøjlerne/jumperne lede signalet videre til bas/mellemtone. På denne måde udnytter du alt metallet i dit højtalerkabel direkte til diskanten, som er mest følsom for uregelmæssigheder. Der er imidlertid intet til hinder for, at du tilkobler kabel og jumpere den anden vej rundt, hvis dine ører fortæller dig, at det er en bedre løsning i netop dit system.

OBS: Hi-Fi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din butik, hvis du er interesseret i et specialprodukt, som ikke er vist på vores hjemmeside. Så skaffer vi det hjem til dig.

Tekniske specifikationer

FarveSort
Farvebeskrivelsespade>banan (Type D)
Vægt (kg)0,5
Højde emballage (cm)4
Længde emballage (cm)28
Vægt emballage (kg)0,5
Bredde emballage (cm)8