Gå til indhold
999,-Sæt

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Avanceret True Wireless in-ear hovedtelefon fyldt med smart-funktioner der understøtter din træning. Støv- og vandtæt. Forbedret batteritid.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Jabra Elite Sport 4.5H – True Wireless in-ear hovedtelefon med avancerede og unikke træningsfunktioner

Elite Sport 4.5H er en ny version af Elite Sport, der giver dig 50% mere batteritid i både hovedtelefon og opladningsæske – nu 13,5 timer i alt. Det er en avanceret hovedtelefon til alle slags sport. Den er True Wireless, hvilket betyder, at du er helt fri for ledninger både til telefonen og mellem ørepropperne – uden at du skal gå på kompromis med kvaliteten.

Lyden er fremragende for en trådløs in-ear hovedtelefon, og ørepropperne slutter tæt, så de lukker baggrundstøjen ude. Elite Sport 4.5H er designet til at sidde godt i ørerne selv ved intens træning og bevægelse. Den måler din puls og beregner din VO2 Max (iltoptag pr. minut). Den indbyggede stemme-coach giver øjeblikkelig feedback på din præstation og giver dig råd, så du får allermest ud af din træning.

Designet til at klare alle udfordringer

Du kan tage dine opkald med stemmestyring, og du behøver ikke at bekymre dig om baggrundsstøj fra biler eller blæst. Elite Sport 4.5H har fire mikrofoner, som den skifter mellem for bedst muligt at undgå støj. Når du løber du i trafikerede områder, kan du også filtrere mere baggrundslyd ind, for bedre at kunne høre dine omgivelser.

Elite Sport 4.5H er både støv- og vandtæt, og kan derfor klare selv de længste og hårdeste løbeture, cykelture eller ture i træningscenteret. Du kan endda skylle ørepropperne under en vandhane, når de skal renses.

Den indbyggede Bluetooth-chip er af høj kvalitet, så du undgår irriterende udfald, lige når du sætter slutspurten ind. Ørepropperne bruger magnetisk induktion til at kommunikere mellem hinanden, og derfor kommer lyden i højre og venstre kanal aldrig "ud af sync", som du kan opleve med nogle Bluetooth-baserede alternativer.

Elite Sport 4.5H fås i sort finish.

Opladningsæske med 9 ekstra timer

Elite Sport 4.5H har 4,5 timers batteritid i hovedtelefonen. Derudover får du en opladningsæske, hvor du kan opbevare og oplade din hovedtelefon. Æsken har et indbygget genopladeligt batteri, som kan oplade hovedtelefonerne fuldt to gange, hvilket svarer til 2 x 4.5 timers spilletid. Du kan oplade æsken og ørepropperne samtidig, så du i én omgang kan tanke strøm til 9 timers spilletid. Opladningen begynder, så snart du lægger ørepropperne i æsken.

Følg dine fremskridt med Sport Life app

Jabra Sport Life er en app til din hovedtelefon, hvor du kan planlægge, følge og evaluere dine præstationer. Her kan du sætte mål for din træning, se dine ruter og sammenligne dine resultater. Sport Pulse er også kompatibel med mange andre sports-apps, så du kan overføre dine resultater til den app, du foretrækker.

Simpel i brug og opsætning

Elite Sport 4.5H har indbygget mikrofon og knapper til styring af din smartphone (volumen, start/stop, næste/forrige, besvar/afvis opkald, ring tilbage). Så kan du bruge hovedtelefonen som headset sammen med din telefon, og du slipper for at tage hovedtelefonen af, når du skal besvare et opkald.

Når du sætter Elite Sport 4.5H op for første gang, vil en stemme dukke op i ørene på dig og guide dig lige så stille igennem Bluetooth-opsætningen. Det er smart, hvis det for eksempel er første gang, du skal "parre" to enheder med hinanden og ikke er umiddelbart kendt med processen.

Tilbehør til Jabra Elite Sport 4.5H

Tekniske specifikationer

Frekvensområde20-20.000 Hz
Følsomhed103 dB
MikrofonJa
BluetoothJa
Bluetooth type4.1