Gå til indhold
Jabra Elite Sport 4.5H Trådløse in-ear høretelefoner

JabraElite Sport 4.5HTrådløse in-ear høretelefoner (Sæt)

Avanceret True Wireless in-ear hovedtelefon fyldt med smart-funktioner der understøtter din træning. Støv- og vandtæt. Forbedret batteritid.

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Læs mere:

Beskrivelse

Jabra Elite Sport 4.5H – True Wireless in-ear hovedtelefon med avancerede og unikke træningsfunktioner

Elite Sport 4.5H er en ny version af Elite Sport, der giver dig 50% mere batteritid i både hovedtelefon og opladningsæske – nu 13,5 timer i alt. Det er en avanceret hovedtelefon til alle slags sport. Den er True Wireless, hvilket betyder, at du er helt fri for ledninger både til telefonen og mellem ørepropperne – uden at du skal gå på kompromis med kvaliteten.

Lyden er fremragende for en trådløs in-ear hovedtelefon, og ørepropperne slutter tæt, så de lukker baggrundstøjen ude. Elite Sport 4.5H er designet til at sidde godt i ørerne selv ved intens træning og bevægelse. Den måler din puls og beregner din VO2 Max (iltoptag pr. minut). Den indbyggede stemme-coach giver øjeblikkelig feedback på din præstation og giver dig råd, så du får allermest ud af din træning.

Designet til at klare alle udfordringer

Du kan tage dine opkald med stemmestyring, og du behøver ikke at bekymre dig om baggrundsstøj fra biler eller blæst. Elite Sport 4.5H har fire mikrofoner, som den skifter mellem for bedst muligt at undgå støj. Når du løber du i trafikerede områder, kan du også filtrere mere baggrundslyd ind, for bedre at kunne høre dine omgivelser.

Elite Sport 4.5H er både støv- og vandtæt, og kan derfor klare selv de længste og hårdeste løbeture, cykelture eller ture i træningscenteret. Du kan endda skylle ørepropperne under en vandhane, når de skal renses.

Den indbyggede Bluetooth-chip er af høj kvalitet, så du undgår irriterende udfald, lige når du sætter slutspurten ind. Ørepropperne bruger magnetisk induktion til at kommunikere mellem hinanden, og derfor kommer lyden i højre og venstre kanal aldrig "ud af sync", som du kan opleve med nogle Bluetooth-baserede alternativer.

Elite Sport 4.5H fås i sort finish.

Videoer om Jabra Elite Sport 4.5H

Tekniske specifikationer

BluetoothJa
Bluetooth type4.1
Følsomhed103 dB
Frekvensområde20-20.000 Hz
MikrofonJa