Gå til indhold

JabraElite Active 45eTrådløse in-ear høretelefoner (Sæt)

Trådløse in-ear høretelefoner med høj komfort, god lyd og 9 timers batteri. De har et ergonomisk design og kan modstå sved og støv.

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Læs mere:

Beskrivelse

Jabra Elite Active 45e – trådløse in-ear Bluetooth-høretelefoner til sport med 9 timers batteri

Elite Active 45e er trådløse in-ear høretelefoner til musik, opkald og sport, der kan modstå sved og støv. Nyd 9 timers musik på de længste løbeture og de svedigste dage i træningscenteret.

Elite Active 45e har et ergonomisk design med fleksible ørekroge, der kan formes efter dit øre og bløde ørefinner, der sikre optimal pasform og komfort. Det indbyrdes kabel har ekstra vægt og er stift, så det ikke svinger ukontrolleret rundt, når du dyrker sport.

Ørepropperne sidder godt til i ørene, men lyden fra dine omgivelser passerer stadig igennem. Det betyder, at du kan færdes sikkert i trafikken, når du løber. Knapperne på Elite Active 45e er nemme at bruge, selv når du træner, og du kan aktivere stemmestyring med et enkelt tryk.

Med op til 9 timers batteritid kan du klare de fleste udfordringer, og hvis det alligevel skulle knibe, kan du på kun 15 minutter tanke strøm til en ekstra times musik.

Elite Active 45e fås i sort, grøn eller blå finish. Ørestykker i forskellige størrelser, mikro USB-kabel og etui til tilbehør medfølger.

Videoer om Jabra Elite Active 45e

Tekniske specifikationer

Bredde emballage (cm)6
FarveGrøn
FarvebeskrivelseMint
Højde emballage (cm)19
Længde emballage (cm)13
Vægt (kg)0,09
Vægt emballage (kg)0,12