Gå til indhold
1.490,-Sæt

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Nyd din trådløse frihed med ANC, krystalklare opkald og fed lyd lige i øret. True Wireless skabt til dig, der vil nyde tiden på farten.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Jabra Elite 85t – eksklusive True Wireless in-ear høretelefoner med flot lydkvalitet, ANC og krystalklare opkald

 • Avanceret Noise Cancellation (ANC) med HearThrough
 • 6 indbyggede mikrofoner til ANC og telefonopkald i høj kvalitet
 • 5,5 timers spilletid med ANC (+19,5 timer via ladeetui)
 • Smart ladeetui med trådløs opladning (Qi-lader købes separat)
 • Semi-åbent design for maksimal komfort

Jabra Elite 85t er eksklusive True Wireless høretelefoner, som er perfekt designet til et aktivt liv på farten. Lyden og opkaldskvaliteten er helt i top, og avanceret Noise Cancelling (ANC) gør selv den mest støjende togtur til en fredfyldt oase i din dagligdag. Elite 85t klarer vind og vejr – inklusive en regnbyge – og via det medfølgende ladeetui har du strøm nok til hele dagen.

Du kan oplade etuiet trådløst via en valgfri Qi-oplader, som du måske allerede har liggende til din telefon. Ellers kan den købes separat for små penge. Bare læg etuiet oven på opladningspladen – så tanker du strøm på batteriet helt automatisk. Du kan også lade via det medfølgende USB-kabel, hvis du foretrækker det.

Fed musik dagen lang

Du kan høre musik i op til 5,5 timer på en opladning med ANC aktivt, og via det medfølgende ladeetui kan du tanke strøm til yderligere 19,5 timer. Løber du alligevel tør for strøm, kan du med 15 minutters hurtigopladning få 60 minutters batteritid. Etuiet fylder næsten ingenting, så du kan nemt have det med i lommen.

For at give dig den højest mulige komfort har Jabra i Elite 85t valgt et semi-åbent design med ventiler, der modvirker opbygning af generende tryk i øret. Her har du virkelig et par komfortable og diskrete høretelefoner, du kan bruge hele dagen.

Jabra Elite 85t fås med finish i sort/titanium (Titanium Black). Ørestykker i forskellige størrelser, ladeetui og USB-C-ladekabel medfølger.

Skræddersy din lyd med ANC

Jabra Elite 85t har indbygget Noise Cancellation (ANC) i luksusklassen. Jabra har nemlig indbygget en dedikeret chip til formålet, og der sidder separate mikrofoner til at opfange og eliminere støj både uden for øret og inde i selve øret. På den måde bliver støjreduktionen maksimalt effektiv, og processoren kan bruge sine kræfter på at give dig den bedst mulige lydkvalitet.

Når du går en tur i byen eller er ude at handle, kan det være rart at kunne høre omgivelserne. Her kan du aktivere HearThrough-funktionen, der lukker en vis mængde af baggrundsstøjen igennem via de indbyggede mikrofoner. Du kan tilpasse både ANC og HearThrough-funktionen i den tilhørende Jabra Sound+ app, hvor du også kan indstille lydbilledet på en equalizer, så det passer præcist til din smag. 

Via den avancerede MySound funktion i appen kan du også optimere lyden til netop dine ører. Jabra MySound-systemet udmåler og korrigerer lyden, så den passer perfekt til responsen fra netop din øregang. Og du kan selvfølgelig stadig regulere lyden bagefter.

Opkald i suveræn kvalitet

Med hele 6 indbyggede mikrofoner i meget høj kvalitet – 3 i hver side – er der lagt op til krystalklare telefonopkald. Jabra bygger yderligere ovenpå med SideTone, så du kan høre din egen stemme på en naturlig måde under et opkald. En funktion, som gør en stor forskel i støjende omgivelser. Og hvis vinden prøver at genere dit opkald, har Jabra indbygget deres nyeste og mest avancerede algoritmer mod vindstøj, så du alligevel går klart igennem.

Lynhurtig Bluetooth og nem betjening

Det trådløse signal er lynhurtigt og stabilt, så lyden ikke hakker. Du kan for eksempel sagtens bruge Jabra Elite 85t, når du ser film på din PC/Mac, hvor trådløse høretelefoner ellers ofte kommer til kort.

Jabra Elite 85t kan kobles til to Bluetooth-enheder samtidig, så du lynhurtigt kan skifte fra det ene apparat til det andet, for eksempel hvis telefonen ringer, mens du er i gang med at se film på din tablet.

Med et enkelt tryk på ørepropperne kan du indstille lydstyrke, vælge musik eller tage imod opkald. Du kan også aktivere stemmestyring til at lave aftaler, læse dine beskeder højt eller finde vej. Ligegyldigt om du bruger Siri, Google Assistant eller andre. 

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Avanceret Noise Cancellation (ANC) med HearThrough
 • Smart ladeetui med trådløs opladning (Qi-lader købes separat)
 • 12 mm drivere for ekstra høj hi-fi lydkvalitet
 • Støvbeskyttet og vandafvisende (IPX4)
 • Suveræn pasform med effektiv passiv støjdæmpning
 • 5,5 timers spilletid med ANC (+19,5 timer via ladeetui)
 • Understøtter AAC Bluetooth
 • 6 indbyggede mikrofoner til ANC og telefonopkald i høj kvalitet
 • Nem aktivering af din foretrukne stemmeassistent på telefonen
 • Trykknap-betjening på ørestykkerne (musik, opkald, HearThrough og stemmestyring)
 • Hurtigopladning (cirka 60 minutter på 15 minutters opladning)

Begrænsninger

 • Ikke optimale til sport og træning
 • Ikke 100% vandtæt
 • Ikke aptX Bluetooth

Reviews

Videoer om Elite 85t

Tilbehør til Jabra Elite 85t

Tekniske specifikationer

HøretelefontypeIn-ear, True Wireless
Aktiv støjreduceringJa
Frekvensområde 20-20.000 Hz
MikrofonJa
Bluetooth versionJa - 5 ( AAC )
Enhed type/størrelse12 mm - Dynamic driver
Afspilning via USBNej

Anbefalede produkter