Gå til indhold
899,-Sæt

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Nyd fuldkommen trådløs frihed med lyd og opkald i høj klasse. Du får diskrete høretelefoner med noise cancellation, der sidder perfekt i ørerne og kan klare vind og vejr.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Jabra Elite 75t – superkompakte True Wireless in-ear høretelefoner med flot lydkvalitet og op til 28 timers batteritid

 • 7,5 timers spilletid (28 timer med ladeetui)
 • Noise Cancelling / ANC og god passiv støjdæmpning
 • Nem aktivering af stemmestyring
 • Betjening på høretelefonerne (musik, opkald, HearThrough og stemmestyring)
 • Superkompakte med ergonomisk pasform
 • Støvbeskyttet og vandtæt (IP55-certificeret)

Elite 75t er smarte True Wireless høretelefoner med noise cancelling, som giver dig fuldkommen trådløs frihed med flot lyd- og opkaldskvalitet. De er superkompakte, klarer vind og vejr og har batteri til hele 28 timers trådløs musik via det medfølgende ladeetui. Her får du et par komfortable og diskrete in-ear høretelefoner, du kan bruge hele dagen.

Elite 75t giver dig klar lyd med god bas, og når du først har valgt de rette ørepropper til netop dit øre, lukker de godt. Så har du også god lyd på toget eller i andre støjende omgivelser.

Du kan høre musik i op til 7,5 timer uden at sætte Elite 75t til et stik. Selve høretelefonerne kan spille i 7,5 timer på en opladning og kan oplades i etuiet med yderligere 20,5 timer. Løber du alligevel tør for strøm, kan du med 15 minutters hurtigopladning få 60 minutters batteritid. Etuiet er super slankt og kan nemt tages med i lommen.

Jabra Elite 75t fås i Titanium Black, Black og Gold. Ørestykker i forskellige størrelser, ladeetui og USB-C-ladekabel medfølger.

Skræddersy din lyd

Når du går en tur i byen eller er ude at handle, kan det være rart, at kunne høre omgivelserne bedre. Her kan du aktivere HearThrough-funktionen, der lukker baggrundsstøj igennem via fire indbyggede mikrofoner. Du kan tilpasse HearThrough-funktionen i den tilhørende Jabra Sound+ app, hvor du også kan indstille lydbilledet på en equalizer, så det passer præcist til din smag.  

Med Jabra Sound+ appen kan du også optimere lyden til netop dine ører. Jabra MySound-systemet udmåler og korrigerer lyden, så den passer perfekt til responsen fra netop dit øre, så du får lyden ind i dine øre som den oprindeligt var tænkt.

Lynhurtig forbindelse og nem betjening

Det trådløse signal er lynhurtigt og stabilt, så lyden ikke hakker. Du kan for eksempel sagtens bruge Elite 75t, når du ser film på din PC/Mac, hvor trådløse høretelefoner ellers ofte kommer til kort.

Elite 75t kan kobles til to Bluetooth-enheder samtidig, så du lynhurtigt kan skifte fra det ene apparat til det andet, for eksempel hvis telefonen ringer, mens du er i gang med at se film på din tablet. På Elite 75t kan du med et enkelt tryk på ørepropperne indstille lydstyrke, vælge musik eller tage imod opkald. Du kan også aktivere stemmestyring til at lave aftaler, læse dine beskeder højt eller finde vej. Ligegyldigt om du bruger Amazon Alexa, Siri, Google Assistant eller andre.

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Nem aktivering af din foretrukne stemmeassistent på telefonen*
 • Noise Cancelling / ANC og god passiv støjdæmpning
 • Trykknap-betjening på høretelefonerne (musik, opkald, HearThrough og stemmestyring)
 • Støvbeskyttet og vandtæt (IP55-certificeret)
 • Hurtigopladning (cirka 60 minutter på 15 minutters opladning)

Begrænsninger

 • Nogle alternative modeller har endnu bedre lyd
 • Ikke 100% vandtæt
 • Ikke aptX Bluetooth

Videoer om Jabra Elite 75t

Tilbehør til Jabra Elite 75t

Tekniske specifikationer

Frekvensområde20-20.000 Hz
MikrofonJa
Akustisk konstruktionLukket
Bluetooth versionJa - 5 ( A2DP, AAC )
Afspilning via USBNej

Anbefalede produkter

A-3
Trådløse in-ear høretelefoner
1.699,- / Sæt