Gå til indhold

Bluesound
meget bedre TV-lyd

Bluesound er et utroligt velspillende trådløst multirums-system, som også kan give dig TV-lyd i særklasse. Alt er gennemtænkt i mindste detalje, og du får en helt suveræn oplevelse både på lyd og betjening.

De indbyggede højtalere i dagens superflade TV kan slet ikke leve op til den fantastiske billedkvalitet. Din oplevelse bliver utrolig meget bedre, hvis du forkæler dig selv og dit TV med en ordentlig lydløsning. Og her kommer Bluesound ind i billedet som et højkvalitets alternativ til de mange billige soundbar-løsninger, som oversvømmer markedet.

Bluesound er multirums-systemet, som giver dig meget bedre TV-lyd og meget bedre kvalitet, uanset hvilken løsning du vælger. Det kompakte musikanlæg POWERNODE (N330)i er et godt eksempel. Det er skabt til at spille trådløs musik i topkvalitet, men du kan også tilslutte højkvalitets digital lyd fra dit TV og styre lydstyrken med din eksisterende TV-fjernbetjening. Med andre ord får du et fremragende stereoanlæg med multirum og suveræn TV-lyd i ét hug!

I kombination med et par gode hi-fi-højtalere – som du helt frit selv kan vælge – præsterer POWERNODE 2i en lydkvalitet, som spiller elektronik-varehusenes billige soundbarer og surroundsystemer langt ned under gulvbrædderne. Tænd/sluk kører automatisk sammen med TV’et, så du ikke behøver at skænke betjeningen en tanke til daglig. Du skal bare læne dig tilbage i sofaen og nyde den suveræne lyd på dine yndlingsfilm og TV-udsendelser.

En TV-soundbar i verdensklasse

Hvis du foretrækker en superenkel, men stadig velspillende løsning til din TV-lyd, kan PULSE SOUNDBAR+ være sagen. Den er verdens måske mest velspillende TV-soundbar, som er spækket med eksklusive løsninger, inklusive et komplet indbygget trevejs hi-fi-højtalersystem i stereo. Via et enkelt HDMI-kabel får du automatisk den optimale digitale lydkvalitet direkte fra TV’et, og du kan udbygge med trådløse surround-baghøjtalere og subwoofer for endnu større lydoplevelser.

Bluesound på anlægget – den ultimative løsning til TV-lyd

Det er den legendariske hi-fi-producent NAD, som har udviklet Bluesound, og det er en stor del af forklaringen bag den suveræne lydkvalitet. Det betyder også, at du kan få indbygget Bluesound i en række NAD stereoforstærkere og surround-receivere, for eksempel C368 (stereo) og T758 (surround). Som noget unikt kan du endda få Bluesound i kompromisløse high-end anlæg via NAD’s eksklusive Masters-serie.

Et anlæg i fuld størrelse giver dig den helt store lyd og alle de avancerede muligheder, som kan løfte dine oplevelser med både musik og filmlyd helt op i skyerne (for eksempel HDMI og ægte surround). Og når du kombinerer det med indbygget Bluesound til alverdens streamingmusik i højeste kvalitet, har du anlægget, som kan det hele, måske lige bortset fra at lave varme popcorn. Men der skal jo også være lidt tilbage til dig selv, ikke?