Gå til indhold

Bluesound
så nemt kommer du i gang

Bluesound er markedets mest velspillende multirums-musiksystem, og du får suveræn kvalitet, uanset om du har behov for en kompakt trådløs højtaler, bedre TV-lyd eller en kompromisløs hi-fi-løsning.

For at komme i gang med Bluesound skal du bruge din smartphone, dit trådløse hjemmenetværk (wi-fi) og en streamingtjeneste, du kan spille din musik fra (Spotify, TIDAL, Napster, Deezer m.fl). Musikken vælger du direkte i Bluesound-appen, uanset om du vil høre radio over nettet eller spille fra en streamingtjeneste. Når det er på plads, kan du vælge mellem flere forskellige Bluesound-løsninger, som du senere kan kombinere på kryds og tværs.

Trådløs højtaler – nemt og fleksibelt

Bluesound har trådløse højtalere til både små og store rum, og til den kompakte PULSE FLEX 2i kan du endda få et smart batterimodul, så du også kan spille trådløs musik ude på terrassen og andre steder, hvor der ikke lige er en stikkontakt ved hånden. De større modeller PULSE MINI 2i og PULSE 2i spiller højere og imponerende fyldigt, så du kan få nem kvalitetslyd i for eksempel køkken, arbejdsværelse, børneværelse og soveværelse.

Vil du have den store lyd og stadig være helt trådløs, kan du sætte to ens Bluesound-højtalere op til at spille højre og venstre kanal i stereo. På den måde får du en meget mere realistisk lydoplevelse end med én højtaler, og det er et godt alternativ, hvis du ikke ønsker at have et separat anlæg stående.

Bluesound på anlægget – den ultimative løsning

Der er stadig ikke noget, der overgår et rigtigt anlæg med rigtige hi-fi-højtalere, når det handler om god lyd og store musikoplevelser. Her kan du vælge mellem en række stereoforstærkere og surround-receivere fra NAD, som fås med indbygget Bluesound. Det betyder, at du for eksempel kan vælge en audiofil NAD-løsning til anlægget i stuen og samtidig nyde de mange fleksible Bluesound-muligheder i alle de andre rum. Som noget unikt kan du endda få Bluesound i kompromisløse high-end anlæg via NAD’s eksklusive Masters-serie.

Har du allerede et anlæg, du er glad for, sætter du bare en NODE (N130) eller VAULT 2i musikstreamer til anlægget, og så er du flot kørende med trådløs musik i vaskeægte hi-fi-kvalitet. Vil du have et minimum af kabler, kan det smarte og kompakte musikanlæg POWERNODE (N330 helt på egen hånd drive et par rigtige hi-fi-højtalere efter dit eget valg. Så har du både den fede lyd i stuen og alle de lækre trådløse Bluesound-muligheder. Det bedste fra det gamle og det nye musikunivers på én gang – og både du og resten af familien kan styre hele molevitten fra hver jeres smartphone via den lækre Bluesound-app!

Bluesound til dit TV – en eksklusiv lydoplevelse

Bluesound har selvfølgelig også suveræne lydløsninger til dit TV. PULSE SOUNDBAR+ er verdens måske mest velspillende TV-soundbar, som er spækket med eksklusive hi-fi-løsninger. Via et enkelt HDMI-kabel får du automatisk den optimale digitale lydkvalitet direkte fra TV’et, og du kan udbygge med trådløse surround-baghøjtalere og subwoofer for endnu større lydoplevelser.

Skal det være bedre endnu, kan du koble TV’et på POWERNODE (N330) sammen med et par separate hi-fi-højtalere. Sådan en løsning vil spille elektronik-varehusenes billige surroundsystemer ned under gulvbrædderne, og ligesom med soundbar-løsningen kan du styre lydstyrken direkte fra din eksisterende TV-fjernbetjening. Når først det hele er sat op, skal du ikke tænke på andet end at nyde den lækre lyd – resten kører automatisk!

Bluesound til dit TV - Så smart kan det gøres – se her

Mest populære
Bluesound produkter

Bluesound til mindre rum

En trådløs højtaler giver dig nem musik uden separat anlæg. Små højtalere (eventuelt med batteridrift) til små rum, større højtalere til større rum.

Bluesound til dit hi-fi-anlæg

Bluesound fås også indbygget i en række forstærkere og receivere fra bl.a. NAD, inkl. high-end Masters-serien. Musikstreaming i verdensklasse!

NAD M33 Integreret forstærker
Integreret forstærker
49.998,- / stk