HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

DALI FAZON LCR Væghøjtaler

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk
 • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
DALI FAZON LCR Væghøjtaler

Billeder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stk

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Eksklusiv designhøjttaler, som passer perfekt til moderne flad-tv. Med sit elegante højglanslakerede aluminiumskabinet falder FAZON LCR naturligt og diskret ind i de fleste boligmiljøer. Et oplagt alternativ for den kræsne og designbevidste bruger.

FAZON LCR er DALIs bud på en eksklusiv designhøjttaler, som både i lyd og design passer perfekt til brug sammen med moderne flad-tv. Med sit elegante højglanslakerede aluminiumskabinet vil den falde naturligt og diskret ind i de fleste boligmiljøer, og den gemmer samtidig på en perlerække af raffinerede tekniske løsninger, som sætter den i en klasse for sig.

FAZON LCR er designet til vægmontering via sit medfølgende beslag. Den unikke klik-montering gør ophængningen utrolig nem, og du kan vælge mellem vandret og lodret orientering - også efter at beslaget er monteret på væggen. Enheder og komponenter er konstrueret efter samme høje standarder som DALIs traditionelle højttalere, så FAZON LCR vil også være et godt valg til den designbevidste musikelsker, som ønsker sig et sæt elegante stereo- eller surroundhøjttalere. Sammen med en passende subwoofer - f.eks. en af DALIs egne modeller - vil du blive overvældet over lydkvaliteten fra disse små og velformede aluminiumsperler. Fås i sort og hvid højglansfinish. 

Avanceret kabinet i aluminium
Ud over at være utrolig elegant rummer DALIs støbte aluminiumskabinet mange unikke tekniske løsninger, som er til stor gavn for både lyd og funktion. I forhold til de gængse MDF-plader fra almindelige højttalere er aluminium væsentlig tungere og stærkere. Derfor kan pladerne gøres tyndere, og det giver igen større indvendigt volumen, som basenhederne kan arbejde i. Kort sagt: Mere og bedre lyd fra en mindre højttaler!

Det geniale patentanmeldte integrerede Click’n Connect vægbeslag er støbt og fræset i aluminium, og der er store forgyldte kontaktflader mellem ophæng og højttaler, som sikrer problemfri funktion mange år frem i tiden. Højttalerkablerne monteres én gang for alle på vægbeslaget, hvorefter FAZON LCR på et øjeblik kan klikkes på plads i lodret eller vandret position, som du ønsker. Uanset hvordan du vender højttaleren, sørger beslaget for den korrekte plus/minus-polaritet, så du ikke ved et uheld kommer til at forringe lyden i dit system. Hvis du bruger FAZON LCR i et miljø med risiko for tyveri (café, hotel eller lignende), kan højttaleren låses fast til beslaget med den medfølgende specialskrue.

Den støbte sandwich-frontbaffel er lakeret med den samme matsorte gummimaling, som blandt andet kendes fra instrumentbordet i den eksklusive Audi TT-sportsvogn. Langs kanten er indstøbt et antal små magneter, som gør det muligt at montere frontstof-rammen helt uden synlige huller. Det vil du sætte pris på, hvis du vælger at bruge højttaleren uden frontstof. Den elegante krom-kant giver samtidig FAZON LCR et helt distinkt look, både med og uden frontstof. Og som et ekstra raffinement kan logoet på fronten drejes, så det passer til orienteringen. Intet er overladt til tilfældighederne her!

Bordstandere til hhv. vandret og lodret placering kan købes separat.

Kvalitetsenheder giver kvalitetslyd
FAZON LCR er kompromisløst designet til bedst mulig lydkvalitet. Derfor har DALI anvendt en lang række af de samme tekniske løsninger som i deres øvrige højttalerserier. Softdome-diskanten er udstyret med et meget kraftigt neodym-magnetsystem, som tilmed inkluderer magnetisk olie og integreret køleprofil til afledning af varme under høj belastning. Bas/mellemtone-enhederne har DALIs velkendte træfiber-membraner, som i kombination med low-loss designet giver en utrolig ren og dynamisk gengivelse, uanset om du spiller højt eller bare lytter til stilfærdig baggrundsmusik. Delefilteret er monteret direkte på terminalbrønden og har samme høje komponentkvalitet som de anmelderroste IKON- og MENTOR-serier.

Tekniske specifikationer

 • Kategori : Kompakt-højttaler
 • Diskant : 28 mm softdome
 • Bas/mellemtone : 2 x 4,5"
 • Frekvensområde (-3dB) : 78-25.000 Hz
 • Impedans : 6 ohm
 • Følsomhed : 89 dB
 • Bi-wire : Nej
 • Vægbeslag inkluderet : Ja
 • Farve : Sort eller hvid
 • Størrelse : 16 x 39 x 11,7 (BxHxD)
 • Vægt : 3,6 kg
 • Lukket kabinet i støbt aluminum
 • Integreret Click´n Connect vægbeslag medfølger
 • Monteringsvæktøj og placeringsskabelon medfølger
 • Delefrekvens: 3000 Hz

*Bordstandere til hhv. vandret og lodret placering kan købes separat.

Test

Tilbehør

Anbefalede produkter

Vil du opleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, inden du handler. Du kan endda arrangere tid til personlig demonstration. Dette gør det lettere for dig at vælge det rigtige.

Mere læsning