Gå til indhold
22.999,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Eksklusiv analog forforstærker, som giver dig de unikke Hegel-kvaliteter, uden at prisen ryger helt igennem loftet.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Hegel P20 – analog high-end stereo forforstærker til anlæg i den audiofile topklasse

 • Ekstremt støjfri analog konstruktion
 • Balancerede XLR-tilslutninger
 • Høretelefonforstærker kan tilsluttes via ’Fixed’ udgang
 • Kan bruges til frontkanaler i et surround-system (sammen med effekttrin)
 • Fjernbetjening i metal

P20 er en eksklusiv analog forforstærker, som giver dig de unikke Hegel-kvaliteter, uden at prisen ryger helt igennem loftet. På overfladen er den næsten identisk med den kompromisløse P30 topmodel, og selvom nogle af de kostbare løsninger er forenklet en smule, præsterer P30 stadig et imponerende dynamisk, detaljeret og naturligt lydbillede, som kan matche markedets allerbedste udstyr og højtalere.

P20 er et oplagt match til Hegels egen H20 effektforstærker, men den kan også bruges sammen med matchende high-end komponenter fra andre producenter.

Uanset om du spiller din musik fra CD, streaming eller vinyl (via en ekstern RIAA), vil P20 give dig den højest mulige lydkvalitet til dit tilsluttede effekttrin. Du finder også en ’Fixed’ RCA-udgang, som er ideel til brug sammen med en højkvalitets høretelefonforstærker. Den solide aluminiumsfront rummer kun Hegel-logoet og tre enkle knapper. Selvsikkert og underspillet, præcis som et isbjerg med det hele gemt under overfladen.

P20 fås i sort aluminiumsfinish. Systemfjernbetjening medfølger.

Også til surroundanlæg og musikstreamer

P20 har XLR ind/ud, så du kan køre en fuldt balanceret signalvej fra din musikkilde og videre til dit effekttrin. Dette er den lydmæssigt optimale løsning, men du får også to variable RCA-udgange, så du har mulighed for både at tilslutte f.eks. effekttrin og aktiv subwoofer via RCA.

Hvis du gerne vil have både stereo og surround i maksimal kvalitet, kan du sætte en af indgangene på P20 til ’Fixed’ lydniveau og tilslutte den via Pre-Out fra din surround-receiver. Så kan du (sammen med et separat effekttrin) bruge P20 som high-end forstærker til fronthøjtalerne, når du hører surround. Skifter du tilbage til f.eks. CD eller musikstreamer, er du i sikker havn med luksus-stereo.

På denne måde kan du have et surroundanlæg tilkoblet, hvis du gerne vil have multikanals lyd til film, men prioriterer musik i to kanaler højest. Via Fixed-indstillingen kan du også tilslutte en musikstreamer fra f.eks. Bluesound eller Sonos og styre både musikvalg og volumen 100% via streaming-appen.

Hegel – kompromisløs kvalitet og autentisk lyd

Norske Hegel har rødder tilbage til slutningen af 1980’erne og har i de mellemliggende årtier udviklet sig til et af hi-fi-branchens mest anerkendte brands, både blandt anmeldere og musikentusiaster. I dag sælges de prisbelønnede Hegel-produkter over hele verden, og de vinder stadig tests og hjerter på samlebånd, hver gang de får chancen for at vise deres unikke musikalske kvaliteter.

Hegel har især profileret sig som forkæmpere for de analoge lydkvaliteter, når de er allerbedst. En Hegel-forstærker kombinerer krystalklar detaljering med analog varme og musikalitet, og hvis dit hjerte banker for denne cocktail, finder du det ikke meget bedre, uanset pris.

Målet er at give musikelskeren en lytteoplevelse, som er så naturlig og engagerende som muligt. Derfor bruger Hegel virkelighedens lyd fra akustiske instrumenter og stemmer fra kendte kunstnere som primær reference. Intet andet er godt nok, når man skal finde den perfekte lyd. Når den er på plads, kan du til gengæld spille alle slags musik i uovertruffen kvalitet – uanset om det er en sart kammertrio eller Rammstein for fuld udblæsning.

Hegels høje kvalitetsniveau bunder i høj grad i traditionelle dyder som tunge, vibrationsdæmpende kabinetter og enorme strømforsyninger, som kan holde selv den mest krævende højtaler i et urokkeligt jerngreb.

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Ekstremt støjfri analog konstruktion
 • Balancerede XLR-tilslutninger
 • Høretelefonforstærker kan tilsluttes via ’Fixed’ udgang
 • Kan bruges til frontkanaler i et surround-system (via ’Fixed’ indgang og eksternt effekttrin)
 • Fjernbetjening i metal

Begrænsninger

 • Kun analoge tilslutninger
 • Ikke indbygget wi-fi, streaming eller Bluetooth
 • Ikke dedikeret pladespillerindgang
 • Ikke IR-ind / 12V trigger-ud
 • Ikke display på front

Tilbehør til Hegel P20

Tekniske specifikationer

Forvrængning (THD)0,005%
Signal/støjforhold130 dB

Anbefalede produkter

H30
HEGEL H30
Effektforstærker
94.999,- / Stk